Akció!
ZSL0422 zsákszövet ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartós
ZSL0422 zsákszövet ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósZSL0422 zsákszövet ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósZSL0422 zsákszövet ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósZSL0422 zsákszövet ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósZSL0422 zsákszövet ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósZSL0422 zsákszövet ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartós

ZSL0422 zsákszövet ülőgarnitúra

245900 Ft 149900 Ft

Szürke szövettel kapható, jobbos kialakítású sarok ülőgarnitúra. Ágyazható résszel is rendelkezik a bútor, melyet pár könnyű mozdulat után elő is tud állítani. Outlet bútorbolt vagyunk, így általában minden bútorból egy vagy két darab érkezik típusonként! Ha megtetszett próbálja ki üzletünkben! Az akciós ár a készlet erejéig érvényes!

Leírás

Nálunk most extra-szuper akciósan vásárolható meg.

Zsákszövet, rugós, ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra. Bútor outlet áruházunkban azonnal megvásárolható garnitúrák várják a kedves vásárlóinkat, így nem kell a várakozni a legyártásig, elkészítésükig.

Többféle típussal is rendelkezünk raktárkészleten, de nálunk a készletek folyamatosan változnak, így érdemes érdeklődni személyesen, vagy telefonon. Mindenben igyekszünk a segítségükre lenni, keressenek minket bátran! 🙂

Áruházunk a bútor kiszállításában is a segítségére lesz, itt megtekintheti a szállítással kapcsolatos információinkat.

A mi áruházunk valóban a vásárlókért van, ha bármiben a segítségére lehetünk szívélyesen fogjuk fogadni megkeresését, hiszen egy elégedett vásárló egészen biztosan szívesen ajánl minket a barátainak ismerőseinek. Ülőgarnitúráinkat Németországból importáljuk és minden termékünkre egy év jótállást biztosítunk.

Tapasztalataink szerint autóval, Budapest központjából, forgalomtól függően kb 17-20 perc alatt tudja meglátogatni áruházunkat. A szombati napokon is várjuk Önöket 10-16 óráig, amikor a legkényelmesebb a megközelítésünk.

ülőgarnitúra mérete:

260 x 220 cm

Itt találja áruházunkat

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X