Amalea ülőgarnitúra modern stílusban

Amalea ülőgarnitúra modern stílusban

245900 Ft

Divatos tervezésű és rendkívül kényelmes, ülőgarnitúra modern stílusban. Kiváló komfortérzetet biztosít anyaghasználata. Gyakorlatilag egyszerű ülésmélység állítás: Csak húzza előre a háttámlát így alacsonyabb ülésmélységet biztosít. Sőt, a mozgatható kartámasszal további kényelem állítható. Minőségi faanyag felhasználásával készült. A termékhez dekoratív párnák rendelhetőek.A modern ülőgarnitúra minden ízlésnek megfelel.

Leírás

Divatos tervezésű és rendkívül kényelmes, ülőgarnitúra az Amalea modern stílusban. Ha egy kényelmes modern lakásba való kanapé kéne, akkor ez az amire szükséged van.

Kiváló komfortérzetet biztosít anyaghasználata, számos remek komfortérzetet szolgáló funkcióval ellátva kínáljuk. Gyakorlatilag egyszerű ülésmélység állítás: Csak húzd előre a háttámlát így alacsonyabb ülésmélységet biztosít. Sőt, a mozgatható kartámasszal további kényelem állítható. Te is megérdemelsz egy ilyen minőségi kanapét, amin ki tudod nyújtani a lábad, ki tudod pihenni a nap fáradalmait, vagy amelyen olvashatsz, tv-t nézhetsz vagy akár társasozhatsz a kicsikkel. Minőségi faanyag felhasználásával készült, és ennek az anyaghasználatnak hála a tisztítása is gyakorlatilag gyerekjáték. Nem kell hozzá semmi különös tisztítószer, egyszerűen te magad is meg tudod oldani, ha netán kiömlene rá a kávé vagy egyéb ilyen jellegű probléma adódna.

Lehet fokozni a mesés kinézetét, a termékhez dekoratív párnák rendelhetőek.

Ez a modern ülőgarnitúra minden kétséget kizárva minden ízlésnek megfelel. Ideális választás lehet ez egy irodába is, hiszen a kényelmesebb beszélgetésekhez ennél megfelelőbb ülőalkalmatosságot keresve sem találni. Az iroda hangulatához is passzolhat, hiszen elegáns színe van, amely illeszkedik a többi bútor stílusához. Internetes oldalunkon megtalálod a több száz bútoráruházunkban is fellelhető kanapét, weblapunkat azért hoztuk létre, hogy neked könnyebb legyen a dolgod és a vásárlás egyszerűbb legyen. Az outlet bútoráruházunk termékei folyamatosan változnak, de 200 – 250 azonnal szállítható ülőgarnitúrák várják a kedves érdeklődőket. Kollegáink nagy szeretettel válaszolnak kérdéseidre is, ügyfélszolgálatunk révén telefonon is elérhetőek vagyunk a nap 24 órájában várjuk a megkeresésedet. Nálunk az összes kanapé minőségi német darab, ár érték szempontjából a legjobbak vagyunk a hazai piacon, rendszeresen hirdetünk akciókat és a kiszállításban is tudunk segíteni amennyiben szeretnéd. Több éves tapasztalatunk van bútor értékesítés terén, kollegáink mind képzet szakemberek kik a lakberendezésben is jártasak. Nem csak mondjuk, hanem valóban az ügyfelek elégedettségét tartjuk szem előtt. Ne habozz, látogass el már a mai nap bútoráruházunkba és ismerkedj meg álmaid kanapéjával!

Az outlet bútoráruházunk termékei folyamatosan változnak, de 200-250 azonnal szállítható ülőgarnitúrák várják a kedves érdeklődőket.

Outlet bútoráruház, elérhetőség

Ülőgarnitúra outlet, akciós áruház

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X