Akció!
zsákszövet ülőgarnitúra ZSL0825
zsákszövet ülőgarnitúra ZSL0825zsákszövet ülőgarnitúra ZSL0825

zsákszövet ülőgarnitúra ZSL0825

325900 Ft 259900 Ft

Szürke szövettel kapható ülőgarnitúra, relax fejtámlákkal. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Leírás

Zsákszövet ülőgarnitúra, prémium kategóriás kialakítással.

Rugós felépítésű zsákszövet ülőgarnitúra és realx funkciós garnitúra outlet áron.

Eladóként a pomázi outletben sokszor azt tapasztalom, hogy ez a típusú bútor inkább a fiatalok körében kelendő. Valószínű azért is, mert abszolút egy extravagáns, modern stílusú, könnyen , praktikusan kezelhető, átalakítható ülő garnitúra. Tökéletesen alkalmas arra, hogy vendégül lássuk a cimboráinkat, mert hely az van bőven, kényelemi szintje 100%. Anyaga szürke szövet, mely kölcsönöz neki egy kellemes megjelenést, ráadásul nagyon bírja a terhelést, illetve ebben a különös grafit szürke színben ritkaságnak számít, valamint nem kényes. L alakú, könnyen megközelíthető, nem zárjuk le vele a nappali vagy egyéb irodai teret.

Majdnem végig biztosítva van a háttámla, és fejtámla rész amit speciálisan relax feltámláknak nevezünk. A nem teljesen henger alakú támla, a  nyak hátsó részéhez illeszkedve ad egy puha és kellemes támaszkodást. Nem mellesleg megnöveli ezzel a háttámla támasztó részét is. A két szín ahogy találkozik egymással, szinte jóbarátként üdvözlik egymást, kiegészülve és élénkítve ezzel a bútor egyediségét. A párnákat tulajdonképpen kedvünkre variálhatjuk, vagy le is vehető az ülőfelületről ami egy nagyobb, és letisztultabb helyet biztosít a vendégeink számára.

Az üzletünkben szívesen próbálgatják a vásárlók ennek a bútornak a funkcióit, vagy egyszerűen süppednek bele ebbe az ülőgarnitúrába.

Mivel a jobb oldali kartámla is feljebb állítható, ezért picit így kuckósabbá is tehető magunk kényelme érdekében. Amikor csak végig nyújtózunk rajta, vagy egy kifejezett relax pozitúrát kívánunk felvenni. Érdekes játékosan pimasz íveket és vonalakat is találunk benne. Ahogy például nem megy végig a háttámla rész, és vissza kanyarodik a háttámla mellé, vagy az oldalról megtekinthető, picit szabálytalan vonala. Pici lábai miatt nagyon jól egységet alkot a bútorral, és a tisztítás szempontjából azért annyira megmaradt a magasság, hogy egy laposabb felmosóval is aláférhető legyen.

Ez a fiatalos, lendületes darab ajándék mindazok számára , akik bírják az extravaganciát, éppen ezzel is őrizve az egyediségét, saját ülőgarnitúránknak , ami ékesítheti otthonunk nappalijának központi szegletét.

Az akció a készlet erejéig érvényes!

Áruházunkban azonnal szállítható ülőgarnitúrák és kanapék találhatóak, így nem kell heteket várnia a legyártásukig.

Várjuk szeretettel outlet áruházunkban, ahol közel 220 db. bútort talál kiállítva.

elérhetőségünk

további ülőgarnitúrák itt találhatóak

X