Zoe u-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval
Zoe u-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalZoe u-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalZoe u-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalZoe u-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalZoe u-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

Zoe U-alakú ülőgarnitúra

289900 Ft

Alcantara szövettel kárpitozott ülőgarnitúra U-alakú kialakítással. Ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes, szeretettel várjuk a kedves érdeklődését személyesen vagy telefonon.

Leírás

ZOE U-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós változatban

A ZOE ülőgarnitúra anyaga az úgynevezett alcantara textilanyag. Amit érdemes tudni erről az anyagról, hogy egy magas színvonalon kidolgozott minőségi textil. Olyan a tapintása és az érintése, mint a velúrnak. Általában az autóiparban használják, legfőképpen a luxus kivitelű autók belsejében, kopásállósága és a kellemes hatása miatt közkedvelt. Ráadásul ez az anyag igazán könnyen tisztítható, mely praktikai szempontból növeli értékét.

Így a ZOE ülőgarnitúra minőségével biztosan hosszabb-távra tervezhetünk.

Mindemellett nagyon kellemes a formai tervezése is. Megfigyelhetjük, hogy a háttámlák középső részének díszítése, varrása milyen aprólékos gondossággal lett elkészítve. Picit olyan mintha egy blúz deréktáji szűkítését látnánk. Mégsem a túldíszítettség jellemezi. Nem zavaró mikor hátra dőlünk benne. Ülőfelülete egyébként is azt az érzést kelti bennünk, mintha mindig is ezt a tartást és támaszkodást kerestük volna. Egyszerűen a Zoe U-alakú ülőgarnitúra komfortja szinte tökéletesen illeszkedik az elvárt kényelemhez. Említsük csak meg a háttámlák dőlés szögét, magasságát, vagy az ülőfelületének mélységét. Színe pedig olyan kellemes árnyalat, melyet a visszafogottság és könnyen kezelhetőség jellemez.

A kivitelezők ennél a modellnél különös figyelmet szenteltek még a formai elemek sajátosságára.

Tekintve a jobboldali hosszított lábtartó részét , vagy a baloldali háttámla véget érésénél a precízen lekerekített ülőrészt, számomra szellemes és könnyed tervezésre utal. Amit még fokozhatunk, hiszen az ágyazhatósága sem elhanyagolható szempont. Mindezt leegyszerűsítve még egy ágyneműtartó résszel. Gondoljunk csak bele abba, mennyire megkönnyítheti életünket a ZOE ülőgarnitúra.

Hétvégén mikor érkeznek hozzánk barátok egy kellemes vacsorára együtt töltött időre, könnyed borozgatásra és szórakoztató csevejre nem kell aggodalmaskodni mi lesz, ha nincs erejük már hazamenni. Egyszerűen és egy-két gyors mozdulattal, közben megpihenve, nevetgélve megágyazhatunk. Tervezgetve már a reggeli álmos kávézgatást a ZOE ülőgarnitúránk tetején.

Sokszor eszünkbe fognak jutni ezek a pillanatok, melyek a mai világban őszintén sokat jelentenek. Állandó rohanás és hajtás közben lassan elsiklik egymás mellett az ember. Esélyt se hagyva a meghatározó élményt nyújtó estékre.

Méret: 180 cm a bal oldala x 310 x 160

elérhetőségünk – kapcsolat

 

X