Balbina 3+2+1 személyes ülőgarnitúra

Balbina 3+2+1 személyes ülőgarnitúra

145900 Ft

3+2+1 komplett ülőgarnitúra. Világos prémium szövetből készült az ülőgarnitúra, amely rendkívül kényelmes. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, elér bennünket a hét minden napján! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek. Várjuk érdeklődését!

Leírás

3+2+1 személyes ülőgarnitúra. Könnyen kezelhető műbőr ülőgarnitúra. Tömör fa alap és lélegző poliészter hab párnázattal biztosítja a kényelmet. Világos színhasználat jellemzi. Hozzávetőleges méretei: mélység / magasság függvényében 82/82 cm, ülés mélység / magasság 50/40 cm. 3-személyes szélessége: 164 cm, 2-személyes: 134 cm, fotel szélesség: 82 cm.

Balbina 3+2+1 személyes ülőgarnitúra

Ez egy bútor család, kár is lenne szétválasztani őket, hiszen így mutatnak igazán jól együtt, na de persze ez mindenkinek saját elképzelése, illetve otthonának dizájnja fogja meghatározni. Kifejezetten ajánlanám olyanok számára ahol már nincs kisebb gyermek, talán a színe miatt nem lenne annyira előnyös, de persze kitudja a tisztitó készülékek ma már milyen csodára képesek.

Kisebb szennyeződéseket, foltokat könnyen eltávolíthatunk a felületéről, mert a világos prémium szövet ki van képezve a kisebb megpróbáltatásokra. Egyeseknek a világos szín adja meg a tisztaság érzetét. Személyem szerint Én előnyben részesítem ha valami világosabb, ezzel növelve a teret. Arról most nem is vitatkoznék, hogy a szennyeződések a világos vagy a sötét színeken mutatkoznak meg jobban, szerintem ezt mindenki maga döntheti el.

Ezzel adjuk meg  az eleganciát, ami szinte mindenki részére fontos szempont , és így  kölcsönöz neki egy különös megjelenést is. Nem kell mást tenni csak a fantázia képzeletét beindítani ahhoz , hogy a világos szín egy sötétebb falszínhez illeszkedik jobban, vagy éppen így emelkedik ki a környezetéből, vagy akár egy világos vidám falszín közelébe helyezzük el, így játékosan összeolvadva az egyéb kiegészítőkkel.

Többször találkoztam, ilyen avagy ehhez hasonló garnitúrákkal akár az idősebbek otthonában, számukra egyszerűen kezelhető a kialakítása miatt, kényelmesen leülhetnek rá, illetve a strapabíró kicsit keményebb párnázat  miatt hosszabb időt is eltölthetnek rajta, anélkül, hogy derekukat hátukat megviselné.

Apró pici észrevétlen lábainak köszönhetően nem csúszkál el könnyedén, ezzel veszélyeztetve a kisebbeket, vagy az  idősebbeket korosztályt egyaránt. Fontosnak találtuk a kialakításánál, hogy mintázatát tekintve ne legyen túl  díszítve , ezzel is a készítőink azt szerették volna elérni, hogy a bútorok, bármelyik méretről legyen is szó, illeszkedni tudjanak a többféle elképzeléshez. Homogén módon belesimulhasson a  miliőbe.

Megosztó bútor darab, hiszen hol határolódig el a kényelem, az elegancia, a praktika, a dizájn, a megbízhatóság, és a minőség?

Pomázi bútor oulet megmutatja.

X