Itt láthatja komplett ülőgarnitúráinkat, azon belül is a 3+2+1 kivitelt!

Egy ilyen komplett ülőgarnitúra együttes nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a nappalija teljesen megújuljon. A 3+2+1 kivitelű garnitúra azért is népszerű választás, mert a család minden tagja elfér ezeken, és mindenki kiválaszthatja a számára legideálisabb darabot a pihenéséhez. Ezek a minőségi ülőgarnitúrák úgy lettek kialakítva, hogy nagyon sokáig, hosszú éveken át tudja a család használni. Ha ellátogat outlet üzletünkbe, akkor kollégáink segítenek mindenben! Válasszon már ma egy bútort nálunk! A kiszállításban természetesen tudunk segíteni, az egész ország területén. Ebben tapasztalt szállító munkatársaink segítenek, rövid határidővel. Akciós kínálatunk a készlet erejéig érvényes!

3+2+1

4 items

 • Home bőr ülőgarnitúra 3+2+1

  599900 Ft

  A HOME 3-2-1 ülőgarnitúra a mi családunkban is megtalálható. Tapasztalataim, hogy általában a klasszikus stílust kedvelők választják. Úgy, mint annak idején a szüleim is tették. Szemeim előtt van, ahogy Édesapám az egész napos kerti munka után, lefürödve, megvacsorázva elhelyezkedik rajta. Dolgos kezeivel szelíden int Édesanyámnak, aki csak egy apró fejbiccentéssel nyugtázza kérését. Lassú megfontolt mozdulatokkal elindítja kedvenc zenéjüket és széles mosollyal helyet foglal mellette. Kéz a kézben, csendben.

 • Balbina 3+2+1 személyes ülőgarnitúra

  145900 Ft

  3+2+1 komplett ülőgarnitúra. Világos prémium szövetből készült az ülőgarnitúra, amely rendkívül kényelmes. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, elér bennünket a hét minden napján! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek. Várjuk érdeklődését!

 • Cesare bőr 3+2+1 ülőgarnitúra

  345900 Ft

  Fehér minőségi bőrből készült 3+2+1 ülőgarnitúra. A képen látható hármas kanapé, kettes kanapé és egy kényelmes fotel is tartozik a garnitúrához. Egy ilyen minőségi, és szép ülőgarnitúra teljesen új külsővel ruházza fel nappaliját. Nagyon kényelmes, ha helyet foglalunk rajta, valamint a bőrnek is nagyon természetes, kellemes tapintása van. Az ülőgarnitúra akciós áron kapható a készlet erejéig!

 • Conti 3+2+1 ülőgarnitúra

  329900 Ft

  3+2+1 minőségi komplett ülőgarnitúra. Egy ilyen vidám színű bútor nagyon jó hangulatot teremt otthonában! A szövet könnyen tisztítható. Outlet áruházunkban minden készleten lévő bútor azonnal elvihető! A kiszállításban tudunk segíteni igény esetén! Nyitva vagyunk mindennap!

4 items

X