Akció!
sarokkanapé
sarokkanapésarokkanapésarokkanapésarokkanapé

Westpoint sarokkanapé

309900 Ft 239900 Ft

Csodálatos a két szín kombinációja, mely egyedülálló küllemet kölcsönöz bútorunknak. Kényelmét és komfortját tekintve tökéletes. Formavilága és a dizájn könnyen illeszkedik otthonunkhoz. Időtálló szövet anyaga megbízható és strapabíró. Ágyazható és ágyneműtartós tulajdonságának leginkább a gyermekes családok fognak örülni, bár mindenkinek szuper kiegészítést jelenthet. Pár darab van a készletünkben, várjuk személyesen.

Leírás

Westpoint sarokkanapé

A Westpoint sarokkanapé nagyon praktikus, kompakt és elmondhatatlanul kényelmes. A kivitelezők játékosságára utal a két szín mely kombinálva lett a párnák jóvoltából. Ettől egy nagyon vidám mégis klasszikus forma világát kapjuk. Anyaga szuper tartós és magas minőségű szövet, ami számtalan alkalommal bizonyította már az strapabíróságát. Méret arányainak köszönhetően bármilyen környezetben jól megállja a helyét, legyen egy kisebb garzonlakás vagy esetleg egy nagyobbacska ház központi nappalija.

Biztosak lehetünk abban, hogy a Westpoint sarokkanapé csodálatos dísze lesz otthonunknak.

Szélessége és mélysége praktikusan és könnyen kezelhető, gondolok itt az idősebb korosztályra, akiknek ez már fontos szempont lehet. Kartámlái a standardformát idézik és ezzel kifogástalanul alá is támasztják karjainkat. Ülőfelülete prémium minőségű habszivacs tömítéssel van ellátva, ettől a keménysége nagyon kényelmes és kielégítő hosszabb olvasás, zene hallgatás és időzés esetén is. A háttámlák párnás kiegészítője tökéletes pihenést eredményez, hiszen mind amellett, hogy a háttámlák dőlés szöge szinte tökéletes még kerül rá, egy plusz puha réteg mely észrevétlen körbe ölel bennünket. Ráadásul, ha valakinek túl színes lenne a fantáziája, lazán és könnyedén becsíkozhatja, bepöttyözheti még ezeket a párnákat. -Párnahuzat formájában.

A Westpoint sarokkanapé tökéletes partner lesz ebben is.

Valamint abban is miképpen marasztaljuk és helyezzük kényelembe akár magunkat vagy barátainkat a fekvő felületén. Nagy meglepetés a Westpoint sarokkanapé mérete ellenére, milyen tulajdonságokkal bír még. Megragadom az alkalmat, hogy megemlítsem bútorunk ágyazható és ágyneműtartós kialakítását. Szuper ügyes lehetőség. Arra az esetre is, ha magunk álmosodnánk el kedvenc könyvünk olvasása közben, esetleg barátaink maradnának még. Könnyen kihúzható és ággyá alakítható, fokozva maximális kényelemmel.  Másnap reggel persze a gyermek társaság örülni is fog egy jó hancúrozásnak a tetején. Lábai erős krómból vannak, ezért nem kell aggódnunk, mikor csúszik vagy mozdul el. Összességében bármilyen környezethez könnyedén illeszkedik, akár színét, formáját, vagy méretét tekintve. Bátran társíthatjuk többféle bútor, szőnyeg, esetleg falszín mellé. Jól fog mutatni.

Méret: 230 x 155

elérhetőségük, címünk itt található

 

További információk

ágyazható

ágyazható

ágyneműtartó

ágyneműtartós

X