Sarokgarnitúra és sarokkanapé

Minden lakás központja a nappali, a vendégfogadás színtere, a családi élet, a pihenés és a kikapcsolódás középpontja. Egy tökéletes sarokgarnitúrával még harmonikusabbá teheti nappaliját. A sarokgarnitúrák a család minden tagjának kényelmét kiszolgálják. Használják ki a rendkívül jól variálható, bővíthető és csupán néhány mozdulattal átalakítható fekvő és ülőfelületeket. Bútoraink mind egyedi outlet darabok, ezért nálunk minden bútor azonnal vihető, nem kell várakoznia az elhúzódó gyártás miatt.

Sarokgarnitúra

152 items

 • Szintia ágyazható sarokkanapé

  249900 Ft

  Ágyazható és ágyneműtartós sarokkanapé tartós szövettel.

 • Bali bőr sarokgarnitúra

  319900 Ft

  Fekete, valódi bőr sarokgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós kivitel. Eszméletlenül kényelmes bútor. jöjjön el és próbálja ki személyesen.

 • CARDONE sarokgarnitúra ágyazható funkcióval

  289990 Ft

  Exkluzív sarokgarnitúra prémium anyagok felhasználásával.

 • Noda sarok ülőgarnitúra

  359900 Ft

  Lenyűgöző méregzöld színével és széles kialakításával nagyon közkedvelt a színes és egyedi bútordarabot kedvelők körében! Fekvő és ülőrészének sajátossága a csodálatos puhaság és kényelem. Baloldali részének szélessége biztosítja a teljes megpihenés és elnyújtózás élményét. Otthonunkban önálló bútorként betölti a teret, mely központi színtere lesz nappalinknak. Kialakítása ajándék, stílusa elragadó.

 • Petri sarokgarnitúra

  349900 Ft

  Speciális Alkantara szövettel borított sarokgarnitúra.

 • Bergen sarokgarnitúra

  259900 Ft

  Meleg, kedves, barátságos külsőjével hívogat bennünket egy szelíd pihenésre. Puhasága szövet anyagának és a habszivacs tömítő anyag tartós megbízhatóságának köszönhető. Színvilága sötét ezért világosabb árnyalatokhoz ajánljuk. Kartámlái lezárják a bútort így kuckósban érezhetjük magunkat, kedvenc könyvünk társaságában hosszabb időre is kiváló támaszkodást adnak. Könnyedén ágyazható, lábai elbírják stabilan állnak.

 • Tapa sarokülő garnitúra

  329900 Ft

  Igazi klasszikus szépség. Tisztasága tört-fehér árnyalatában rejlik. Mélysége egyedülállóan nyújtja a régi ülőgarnitúrák méretét, könnyű támaszkodással. Háttámlái hosszan emelkednek mögöttünk, kifogástalanul megtámasztva minket. Anyaga szövet a legmagasabb minőségből. Lábai megemelik a padlóról, ezért praktikusan tisztán tartható. Kihúzható és fekhellyé variálható, mely kellékeket saját tárolójában őrzi. Ragyogóan idomul nappalink központi színterébe.

 • Armando sarokgarnitúra

  349990 Ft

  Vidám és érdekes színárnyalata igazán különlegessé teszi, melyet jellemzői még gyarapítani is lehet. Ülőfelületének keménységi foka a habszivacs tömítő anyag tartásának köszönhető. Anyaga szövet, ami amellett, hogy erős és ellenáll az időnek megőrizte kellemes, bársonyos tapintását. Háttámlái ragyogó dőlés szöget zárnak be, fantáziadús ötlet volt kiegészíteni még relax fejtámlákkal.

 • Madryt sarokgarnitúra ágyazható

  199900 Ft

  Nagyon jó minőségű szövet bútor, balos kialakításban, ahogy a fotón is látszik. Relax fejtámláit kedve szerint állíthatja be, úgy ahogy Önnek a legkényelmesebb. Rendelkezik ágyazható funkcióval a bútor. Valamint ágyneműtartó gondoskodik az ágyneműk tárolásáról. Outlet áruházunkban kb 200 azonnal elvihető sarokgarnitúra van készleten melyek azonnal vihetőek. Várjuk megkeresését!

 • Valerya Sarokgarnitúra

  289990 Ft

  Balos állású sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben. Relax támlákkal és titkos kis pakoló fiókokkal a bal alsó rekeszekben. Nagyon kényelmes kárpitos bútor, amely hosszú, hosszú ideig lesz az otthona ékessége.

 • Puzzle sarokgarnitúra ágyazható funkcióval

  349900 Ft

  Puzzle sarokgarnitúra ágyazható funkcióval és ágyneműtartó kialakításával készült. Ez a bútor szabadon alakítható akár jobbos, vagy balos állásúvá. Ez nagyon praktikus, hiszen egy költözésnél, vagy a szoba átrendezésénél nem kell új bútort vásárolni, elég átrendezni a bútort.

 • Sam sarokkanapé relax fejtámlákkal

  Relax fejtámlákkal és ágyazható funkcióval szerelt kárpitos bútor. A szövete nagyon kellemes tapintású erős szövésű anyag. Az akció csak a készlet erejéig érvényes, ne maradjon le róla, hiszen csak korlátozott mennyiség áll rendelkezésre belőle.

 • Micky sarokgarnitúra

  199900 Ft

  Nagyon letisztult ágyazható és relax fejtámlákkal szerelt sarokgarnitúra!

  Harmonikus visszafogott megjelenése, eleganciát sugall. Pompás bársonyos külsője sokak kedvence, mely igen jól illik sötét színéhez. Színe és formájának stílusa könnyedén illeszkedik minden környezethez. Megállja helyét egy nagy nappali, vagy kisebb lakás tereiben is. Ágyazható tulajdonsága a praktikát és könnyen kezelhetőséget előnyben részesítők ajándéka. Biztos támaszkodását króm lábainak köszönheti.

 • Torino L-alakú sarokgarnitúra

  339900 Ft

  Jobbos állású sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve. Nagyon kényelmes ez a bútor, hiszen a háttámlája és a fejtámlái is állíthatóak, így maximalizálhatja a kényelmes alátámasztást a hátának és fejének. Ne feledje, minden bútorunk korlátozott számban kapható, így érdemes érdeklődni az aktuális készletről.

 • Boraki sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

  279900 Ft

  Boraki sarokgarnitúra ágyazható funkcióval és állítható fejtámlákkal lett szerelve. Az ágy funkció egy könnyed mozdulattal kihúzható és már aludhat is rajta a kedves vendég. Ne feledje ez a bútor csak korlátozott számban kapható és kizárólag a készlet erejéig érvényes az akciós ár.

 • Valine L-alakú sarokülő garnitúra

  279900 Ft

  L- alakú sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

  Mérete és szélessége éppen olyan nagyságokkal bír, mely alkalmas nagyobb és kisebb terekhez egyaránt. Ezáltal elképzelhetjük bútorunkat a nappalinkban egy csodálatos szép pihe-puha szőnyegen ahogy otthonunk ékszerévé válik. Kisebb lakásokban is vidámságot és különlegességet varázsol otthonunkba. Színei tökéletesen harmonizálnak egymással, valamint ebben a kettős színhatásban rejlik különlegessége. Ülőfelülete és háttámla részén lévő óriási párnái segítségével egy varázslatosan kényelmes ülőgarnitúra. Kartámlái segítségével azonnal megtaláljuk majd a legpihentetőbb testhelyzetet és meghitt pillanatainkat. Lábai észrevétlenül biztosítják a maximális támaszkodást és a legmegbízhatóbb stabilitást bútorunk számára. Megnyugtató hiszen vidám bútorunk tetején gyermekeink is jó kedvel ugrándozhatnak majd, így nem kell félnünk attól, hogy elmozdul vagy elcsúszik alattuk. Hosszított része alkalmas az elnyújtózásra és a vasárnap délutáni elszendergésre, azonban érdemes vigyázni mert nehéz lesz kikelni belőle és elbúcsúzni ettől a varázslatos kényelemtől. Tökéletes társa lesz napjainknak, érdemes kipróbálni.

  Az akció kizárólag a készlet erejéig tart! Ne maradjon le róla!

  Várjuk szeretettel érdeklődőinket személyesen bútoráruházunkban.

   

  Az akció kizárólag a készlet erejéig érvényes.

   

  Szeretettel várjuk a kedves érdeklődését telefonon vagy személyesen is!

 • Argast sarokülő garnitúra

  279900 Ft

  Argast sarokülő állítható relax fejtámlákkal és ágyazható funkcióval szerelve. Szövete nagyon erős és ellenálló a különféle igénybevételeknek.

  Csodálatosan elegáns bútor, mely nagyon szépen mutat egy világos nappali közepén. Mélysége és szélessége rendkívül komfortos bármelyik korosztály számára. Relax fejtámlái állíthatóak saját igényünk szerint, emellett egy könyv vagy távirányító tárolására is alkalmas lehet. Szövet anyaga masszív, szélén lévő igényes varrásai még fokozzák megjelenését. Ágyazható, egy könnyed mozdulattal tökéletes fekhellyé alakítható.

 • Muster sarokgarnitúra

  269900 Ft

  Relax fejtámlás, balos állású sarokgarnitúra, ágyazható funkcióval szerelve. mérete: 225 x 245

  Vidám színével kedves színfoltja lesz otthonunknak, mely hibátlan kényelemmel párosul. Minőségi szövet anyaga ellenáll az idő megpróbáltatásainak. Nagyszerű kialakítása, háttámláinak dőlés szöge tökéletesen harmonizál a többi részével. Relax fejtámlái még fokozzák különlegességét, megjelenését Króm lábai kecsesen jelennek meg a bútor alján, amitől kifogástalan támaszkodása van, megágyazott formájában is stabil.

 • Speedway sarokkanapé ágyazható

  269900 Ft

  Ágyazható sarokkanapé, igényes kivitelben, praktikus funkciókkal. Fehér textilbőrből és minőségi szürke szövetből készült a sarokkanapé. Rendelkezik ágyneműtartóval és ágyazható résszel is. Relax funkciója nagyon nagyfokú kényelmet biztosít a mindennapokban. Állítsa be relax fejtámláit, ahogy Önnek a legkényelmesebb és élvezze a pihenést! Outlet áruházunkban pár darab érkezik a bútorokból, típusonként, így csapjon le erre a szuper sarokkanapéra most! Bővebb leírásért görgessen lejjebb az oldalon!

 • Merlin sarokgarnitúra

  289900 Ft

  Varázslatos íves és harmonikus külleme van, emellett még rengeteg sok kedvező praktikával rendelkezik. Meleg színárnyalata jól illeszthető a többi bútor és berendezési tárgy mellé. Otthonunk csendesebb részén sarokgarnitúraként, avagy önálló bútorként nappalinkban is megállja a helyét. Különös magasított háttámlái elsőrangú kényelemben részesít bennünket. Anyaga szenzációsan puha és kellemes. Ágyazható.

 • L22 sarokgarnitúra

  249900 Ft
  mérete: 220 x 280 cm
  Relax fejtámlás sarokgarnitúra minőségi műbőr szövettel, rugós kárpitozással.

  Prémium kategóriás letisztult formavilág jellemzi és legfőbb erénye a kényelem, hiszen ebben az ülőgarnitúrában valóban párosul a luxus és a minőség

 • Santa Lucia sarokgarnitúra

  289900 Ft

  Állítható háttámlás és relax fejtámlás sarokgarnitúra könnyedén tisztítható speciális szövettel. Az akciós ár csak a készlet erejéig érvényes, ne maradjon le az akcióról.

  A Santa Lucia egy nagyon dekoratív, divatos bútor. Speciális szövet anyagának köszönhetően könnyen tisztítható, emellett igen erős anyag. Kiemelkedő sajátossága a háttámlák állíthatóságában rejlik, mely kiegészül a kartámlák mozgathatóságával is. Méretei tökéletesen alkalmasak a meghitt elnyújtózó pihenésre. Igényes varrásai fokozzák a bútor rendkívül kellemes tartását így hosszan élvezhetjük a pihenést.

 • A24 sarokgarnitúra

  245900 Ft

  Kiváló sarokgarnitúra szürke, erős szövettel, relax fejtámlákkal. Csak dőljön hátra, és állítsa be relax fejtámláit ahogy Önnek a legkényelmesebb. Jobbos állásban kapható a bútor, amíg a készlet tart! Króm lábakkal kapható ahogy a fotón is látszik.

  Feltűnően kompakt sarokgarnitúra, minőségi erős szövetanyaggal, mely ennek ellenére megőrizte bársonyosággát. Méretei tökéletesen betöltik otthonunk eldugott, csendesebb szegletét. Színe illeszkedik sötétebb és világosabb árnyalatokhoz egyaránt. Lábai króm felületűek megbízható támaszkodást adnak a bútornak. Hát és kartámlái relax funkciókkal vannak felruházva, így igény szerint állítható a megfelelő testhelyzet és pihenés érdekében.

 • Casting sarokgarnitúra

  299900 Ft

  Balos állású L-alakú sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve. A párnák tartozékai a bútornak. Nagyon kényelmes az ülőfelülete, érdemes kipróbálni.

  Íme egy bútor mely ellenállhatatlan. Visszafogott szolid megjelenése mögött rendkívüli tulajdonságok rejlenek. Kialakítása bármilyen korosztálynak kezelhető. Szövet anyaga selymes és finom érzetet nyújt. Ágyazhatósága egy tökéletes ajándék családot és barátokat vendégül látók körében. Háttámláinak komfortja párnákkal lett megoldva, ami varázslatosan puha és körülölelő. Ülőfelülete komfortos, kartámlái harmonikusan idomul kényelméhez.

152 items

X