Ruta ülőgarnitúra
Ruta ülőgarnitúraRuta ülőgarnitúraRuta ülőgarnitúraRuta ülőgarnitúra

Ruta ülőgarnitúra

324990 Ft

Lenyűgöző megjelenés, mely kombinálva lett a praktikus tulajdonságokkal. Visszafogott külső, könnyedén harmonizál otthonában más bútorokkal, színekkel. Erős, biztos tartást nyújtó szövet anyaga kiválóan ellenáll az idő okozta kopásnak, érintésre puha és kellemes. Formavilága klasszikus, ám modern kezelhetősége. Ágyazható funkciója, lazán és akár mindennap kihasználható könnyű és kompakt szerkezete miatt.

Leírás

Ruta ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kárpitos bútor

Egyszerű letisztult formavilága és mérete, egy magabiztos tekintélyt parancsoló megjelenést biztosít számára. Klasszikus stílus ötvöződik a modern méretekkel és színvilággal. Nagyszerű alkotás a kivitelezők részéről, mely még egyéb nagyszerű praktikákkal is rendelkezik. Szürke színével visszafogott, ám ez könnyedén fokozható és színesíthető. Diszkrét színe rendkívül jól belesimul más árnyalatú környezetekbe és falszínekhez. Más berendezési tárgyakhoz, kiegészítőkhöz nagyon szépen párosítható. Természetesen személyes igények szerint kisebb színes párnákkal, pléddel bájosan kiegészíthető, cifrázható megjelenése.

Szövet anyaga van, mely megbízhatóan kitart hosszabb-távon is. Ellenáll az idő által okozott koptatásnak, az állandó nyüstölésnek. Habszivacs tömítő anyag által nem fog megsüppedni, amitől a legjobban tartunk eldeformálódni, avagy bemélyedni. Könnyedén gondoskodik az ülőfelület és a háttámla megfelelő komfortjáról, valamint tartásáról. Háttámláinak íve eszményién pihentető, amihez még hozzájárul a relax fejtámlák lehetősége. Csodálatos pihenésben lehet részünk így! Ami érdekes, hogy a relax fejtámlái lehajtott állapotukban nagyszerű tárolóként használhatóak, például a tv távirányítónak, vagy éppen olvasott kedvenc könyvünknek.

A Ruta ülőgarnitúra megálja a helyét kisebb lakások csenden sötétebb szegletében, hogy megpihenésre töltse be azt. Természetesen ugyanannyira egyedülálló helyet foglalhat el egy nagyobb terű nappali központi szegletében is. Önálló és körbejárható bútorként ékszere lesz otthonunk kedvenc helyiségének.

Egyik oldalon elnyújtott fekvőrészt láthatunk, egyértelműen ülésre is használható, ám a másik oldalon lévő kartámla segítségével az üléshez meg van a tökéletes hely. Mélység és szélesség aránya kiváló minden korosztály számára. Amennyiben többen kívánnánk elnyújtózkodni vagy lefeküdni hosszabb pillanatra érdemes ágyazható tulajdonságával élni. Igen jól olvasták a Ruta ülőgarnitúra még ágyazható is, ráadásul ágyneműtartó résszel is rendelkezik.

Bárki bármikor egy könnyed mozdulattal kihúzhatja és megágyazhat tetején. Káprázatos kikapcsolódásban részesülhetnek azok, akik elnyújtóznak majd rajta.

Persze ilyen méretek mellé szükséges pár biztos és strapabíró láb, mely krómozott fényével feltűnik alóla, ezzel színesíti még bútorunk stílusát.

Nagyszerű választás mindenki számára, aki szereti a nem túl kirívó, ám annál kényelmesebb és megbízható ülőgarnitúrákat!

A készlet erejéig tart, ne maradjon le róla!

Méret: 274 X 180

X