Zöld színű bútorainkat alábbi oldalon nézheti meg!

Ha szeretne otthonába egy különleges, de mégis nyugtató színű bútort, akkor zöld garnitúráinkat feltétlenül böngéssze át! Ez az árnyalat rendkívül kellemes hatással bír, hiszen a mai rohanó világban talán mindenkivel előfordult már, hogy feszülten ért haza munkájából. Nos akkor van egy jó hírünk mert ezeken a kényelmes bútorokon, nem beszélve az egyedi színről nagyon kényelmesen fog lazítani. Több kivitelben is kapható sokszor ilyen bútor, ha kérdése merülne fel, hívja bátran munkatársainkat, akik készséggel adnak mindenről tájékoztatást. Sokszor vannak ebben a kategóriában is akciós darabjaink, ezeket általában gyorsan megveszik, így ha megtetszett az egyik bútor, csapjon le rá, nehogy a jövő héten más vegye meg!

zöld

4 items

 • Noda sarok ülőgarnitúra

  359900 Ft

  Lenyűgöző méregzöld színével és széles kialakításával nagyon közkedvelt a színes és egyedi bútordarabot kedvelők körében! Fekvő és ülőrészének sajátossága a csodálatos puhaság és kényelem. Baloldali részének szélessége biztosítja a teljes megpihenés és elnyújtózás élményét. Otthonunkban önálló bútorként betölti a teret, mely központi színtere lesz nappalinknak. Kialakítása ajándék, stílusa elragadó.

 • Betsu ágyazható ülőgarnitúra

  349990 Ft

  Csodálatosan letisztult és szolid külsővel rendelkezik. Színe visszafogott és kellemes. Méretei tökéletesen kiszolgálják az idősebb és fiatalabb igényeket egyaránt. Mélysége és szélessége könnyen kezelhető bárki számára. Ágyazható tulajdonsága ajándék nagy baráti társaságot kedvelőknek. Kihúzva egy óriási komfortos fekhely lesz, mely feledhetetlen pihenést nyújt vendégeink számára. Lábai erősen nyújtanak támaszkodást.

 • Cassini Zöld színű sarokgarnitúra

  225900 Ft

  mérete: 270 x 180 cm ágyazható és ágyneműtartós

  Egyedi zöld szövettel kapható sarokgarnitúra, jobbos kialakítással. Rendkívül kényelmes párnákkal rendelkezik a bútor, ágyazható funkció is van benne. Ha vendég érkezik, akkor pár egyszerű mozdulat után készen is van a vendégágy.

 • Side bőr ülőgarnitúra

  780000 Ft

  Eredeti bőr ülőgarnitúra, mely magyar termék. Ez a prémium bútor sok éven át használható a család és a barátok nagy örömére! Várjuk érdeklődését mindennap, további leírást lejjebb olvashat a bútorról! a kiszállítás nálunk megoldható! Outlet áruházunkban óriási választékkal várunk mindenkit!

4 items

X