Jelenlegi ülőgarnitúra és kanapé készletünk körülbelül 250 darabból áll, amelyek azonnal megvásárolhatóak, szállíthatóak.

Üzletünk outlet jellegéből adódóan árukészletünk folyamatosan változik, cserélődik. Amennyiben bármiben a segítségére lehetünk ne habozzon felkeresni minket, higgye el segíteni fogunk, hiszen ezért vagyunk, ebben hiszünk! Bútoráruházunkban 2000 m²-en kb. 250 db-ból tud kedvére válogatni! Fontos: Mi magyar cég vagyunk, így a nálunk vásárolt bútort nem kell külföldre szállítani garanciális probléma esetén (mint pl: online rendelhető webshopok többségénél). Nálunk a magyar törvények az irányadóak a garanciális ügyintézés tekintetében is, így biztonságosan vásárolhat.  Elérhetőségünk

Ülőgarnitúra

375 items

 • Akció! ionos-luxus-ülőgarnitúra

  Ionos ülőgarnitúra

  549900 Ft 249900 Ft

  Ionos ülőgarnitúra

  549900 Ft 249900 Ft

  Luxus kivitelű Ionos ülőgarnitúra állítható háttámlákkal és relax fejtámlákkal szerelt kárpitos bútor. Strapabíró szövettel és állítható kartámaszokkal. Fontos, hogy ebből a típusból csak korlátozott darabszám érhető el, így érdemes érdeklődni a készletről. Ne maradjon le az akcióról, hiszen ez a bútor valóban szuper akciós áron vásárolható meg üzletünkben. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket.

 • Vini system kanapé (2)

  Vini system kanapé

  189900 Ft

  Vini system kanapé

  189900 Ft

  Ágyazható kanapé speciális funkcióval. A kanapé egyik és másik oldalát külön – külön ki lehet nyitni, ami azért érdekes, mert akár egy személy is kényelmesen elférhet rajta. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket! Ne feledje, minden bútorból csak pár darab érkezik, ne maradjon le az akcióról.

 • Akció! Vito-kanape

  Vito kanapé

  112900 Ft 79900 Ft

  Vito kanapé

  112900 Ft 79900 Ft

  Nagyon kényelmes és letisztult formavilággal rendelkező kanapé, amely bordó színű szövettel lett kárpitozva. A szín eltérhet a valóságban, az Ön monitora és a fotótechnológia sajátosságok miatt. Kérem érdeklődjön személyesen vagy telefonon az akcióban szereplő kanapé készletéről.

 • Banderos kanapé (3)

  Banderos kanapé

  169900 Ft

  Banderos kanapé

  169900 Ft

  Ágyazható és ágyneműtartós kanapé strapabíró szövettel kárpitozva. Nagyon kényelmes ülőfelülettel, rugós és szivacsos kialakítással. Ebből a kanapéból csak pár darab érkezett, ne maradjon le erről a bútorról.

 • Akció! Leandra 3+2 ulogarnitura (2)

  Leandra 3+2 ülőgarnitúra

  389900 Ft 299900 Ft

  Leandra 3+2 ülőgarnitúra

  389900 Ft 299900 Ft

  Valódi bőrből készült 3+2 ülőgarnitúra szürke színben kapható a készlet erejéig. Nagyon kényelmes az ülőfelülete, szinte olyan mintha egy pihe-buha paplanba ülne bele.

 • Akció! Palmera sarokgarnitúra (2)

  Palmera sarokgarnitúra

  319900 Ft 289900 Ft

  Palmera sarokgarnitúra

  319900 Ft 289900 Ft

  A képen látható sarokgarnitúra nálunk jobbos állásnak felel meg. Nagyon kényelmesen alátámassza az ember hátát, így valóban kényelmes ülést biztosít a bútor. Az akció keretén belül megtekintheti, ki is próbálhatja és azonnal szállítható állapotban megvásárolhatja a készlet erejéig. Ne maradjon le az akcióról, mert csak típusonként pár darab érkezik. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket outlet áruházunkban.

 • Lanos sarokgarnitúra (3)

  Lanos sarokgarnitúra

  199900 Ft

  Ágyazható sarokgarnitúra zsákszövet huzattal. Nagyon strapabíró és kényelmes kárpitos bútor.

  Különlegessége az szerénységében rejlik. Megjelenése letisztult és szolid. A formavilága mai stílust tükrözi, elég egy picit jobban szemügyre venni. Nem megszokott a háttámlák párnás kivitelezése sem. Játékos megoldás saját magunk kedve szerint forgathatjuk, gyűrhetjük párnáit, ahogy kényelmes. Balos kivitele ágyazható funkcióval kapható. Pár darab van készleten, keressen minket személyesen bútoráruházunkban.

 • Aldo u alaku ulogarnitura (2)

  Aldo u alakú ülőgarnitúra

  259990 Ft

  Ágyazható funkcióval szerelt ülőgarnitúra.

  Nagysága természetesen teret kíván magának. Kifinomult elegancia jellemezi, ami a kettős színvilágának is köszönhető. Anyaga tartós szövet és a magasszínvonalú műbőr együttese. Harmonikusan illeszkedik egymáshoz. Szépen ívelt kartámlája és háttámla része van. Ágyazhatósága nagyon kedvelt vásárlóink körében. Korlátozott darabszámban érhető el bútoráruházunkban ez a kanapé. Személyesen várjuk Önöket minél hamarabb.

 • Akció! Arriba sarokkanape (1)

  Arriba sarokkanapé ágyazható

  214900 Ft 159900 Ft

  Arriba sarokkanapé ágyazható

  214900 Ft 159900 Ft

  Ágyazható és ágyneműtartós sarokkanapé. Minőségi erős szövetből készült a bútor, mely nagyon kényelmes ülőfelülettel rendelkezik. Párnái tetszés szerint helyezhetőek oda ahol nekünk a legkényelmesebb. Ahogy a képeken is látható, balos kialakítással vásárolható meg most üzletünkben a bútor! Most kiváló ár-érték aránnyal, akciós áron vehető meg! Ha bővebb leírást szeretne, görgessen lejjebb a még több információért!

 • Akció! u alakú ülőgarnitúra

  Austin outlet u-alakú 1509

  389900 Ft 289900 Ft

  Austin outlet u-alakú 1509

  389900 Ft 289900 Ft

  U alakú ülőgarnitúra, zsákszövet anyagból. Ezt az anyagot nagyon sokan keresik különlegesen jó tartóssága miatt. Ágyneműtartós, és ágyazható résszel is rendelkezik a bútor. Várjuk érdeklődését mindennap! Az ár most akciós ár, mely a készlet erejéig érvényes!

 • Akció! Barbara-ülőgarnitúra-2 (3)

  Barbara ülőgarnitúra szövet

  245900 Ft 189900 Ft

  Barbara ülőgarnitúra szövet

  245900 Ft 189900 Ft

  Narancs és tört fehér szövettel kapható nálunk az ülőgarnitúra. Tartalmazza a képen látható kanapét és a toldalékot is, ami tetszés szerint mozdítható, ahova szeretnénk állítani. Szivacsos ülőrésze és a párnák is hozzájárulnak az ideális kényelemhez. Vidám színei újjá varázsolják nappaliját, most remek áron kapható üzletünkben ez az egyedi bútor! Több információt lejjebb talál az oldalon a bútorról.

 • sally sarokkanapé (2)

  Sally sarokkanapé

  179900 Ft

  Sally sarokkanapé

  179900 Ft

  Jobbra – balra szerelhető sarokkanapé amely ágyazható funkcióval is bír.

  Kedves és visszafogott elegancia. Világos színe miatt nagyon jól társítható más bútorok mellé. Kényelme és méretaránya kifogástalan. Formája játékosan ötletes és szépen ívelt. Ágyazható tulajdonsága miatt közkedvelt vásárlóink körében. Jobbos és balos állásban is összeszerelhető. Párnái magunkhoz formázhatók. Bútoráruházunkban a készlet erejéig elérhető, kár lenne lemaradni róla, személyesen várjuk érdeklődőeinket.

 • Las-palmas-sarokgarnitúra

  Las Palmas sarokgarnitúra

  349900 Ft

  Ágyazható és ágyneműtartós sarokgarnitúra amely állítható háttámlákkal és fejrésszel rendelkezik. Szürke felső rész szövet, míg alul, fekete prémium kategóriás műbőr felülettel lett kárpitozva. Ne maradjon le erről az akcióról, hisz ez az ár a készlet erejéig érvényes! Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, vásárlókat személyesen bútoráruházunkban, ahol minden sarokgarnitúra kipróbálható és azonnal szállítható.

 • Doblo (2)

  Doblo sarokgarnitúra

  189900 Ft

  Nálunk a párnák természetesen alaptartozékai a sarokgarnitúrának. Jöjjön és huppanjon bele, amíg a készlet tart.

  Klasszikus alakja modern kényelmet takar. Jobbos oldali része hosszított, ahol elnyújtózhatunk bátran. Háttámla részének párnáit igazíthatjuk testhelyzetünknek megfelelően, ezzel is fokozva a pihenés élményét. Természetesen a párnák a bútor tartozékai. Anyaga megnyugtatóan finom tapintású és időtálló. Mélysége tökéletes. Színe könnyen illeszkedik környezetéhez. Korlátozott darabszámban elérhető készletünkben. Bútoráruházunk várja szeretettel személyes érdeklődését.

 • Akció! Riviera-sarokgarnitura-4

  Riviera sarokgarnitúra

  642500 Ft 325900 Ft

  Riviera sarokgarnitúra

  642500 Ft 325900 Ft

  Nagyon kényelmes és finom tapintású plüss szövettel. Ezen a bútoron egy pici hiba található, amely egyáltalán nem feltűnő, viszont természetesen az ár ezért ennyire kedvező.

  Extravagáns külső, egyedi forma, praktikus megoldás. Kényelmes, plüss szövet anyagának tapintása finom és puha. Ülőfelülete megfelelő komforttal bír. Színvilága élénk és fűszeres mely igen felpezsdítő hatással rendelkezik. Élénkítve a hétköznapokat. Apró hibája észrevétlen, ám ár-érték arányában tökéletes. Jelenleg megtalálható a bútoráruházunk kínálatában, személyesen érdeklődjenek minél hamarabb. Ne maradjanak le róla!

 • Akció! Alcudia-sarok-ülőgarnitúra-1

  Alcudia sarok ülőgarnitúra

  425900 Ft 199900 Ft

  Alcudia sarok ülőgarnitúra

  425900 Ft 199900 Ft

  A bútoron egy apró sérülés található, ami nem rontja az összképet, de mi mindenképpen jelezzük!

  Előkelő külső nagyon lágy kényelmet takar. Elég csak a párnák kedves puhasága és íves formájára tekinteni. Luxus érzés a háttámlák selymes érintése, ülőfelületének komfortjával kiegészülve. Színe könnyen illeszthető a bútortársakhoz. Anyaga minőségi szövet. Sérülése nem feltűnő, szinte észrevétlen. Érdemes felkeresni személyesen bútoráruházunkban. Készletünkben egy pár darab erejéig található. Várjuk érdeklődésüket.

 • Akció! Matild sarokkanape (2)

  Matild sarokkanapé kék

  249900 Ft 199900 Ft

  Matild sarokkanapé kék

  249900 Ft 199900 Ft

  Kék szövettel kapható, modern kialakítással ez a sarokkanapé. Minőségi német szövetből készült ez a modern és kényelmes bútor. Króm lábai nagyon modern hatással bírnak, és rendkívül stabilan tartják a bútort. Most akciós áron vásárolható meg üzletünkben a bútor. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes! Érdeklődjön kollégáinknál a pontos készletet illetően!

 • Lido-sarokkanape

  Lido sarokkanapé

  219900 Ft

  Lido sarokkanapé

  219900 Ft

  Lido sarokkanapé állítható relax fejtámlákkal és mosható szövettel. mérete:240 x 190 cm

  Egy tündéri kedves kanapé. Apró termete nagy kényelmet rejt. Szélessége- mélysége könnyen kezelhető, ülőfelületének keménysége komfortos.  Színe világos, letisztult. Anyaga szövet mely könnyen tisztítható. Íves kartámla része fokozza hosszabb olvasgatásunk kényelmét. Ami még fokozható az állítható relax fejtámlákkal. Tökéletes luxus! Nagyon kedvező lehetőség, a készlet erejéig elérhető. Várjuk személyesen érdeklődőinket.

 • Altara-sarokkanapé

  Altara sarokkanapé

  239990 Ft

  Altara sarokkanapé

  239990 Ft

  Padlizsán színű sarokkanapé ágyazható funkcióval szerelve. Jobbos állású változatban kapható a bútoráruházunkban, a készlet erejéig érvényes akció keretében.

  Egyedisége megfoghatatlan. Bíbor színével tökéletes melegséget árasztó bútordarab. Formai jellemzői még fokozzák jellegzetességét. Kellemes tapintású szövet anyaga teljes mértékben harmonizál kényelmével. Ülőfelülete tömör és strapabíró. Szépen ívelt kartámlái növelik megjelenésének egyedülállóságát. Jobbos állásban, korlátozott darabszámban elérhető. Ágyazható funkciójáról győződjen meg személyesen bútoráruházunkban, ahova várjuk szeretettel mihamarabb. Le ne maradjon róla!

 • Belluve ágyazható sarokülő garnitúra (1)

  Belluve ágyazható sarokülő garnitúra

  249990 Ft

  Modernsége még ágyazhatóságában is megnyilvánul, ami egyszerűvé varázsolja a mindennapokat számunkra. A pomázi bútor outletben most elérhető, jelentkezzenek mihamarabb, mert a készletek végesek.

 • Akció! HOME 3-2-1 ülőgarnitúra (2)

  Home bőr ülőgarnitúra 3+2+1

  899000 Ft 599900 Ft

  Home bőr ülőgarnitúra 3+2+1

  899000 Ft 599900 Ft

  A HOME 3-2-1 ülőgarnitúra a mi családunkban is megtalálható. Tapasztalataim, hogy általában a klasszikus stílust kedvelők választják. Úgy, mint annak idején a szüleim is tették. Szemeim előtt van, ahogy Édesapám az egész napos kerti munka után, lefürödve, megvacsorázva elhelyezkedik rajta. Dolgos kezeivel szelíden int Édesanyámnak, aki csak egy apró fejbiccentéssel nyugtázza kérését. Lassú megfontolt mozdulatokkal elindítja kedvenc zenéjüket és széles mosollyal helyet foglal mellette. Kéz a kézben, csendben.

 • Akció! Luxus kanapé (3)

  Luxus relax kanapé

  325990 Ft 199900 Ft

  Luxus relax kanapé

  325990 Ft 199900 Ft

  Magas szintű elegancia sugárzik a megjelenéséből. Kifinomult kivitelezést. Formavilága és anyagának minősége tükrözi a prémium színvonalat. Mérete gyönyörűen illeszkedik otthonunk méretéhez. Ugyanolyan ékszere egy kisebb lakás nappalijának, mint egy nagy ház pihenő szobájának. Relax fejtámla része kiegészül a lábtartó emelésével. Zseniális! A készlet erejéig mihamarabb elérhető bútoráruházunkban. Várjuk személyes érdeklődését.

 • Akció! Westpoint sarokkanapé (2)

  Westpoint sarokkanapé

  309900 Ft 239900 Ft

  Westpoint sarokkanapé

  309900 Ft 239900 Ft

  Csodálatos a két szín kombinációja, mely egyedülálló küllemet kölcsönöz bútorunknak. Kényelmét és komfortját tekintve tökéletes. Formavilága és a dizájn könnyen illeszkedik otthonunkhoz. Időtálló szövet anyaga megbízható és strapabíró. Ágyazható és ágyneműtartós tulajdonságának leginkább a gyermekes családok fognak örülni, bár mindenkinek szuper kiegészítést jelenthet. Pár darab van a készletünkben, várjuk személyesen.

 • Celine-kanape

  Celine kanapé

  189900 Ft

  Celine kanapé

  189900 Ft

  Celine sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve. Szürke szövettel, amely valóban erős és így strapabírós is egyben.

  Természetesen lenyűgöző visszafogott stílus jegyekkel megjelenő bútor. Varázslatos kényelemmel és kiegyensúlyozott harmóniával. Kettős színvilága nagyon jól áll stílusának. Anyaga megbízhatóan strapabíró szövet, mely kiállja az idő próbáját. Kényelmes párnái lehetőséget adnak a saját testhelyzetünk kényelmét fokozni. Jobbos kivitelben ágyazható, ágyneműtartóval kiegészülve elérhető készletünkben pár darab erejéig. Személyesen várjuk bútoráruházunkban érdeklődőeinket.

375 items

X