Wick magas háttámlás garnitúra
Wick magas háttámlás garnitúraWick magas háttámlás garnitúraWick magas háttámlás garnitúra

Wick magas háttámlás garnitúra

379990 Ft

Nagycsaládosok kedvence említett bútorunk, ahol idősebb rokonaink is kedvükre pihenhetnek. Magasított háttámlái kifejezetten ragyogó ellazulásra, hátradőlt megnyugvásra lettek megalkotva. Anyagának selymessége varázslatos erős, időtálló összetétele mellett. Nagyobb nappalik, helyiségek önálló bútoraként beragyogja majd a teret. U alakja barátságos közvetlen társalgásra csábít mindenkit. Színe egy sötétebb árnyalat, könnyen illeszthető bármihez.

Leírás

Wick magas háttámlás garnitúra alkantara szövettel kárpitozva.

Visszafogott eleganciájával egy tökéletesen harmonikus ülőgarnitúra. Nagyságát tekintve ideális nagyobb családosok körében, avagy mindazoknak, akik szeretik a kényelmet és szívesen látják vendégül barátaikat. Magas háttámláinak köszönhetően elszigetelt, kuckós hangulata van, amihez hozzájárul még az u alakú formája. Egyszerűen összehozza a családot, rajta ülve úgy tudunk társalogni egymással, hogy mindenkit láthatunk és halhatunk kényelmes testhelyzetben, komfortban.

Szövet anyaga egyedülálló minőséggel bír. Mit is jelent ez pontosan?

Összetétele strapabíró és erős, mely nagyon fontos, hiszen az idő koptatásának ellen kell állnia. Több teszten is bizonyította ezt, így gond nélkül tervezhetünk vele hosszútávra is. Emellett beleülve mégis egy kellemesen puha és selymes anyagot érezhetünk, ami még fokozza a benne töltött idő élményét. Ülőfelületének tartásáról és megfelelő komfort fokozatáról a habszivacs tömítés gondoskodik. Ez az anyag összetétel nem engedi, hogy az idő előrehaladtával bútorunk megsüllyedjen vagy elhasznát állapotba kerüljön, valamint ezek következtében eldeformálódjon. Rendkívül masszív anyag. Háttámláiban is ez található. Háttámláinak dőlés szögével nehéz lenne vitatkozni, hiszen annyira optimális és kielégítő az arány, hogy nehéz is elbúcsúzni kényelmétől.

A Wick magas háttámlás garnitúra mélysége és szélessége abszolút ideális több korosztály számára is. Mélységének aránya úgy lett kialakítva, hogy a kiszállás ne okozzon gondot idősebb hozzátartozóink számára. U alakú formájának köszönhetően több opciót is találhatunk az elképzelt pihenésre. Középső része alkalmas lehet egy jó újság vagy könyv olvasására, akár az idősebbeknek is, mivel keskenyebb az ülőrész. A hosszított részeken, lehet elnyújtózni és leheveredni a fiatalabb generációnak ugrándozni, vagy egy jó filmet megnézni.

Színével alkalmazkodik sötétebb világosabb árnyalatú berendezésekhez, formájával és kialakításával észrevétlenül válhat otthonunk központi színterévé. Fényes világos nappalink ékszere lesz, mely egyben a kedvenc helye lesz az egész családnak. Ívei és díszítése aprólékos és a gyönyörű precíz alkotói munkát tükrözi. Kartámlái simulékonyan harmonizálnak a háttámlák díszitő párnáival. Lábai beleolvadnak, ám biztos tartást nyújtanak számára.

A Wick magas háttámlás garnitúra elérhető a készlet erejéig bútoráruházunkban.

Méret: 170 X 320 X 230

 

További U-alakú ülőgarnitúráinkat itt találja.

X