Akció!
Wolf sarok ülőgarnitúra
Wolf sarok ülőgarnitúraWolf sarok ülőgarnitúraWolf sarok ülőgarnitúraWolf sarok ülőgarnitúra

Wolf sarok ülőgarnitúra relax

239900 Ft 209900 Ft

Nagyon kellemes tapintású, puha, minőségi szövetből készült az ülőgarnitúra. Króm lábai nagyon erősek, és tartósak is egyben. Jobbos kialakításban kapható a bútor, ahogy a képen is látszik. Relax fejtámlákkal rendelkezik az ülőgarnitúra, ez is hozzájárul a kellemes kikapcsolódáshoz. Most akciós áron kapható a bútor, amíg a készlet tart! Elérhetőek vagyunk a hét minden napján!

mérete: 250 cm x 215 cm

Leírás

Wolf sarok ülőgarnitúra

Kellemes plüss hatású, minőségi szövettel készült bútor, jobbos kivitelben nagyszerű áron kapható nálunk! Amíg a készlet tart, elérhető a Wolf sarok ülőgarnitúra az akciós áron! Jöjjön be üzletünkbe amint lehetősége van, hiszen pár darabot kapunk a bútorokból, fajtánként. Szivacsos ülőrészénél a legjobb strapabírású habszivacsot alkalmazták a készítők. Króm lábai divatos külsővel ruházzák fel a bútort, emellett nagyon erős tartást adnak neki.

Wolf sarok ülő garnitúra relax

Egyedi külsöjével, illeszkedik a merész stílusú berendezésekhez, kifejezetten ajánlanám az extravagáns otthonok egyik sarkának kiemelkedő elemeként.

Férjemmel kerestünk nagyon sok bútor darabot, mire rátaláltunk erre, ami elsősorban tükrözi azt, hogy számunkra mennyire fontos a különlegesség már az otthonunkban helyet foglaló bútoroknál is. Ez egy érdekes farkasos külsejű, akár színét tekintve , akár kisugárzását, tapintását tekintve egyaránt.

Eszméletlen érdekesnek találtuk ezt a háttámlás megoldást, ami külön mozgatható fejtámla résszel lett még kiemelve, ezzel könnyítve az elhelyezkedést akár egy esti mozizás élményét fokozva, akár csak egy meghitt baráti kuckózásról legyen szó. A lényeg, hogy szuper relax !

A bársonyos tapintású anyag hihetetlen mód fűszerezi a bútor stílusát, a puha és finom érzésről nem is beszélve.

A stabil króm lábak adnak neki még egy nagy löketet egyediségét tekintve, hiszen úgy lett kialakítva, hogy picit elvékonyodó legyen ahogy a lábak  végeihez közeledünk. Ettől persze továbbra is biztos lábakon álló, könnyen és praktikusan kezelhető többféle szempontból.

Ülőfelülete éppen annyira széles, hogy könnyedén huppanjunk bele és hosszú idő után akár ki is belőle, persze a fekvésnél sem kell attól tartani, hogy bármikor legurulhatunk róla.

Elegáns irodaházba tudnám még elképzelni, vagy akár egy puccos egészségügyi magánrendelés recepcióján ahol a várakozó betegek, vagy éppen vendégek meglelik a nyugalmukat a várakozás idejére. Fontosnak találom milyen az első benyomás, de erről az ülő garnitúráról semmi más benyomásom nincs mint hogy egy nagyszerű stílus, kifinomult anyag, igazán könnyen illeszkedő forma, mégis eleganciával felruházva, megőrizve a klasszikus szín hatást, és a játékosságát. Külföldön tapasztaltam még ilyet, hogy egy bútor ami bármilyen közegben megállja a helyét… Éppen ezzel a vagánysággal, könnyed illeszkedéssel, kifinomult, szolid eleganciával lett kialakítva, hogy mindenkinek nyerő választás legyen.

Akkor is ha a külső, ha a szín, a forma, az anyag, a lábak, a kényelem kérdéséről beszélünk, kellő gondossággal  megtervezve, hogy mindenki kedvence lehessen minden pillanatban.

Egy ilyen szép sarok ülőgarnitúra nagyon egyedivé teszi nappaliját. Meglátja barátai, leendő vendégei dicsérni fogják választását.

Relax fejtámláit kihasználva igazán élménnyé válik az esti tv-zés.

Érdeklődjön kollégáinknál a megadott telefonszámon!

Pomázi üzletünkben ki is próbálható az ülőgarnitúra hétfőtől-vasárnapig mindennap.

kapcsolat, ekérhetőség

mérete: 250 cm x 215 cm

 

X