Ebben a menüpontban találja kanapé kínálatunkat.

A kanapé a legtöbb lakásban központi bútornak mondható, hiszen a nappali meghatározó tartozéka. Kanapéink variálhatósága igen széles skálán mozog, mind méretválaszték, mind kialakítás tekintetében. A két-három személyes ülőfelülettől egészen a nagy társaságok részére is kényelmesen kihasználható kanapékig minden igényt kielégítő bútorok között válogathat kínálatunkból. Nyitható kanapéink esetében az ülőfelület egy mozdulattal átalakítható fekvőfelületté, mely kényelmes alvásra is tökéletesen alkalmassá teszi a bútort. Ágyazható és ágyneműtartós kanapék is kapható bútoráruházunkban. A termékek leírásánál külön feltüntetve szerepelnek a bútorok pontos funkciói.

kanapé

57 items

 • Kiran kanapé

  349990 Ft

  Ágyazható és ágyneműtartós kanapé szürke színben.

 • Lanus kanapé

  199900 Ft

  Sárga színű prémium ágyazható kanapé párnákkal együtt kapható bútoráruházunkban. Az akció kizárólag a készlet erejéig érvényes.

 • Ramos kanapé

  349900 Ft

  Barna színű kanapé párnákkal és kényelmes rugókkal kárpitozva. mérete: 105 x 230 cm

  Tündéri, bűbájos kanapé. Szolid kis garzonlakások nappalijának ékes darabja. Tökéletes kényelmet biztosít egy kuckózos estéhez, ami akár hosszúra is nyújtható komfortja miatt. Kellemes puha szövet anyaga fokozza a benne töltött élményt. Barna színe melegséggel tölt el bennünket, amindezt biztos falábakon támaszkodva. Kár lenne lemaradni erről a kedvezményes lehetőségről, személyesen várjuk Önöket.

 • Torrent jobbos bőr kanapé

  449900 Ft

  Valódi bőrből készült luxus minőségű bőr kanapé állítható fejtámlákkal.

 • Timo kanapé

  129990 Ft

  Timo kanapé állítható fejtámlákkal még kényelmesebbé teszi a pihenést. A derekat nagyon szépen és kényelmesen alátámasztja. Rugós kialakítású tartós minőségű kanapé.

 • Multiplex kanapé

  269900 Ft

  Nagyon modern és letisztult kanapé érkezett bútoráruházunk kínálatába. Könnyen ágyazható és egy picike ágyneműtartó is helyet kapott. Ne feledje minden termékből csak pár darab érkezik, ne maradjon le a lehetőségről.

  Szuper multifunkcionális kanapé. Lenyűgözően kompakt. Színe ragyogóan párosítható bármilyen árnyalattal. Formavilága klasszikus, ám kényelme ezt felülmúlja. Anyaga eszméletlenül kellemes érzetet nyújt, emellett ellenálló és erős. Hátra dőlve roppant puha és kellemes a kartámlák támasztása is. Könnyedén fél kézzel kihúzható és ággyá alakítható, ami érdekes, hogy van egy icipici ágyneműtartója is.

 • Tremes ágyazható kanapé

  259900 Ft

  Nagyon kellemes tapintású szövettel bevont kárpitos bútor, amelyben szerepet kapott egy hatalmas ágyneműtartó is.

 • Negor kanapé

  159900 Ft

  Negor barna színű kanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben. Rugós és szivacsos kivitelben kapható

 • MULTIFLEX kanapé

  Ágyazható kanapé luxus kivitelben keményfából.

  Kedves kis kanapé, mely akár filmsztár is lehetne. Vidám színével igazán fiatalos és kellemes megjelenése van. Selymes szövet anyaga nagyszerű érzésben részesít bennünket. Ülő és háttámla része kellemes keménységgel támaszt meg mindenkit, aki helyet foglal rajta. Ágyazhatósága tökéletes fekhelyet ad, ha vendégeinket marasztalni szeretnénk. Lábai visszafogottan támasztják meg bútorunkat.

  Elérhetőségünkért kattintson ide

 • Tohoku kanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben

  219900 Ft

  A klasszikus formavilágot varázsolja otthonunkba, ám még többet nyújt számunkra. Méretarányai tökéletesek kisebb terek és nagyobb otthonok tereibe egyaránt. Mélysége idősebb korosztály számára tökéletes, hiszen megtámaszkodva könnyen kiszállnak ülőfelületéből. Ágyazható kompakt bútor, melynek szövet anyaga erős hosszútávon is. Ágyneműtartó része segít bennünket az ágyazásnál, vendégeink maradandó örömére. Lábai stabilok.

 • Nis Kanapé

  249900 Ft

  Nagyon szép és igényes kanapé ágyazható funkcióval szerelve.

  Valóságos „jóbarátok” kanapé. Színe kedves, vidám. A barátok örök kedvence mely, ha kell ágyazható és kihúzható. Mélysége és szélessége szinte bárhova elfér. Kényelme egyedülálló és igen komfortos, amit a habszivacs tömítés nyújt számára. Háttámláink a szöge tökéletesen megnyugtató és rendkívül fellazító szöget zár be. Lábai masszívan támasztják meg kanapénkat.

 • Allariz sarokkanapé

  249990 Ft

  Ágyazható és ágynemezműtartós sarokkanapé fekete színű szövettel és világos, csontszínű varrásokkal.

  Letisztult és modern külleme mögött rengeteg kiváló tulajdonság lakozik még. Színe például amellett, hogy sötétebb árnyalat egy jól kezelhető színvilág mely jól mutat bárhol. Tipikusan egy világosabb árnyalatú padlóhoz vagy bútor társak mellé ajánlanám, bár ez már ízlés dolga. Páratlanul mutat tárgyalókban, igényes irodai helységekben, avagy otthonunk bármely kényelmes szegletében.

  Széllessége és mélysége harmonikus arányban van egymással, ezért akadálytalanul használható az idősebb korosztály számára is. Ülőfelülete és háttámlái komfortos támaszkodást nyújtanak a rajta elhelyezkedők részére, mely a relax fejtámlákkal fokozható. Iránya alakítható, így fekvő hosszított részét oda helyezzük, ahol nekünk megfelel. Érdemes teret hagyni még ha ággyá alakítanánk, hogy mindenki elférjen. Fél kézzel lazán kihúzható és ágyneműtartó része gondoskodik az ehhez szükséges eszközök tárolásáról is. Szuper és egyedülálló felszereltség. Lábai króm felületüknek köszönhetően növelik a dizájnt, emellett hamisítatlan magabiztos támaszkodást biztosítanak.

  Csalódást nem fog okozni, csak igazi kényeztetés a mindennapokban.

  A készlet erejéig várjuk bútoráruházunkban személyesen.

 • Roland L-alakú sarokkanapé

  265990 Ft

  Színe kellemes, könnyedén illeszkedik környezetéhez, lehet sötétebb világosabb árnyalat igazából idomul bármihez. Ágyneműtartó része praktikus, könnyedén fel nyitható és kezelhető. Természetesen nem csak ágynemű tárolására alkalmazható. A ROLAND kanapé párnái puhák és kényelmünket ragyogóan fokozhatjuk velük.  Egyéni igények alapján színesíthetjük ezüst színét egy szép párnahuzattal, csíkos-kockás pléddel egyaránt.

 • Vito kanapé

  79900 Ft

  Nagyon kényelmes és letisztult formavilággal rendelkező kanapé, amely bordó színű szövettel lett kárpitozva. A szín eltérhet a valóságban, az Ön monitora és a fotótechnológia sajátosságok miatt. Kérem érdeklődjön személyesen vagy telefonon az akcióban szereplő kanapé készletéről.

 • Marno kanapé

  139900 Ft

  Ágyazható és ágyneműtartós kanapé párnákkal és rugós kárpitozással. Az akció a készlet erejéig érvényes, szeretettel várjuk a kedves érdeklődését akár személyesen, vagy telefonon.

  Modern kanapé, mely rendkívül színes ötleteket tartogat. Anyagának érintése nagyon kellemes, tartós. Fontos hiszen ez az apró kanapé egy nagy fekhellyé alakítható, mely szuper matraccal van felruházva. Kartámlái lehatárolják, ülve és fekve is komfortosabbá teszik számunkra. Párnái puhán támasztják meg hátunkat. Lábai apróak ám annál biztosabb támaszkodásban részesítik a bútort.

 • Vini system kanapé

  229900 Ft

  Ágyazható kanapé speciális funkcióval. A kanapé egyik és másik oldalát külön – külön ki lehet nyitni, ami azért érdekes, mert akár egy személy is kényelmesen elférhet rajta. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket! Ne feledje, minden bútorból csak pár darab érkezik, ne maradjon le az akcióról.

 • Banderos kanapé

  169900 Ft

  Ágyazható és ágyneműtartós kanapé strapabíró szövettel kárpitozva. Nagyon kényelmes ülőfelülettel, rugós és szivacsos kialakítással. Ebből a kanapéból csak pár darab érkezett, ne maradjon le erről a bútorról.

  Ragyogó kanapé, nagyon kényelmes rugós kárpitozással felruházva. Szövet anyaga erős, érintése mégis kellemesen selymes. Habszivacs tömítő anyaga gondoskodik a remek támaszkodásról. Hosszútávon nem deformálódik vagy süpped. Igazán megbízható tartásról észrevétlen lábai gondoskodik. Ágyazhatósága egy remek lehetőség, amit még az ágyneműtartó része tesz praktikusabbá. Párnáival és kartámláival fokozhatjuk kényelmünket igényeink szerint.

 • Big sofa kanapé

  189990 Ft

  Erős zsákszövetből készült kanapé, nagyon nagy és kényelmes ülőfelülettel. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek. Várjuk hívását!

  Nevéből is adódóan egy különleges, nem hétköznapi bútor. Kialakítása és formavilága rendkívül színes és ötletes. Nagyságának köszönhetően abszolút komfortos. Zsák szövet anyaga egy roppant ellenálló materiál mely kiállja az idő által okozott kopás megpróbáltatásait. Párnái puhák, könnyen illeszthetőek saját elképzelésünk és testhelyzetünk szerint.  Támaszkodása nagyszerű, mélysége és szélessége egyedi méretekkel bír.

 • Sally sarokkanapé

  179900 Ft

  Jobbra – balra szerelhető sarokkanapé amely ágyazható funkcióval is bír.

  Kedves és visszafogott elegancia. Világos színe miatt nagyon jól társítható más bútorok mellé. Kényelme és méretaránya kifogástalan. Formája játékosan ötletes és szépen ívelt. Ágyazható tulajdonsága miatt közkedvelt vásárlóink körében. Jobbos és balos állásban is összeszerelhető. Párnái magunkhoz formázhatók. Bútoráruházunkban a készlet erejéig elérhető, kár lenne lemaradni róla, személyesen várjuk érdeklődőeinket.

57 items

X