u-formájú ülőgarnitúra
u-formájú ülőgarnitúrau-formájú ülőgarnitúrau-formájú ülőgarnitúra

Wienna u-formájú ülőgarnitúra

299900 Ft

Ágyazható u alakú ülőgarnitúra:

Jellegzetes arculata van, hangsúlyozva a lilás szín világát. Közös színtere lehet egy otthonnak, pályakezdők és fiatal felnőttek körében. Nőies vonalakkal megfűszerezve. Mégis királyi kényelem tükröződik vissza a forma világból, amit képvisel. Szélességével és mélységével igazán komfortos kialakítás, élénkítve a fejtámlás részekkel. Minőségi anyaga mellett még ágyazható is. Várjuk szeretettel személyesen bútoráruházunkban.

Leírás

Wienna u-formájú ülőgarnitúra

Több száz rózsafajta, több ezer tőnyi tökély, milliméter pontos, tökéletes metszések, gondosan alakított palánták, egy gyönyörködtető rózsakert. A WIENNA látványa egy pompázatos császári kastély, szorgos kezek által gondozott kertjét, művészi bokorfaragványait, virágszobrait és a természet önagába vett, utánozhatatlan szépségét idézi.

A WIENNA a királyi pompa púderes megtestesítője. Ez az u-formájú kanapécsoda olyan uradalom lesz otthonotokban, amelynek egyértelműen Te vagy a királynője. És bárkit a szolgálatodba is állít majd ez a lenyűgöző bútordarab! A WIENNA és Te a tökéletes monarchiát képezhetitek: ez a kanapé egyszerre melengeti a lelket, gyönyörködteti a szemet és nyújt kényelmet az egész családnak.

Királylányosat játszanak a gyerekek? Itt a tökéletes kastélytorony, ahonnan a hős herceg kimenekítheti gyönyörű kedvesét! Egy csajos délutánra vágytok a barátnőiddel? Ennél kényelmesebb wellness központot még nem hordott hátán a föld. Nyújtózzatok el a WIENNA hatalmas fekvőfelületein, készíttessetek magatoknak egy aperol spritzet a fiúkkal, dőljetek hátra, és élvezzétek a felszabadult, csakis rátok jellemző csevejt – mert megérdemlitek! És a fiúk sem maradnak hoppon! A WIENNA tökéletes háttere a sportcsatornák és az akciófilmek világának. Ráadásul ez a kanapékomplexum ágyazható, ágyneműtartós, fejtartói pedig egészen elképesztő relaxációs élményt biztosítanak.

Éld át az uralkodói létet, élvezd a monarchia nyújtotta feledhetetlen pillanatokat, teremtsd meg otthonodban a tökéletes kikapcsolódás pompázatos helyszínét. Válaszd tehát a WIENNA-t, és nem kell többé luxusbútorok után sóvárognod! Tedd éppen olyan különlegessé otthonod, amelyen Te magad vagy!

Fontos azonban figyelned arra, hogy jól és gyorsan dönts! A WIENNA igencsak ritka példája a tökéletes kivitelezésű, lehengerlő luxusgarnitúráknak, így biztosan nem marad sokáig készleten. Várjuk a hívásodat, de még inkább személyes látogatásod! Látogass el hozzánk még ma, hiszen bemutatótermünkben rengeteg luxusgarnitúrával találkozhatsz személyesen. Fordulj hozzánk bizalommal, munkatársaink állnak rendelkezésedre, és örömmel segítenek megtalálni a számodra tökéletes kanapét. Gyere el, és győződj meg a saját szemeddel arról, miféle királyi rózsakertet telepíthetsz otthonodba a WIENNA révén. Vidd haza és uralkodj!

mérete: 170 x 340 x 235 cm

X