Noda dizájn ülőgarnitúra
Noda dizájn ülőgarnitúraNoda dizájn ülőgarnitúra

Noda sarok ülőgarnitúra

305000 Ft

Lenyűgöző méregzöld színével és széles kialakításával nagyon közkedvelt a színes és egyedi bútordarabot kedvelők körében! Fekvő és ülőrészének sajátossága a csodálatos puhaság és kényelem. Baloldali részének szélessége biztosítja a teljes megpihenés és elnyújtózás élményét. Otthonunkban önálló bútorként betölti a teret, mely központi színtere lesz nappalinknak. Kialakítása ajándék, stílusa elragadó.

Leírás

Noda sarok ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

Rendkívül különleges megjelenése és arculata szokatlan, ám annál érdekesebb színvilágának köszönhető. A Noda sarok ülőgarnitúra egyedisége minden tulajdonságában tükröződik. Első látásra nem csak színével, hanem már méretarányaiban is kitűnik a többi bútortársától. Baloldali hosszított része sokkal szélesebb méretekkel van felruházva, mint a jobb oldali ülőrész. Valószínűleg azért igy alkották meg a kivitelezőink, mert a fekvő helyzetben még fontosabb, hogy kifogástalan kényelemben és ellazulva lehessünk. Mindemellett, ötletes és játékos arculatot nyújt bútorunknak ez az aszimmetria, méltán viselhetné az exkluzívé jelzőt. Páratlan, egyedülálló és igen rendhagyó.

Szövet anyagát tekintve prémium minőségű szövettel van bevonva, mely sajátos módon viseli és állja az idő megpróbáltatásait. Ellenáll a mindennapi igénybevétel által okozott kopásnak, ahogy a benne rejlő habszivacs tömítés ellenáll az esetleges deformálódásnak, süppedésnek. Tömítése arról gondoskodik, hogy maximális kényelemben érezhessük magunkat bármilyen pozícióban tetején, akár rövidebb és hosszabb távon is. Kartámla része szélességével támogatja helyzetünket ülve és elnyújtózva egyaránt. Az Noda sarok ülőgarnitúra háttámla részén helyezkedik el a relax fejtámla, mely maximálisan kiszolgál és elkényeztet bennünket, úgy, hogy mi magunk igazíthatjuk kívánt testhelyzetünkhöz, kényelmi elvárásainkhoz. Varrás az ülőfelületén erősíti és biztosabbá teszi anyagának ellenállóságát, tartását és ezáltal a mi kényelmünket.

Kényelmét szolgálja még a nagycsaládosok kedvenc funkciója, ágyazhatósága mely együtt jár az ágynemű tartó résszel. A legmagasabb színvonalú komfort mikor egy családi rendezvényen könnyedén fél kézzel, laza mozdulattal hatalmas ággyá varázsolhatjuk ülőgarnitúránkat ezzel is marasztalva barátainkat, rokonainkat. Képzeljük el mennyire tökéletes pillanat egy kellemes ébredés reggelét együtt töltenünk családtagjainkat, rég nem látott barátainkkal.

Noda sarok ülőgarnitúra stílusát felemeli és fokozza króm lábainak formája és kialakítása. Szélességével biztonságos támaszkodást nyújt a rajta helyét foglaló és megpihenő tulajdonosoknak számára, mindegy ezt ülve vagy fekvő testhelyzetben kívánják megtenni.

Sarok ülőgarnitúrák közül is egy különleges és színvonalas választás bárki számára, kisebb és nagyobb terekben is színezi a mindennapjainkat.

Várjuk érdeklődőinket szeretettel személyesen bútoráruházunkban!

A készlet erejéig tart, ne maradjanak le róla!

Méret: 205 x 275 cm

 

X