Akció!
Zeusz sarok ülőgarnitúra
Zeusz sarok ülőgarnitúraZeusz sarok ülőgarnitúraZeusz sarok ülőgarnitúraZeusz sarok ülőgarnitúra

Zeusz sarok ülőgarnitúra szürke

249900 Ft 199900 Ft

Szürke textilbőrből készült ez a divatos és kényelmes ülőgarnitúra. Ülőrésze nagyon tartós és minőségi német habszivacsból lett kialakítva, így biztosítva van a kényelem hosszú távon. Króm lábai nagyon elegáns hatással bírnak. Relax állítható fejtámláit kedve szerint tudja állítani, úgy ahogy Önnek a legkényelmesebb.

Leírás

Zeusz sarok ülőgarnitúra

mérete: 270 cm x 170 cm

Kellemes szürke színben és minőségi textilbőrrel kapható nálunk ez a minőségi sarok ülőgarnitúra. Ahogy a fotón is látható jobbos kialakításban lehet megvásárolni a bútort. Krómozott lábai modern, egyúttal elegáns hatást keltenek. További pozitívum, hogy rendelkezik relax állítható fejtámlákkal a bútor. Gondolja végig milyen kellemes érzés hétvégén megnézni egy jó filmet ezen a szép bútoron.

Ez a bútor egyszerűen és tömören fantasztikus.

Reggeli kávézós típusú ember vagyok, nagyon sokszor előfordul az, hogy oké beérek az outletbe (pomázi bútor outlet) ahol dolgozom és még mindig azt érzem, hogy kell még egy löket.

Azt hiszem a prófik ezt  a kocsmában mondják, pl:”jöhet a következő löket”, na de mindegy is most ez. Nálunk bent a cégnél van egy finom kis kávégép, amire mindenki rájárhat…..hááát ,mivel én csak délelőtt fogyasztok kávét, ezért az elmeséltek szerint, néha napján előfordul, hogy beállok a reggeli kígyózó sorba. Na de, hogy kapcsolódik ez a reggeli program ehhez a nagyszerű sarok ülő garnitúrához? Szimplán csak úgy, hogy ebben ülve élveztem a forró fekete gyönyöreit! De mitől ilyen extra jó? Elárulom Nektek!

Szuper elegáns megjelenés és dizájn, ezt mindenki látja szerintem. Az ülőrésze sötétszürke textilbőrből készült, ami roppant kényelmes többféle szempontból. Egyrészt ,nincs az a tipikus hideg érzet, vagy akár az izzasztó hatás, mint az igazi bőrnél. Másrészről a textilbőr igazán strapabíróvá és tartóssá teszi az ülőrészét. Mivel minőségi habszivacsból van a tömítés ezért hosszabb távon is biztosítja nekünk, hogy kényelmesen megpihenjünk rajta.

Ebbe a csapdába Én is beleestem

Beszéljünk még egy picit arról mit tud még ez a csodás darab, többek között állítható úgynevezett relax fejtámlákkal rendelkezik, ezért lehetőségünk van magunkhoz igazítva tekerni, hogy tökéletes legyen.

Álltalában nem jellemző, hogy ekkora bútor ágyazható, mivel egyébként is elég nagy, de a Zeusznál lehetőségünk van erre is, mind ezt úgy, hogy a benne kialakított tárolóból csak előkapjuk az ágynemű felszerelést. Egyedülálló!!

Ha még ez sem lenne elég, akkor látható, hogy króm lábakon áll, ami fokozza az eleganciáját.

Szép, visszafogott lekerekített formák, ívek találhatók benne, éppen ezzel éri el azt, hogy akár bármilyen környezetben, gondolok itt egy klasszikus irodára meg állja a helyét, és illeszkedni tudjon a környezetéhez.

Tökéletes választás, tökéletes társ.

Outlet bútorboltként működünk, így csak pár darab érkezik minden típusból, így érdemes telefonon érdeklődni a készletet illetően! Kollégáink várják hívását hétfőtől-vasárnapig! Az akció a készlet erejéig érvényes!

Ha megtetszett Önnek a Zeusz sarok ülőgarnitúra, várjuk hívását, érdeklődését a hét minden napján!

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X