Minőségi u-alakú ülőgarnitúrák is szép számmal vannak üzletünkben!

Amikor valaki u-alakú ülőgarnitúra mellett dönt, annak a legtöbb esetben nyomós oka van. Előfordul, hogy a nappali mérete olyan, hogy kiválóan mutat egy ilyen kivitelű bútor. Más azért választja ezt a formát, mert nagyobb a család, és szeretné, ha az esték, vagy éppen a hétvégi pihenések kényelemben telnénk együtt. Ahogy a listából is látszik sok színben érhető el ilyen jellegű bútor, valamint az anyaghasználat terén is nagy a kínálat. Outlet bútoráruházunkba jellemzően külföldi import bútor található meg, de előfordul minőségi hazai gyártású is. Szeretettel várjuk érdeklődését, ha kérdése lenne, kollégáink segítenek mindenben!

u-alakú

90 items

 • Wendel U-alakú ülőgarnitúra

  309900 Ft

  Ágyazható és ágyneműtartós kivitel. Nagyon kényelmes és az állítható fejtámlák tovább emelik a kényelmi funkcionalitást.

 • SARAGOSSA U alakú ülőgarnitúra

  499900 Ft

  Prémium kialakítású u alakú ülőbútor amely ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható a készlet erejéig.

 • Pedaso U alakú ülőgarnitúra

  449990 Ft

  U alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható

   

 • Ledberg U alakú garnitúra

  269900 Ft

  Ledberg U alakú garnitúra ágyazható funkciókkal szerelve. Az összes párna természetesen tartozéka az ülőgarnitúrának.

 • Vendra U-alakú garnitúra plüss szövettel

  Nagyon kényelmes, elsősorban a kis beülési mélységet kedvelőknek ideális. Ez aszt jelenti, hogy egy átlag magasságú embernek a derekát is alátámassza a bútor háttámlája.

  Ágyazható funkcióval szerelve!

  Prémium kategóriás szövet, síkrugós kialakítás, prémium habszivacs.

 • Walker U alakú ülőgarnitúra

  369990 Ft

  U alakjának köszönhetően jobban összehozza a barátokat, családot. Közvetlenebb lesz a társalgás mindenki számára. Kényelmének tökéletes támaszkodásával, puhaságával és tartásával feledhetetlen pillanatokban lesz részünk. Szövet anyaga tartós és ellenálló. Habszivacs tömítése nem süpped be, így időzzünk rajta bátran hosszabbtávón is. Mindennapjaink állandó barátja és megnyugvást hozó társa lesz a walker u-form.

 • Leinster U-alakú ülőgarnitúra

  Leinster U-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkcióval szerelve.

  Igazi mokka, ami kettős hatást nyújt. Mindenképpen figyelemfelkeltő aszimmetrikus formája, kettős színvilága. Mintha egy édes-keserű kapucínerbe harapnánk. Rendkívül változatos ülőfelületei és kihasználtsága van, a keskenyebb ülőrésztől kezdve, a széles nyújtózkodó részekig. Fejtámlái állíthatóak saját pihenésünk igénye szerint. Tároló részében minden elfér az ágyazáshoz. Lábai észrevétlenek ám, biztos támaszkodásban pihentetnek bennünket.

 • Belina U-alakú ülőgarnitúra

  399900 Ft

  Minőségi u alakú ülőgarnitúra szürke szövettel. Az egész család számára ideális egy ilyen kényelmes, és modern külsővel rendelkező bútor. Ha kérdése lenne, várjuk érdeklődését mindennap! Nyitva vagyunk hétfőtől-szombatig! Outlet áruházunkban közel 200 db azonnal elvihető ülő bútor közül tud választani! A kiszállítás megoldható!

  nyitvatartásunk ideje itt található

   

 • Wick magas háttámlás garnitúra

  379990 Ft

  Nagycsaládosok kedvence említett bútorunk, ahol idősebb rokonaink is kedvükre pihenhetnek. Magasított háttámlái kifejezetten ragyogó ellazulásra, hátradőlt megnyugvásra lettek megalkotva. Anyagának selymessége varázslatos erős, időtálló összetétele mellett. Nagyobb nappalik, helyiségek önálló bútoraként beragyogja majd a teret. U alakja barátságos közvetlen társalgásra csábít mindenkit. Színe egy sötétebb árnyalat, könnyen illeszthető bármihez.

 • Balgal U-alakú ülőgarnitúra

  310000 Ft

  Ágyazható kivitelben kapható u alakú ülőgarnitúra, rendkívül strapabíró szövettel.

  Bájos bútor, mely kellemes lágy színével varázslatosan díszíti majd a teret. Észrevétlenül válik majd otthonunk ékszerévé és központjává életünknek. A család összes tagja megtalálja benne saját kényelmét. Erős szövet anyaga prémium minőség, ami jól kiállja a használat és az idő próbáját. Kihúzható, ággyá alakítható. Komfortos, pihe-puha társa lesz napjainknak.

   

   

 • Jason U formájú ülőgarnitúra

  279900 Ft

  U-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve. Balos állású zsákszövet huzattal kárpitozott bútor.

  Szürke színe hibátlanul illeszkedik bármilyen más színvilághoz, falszínhez, berendezéshez. Kettős színe jellegzetesé teszi megjelenését. Zsákszövet anyaga az egyik legerősebb materiál, mely nem kopik el az idő előrehaladtával. Nagyobb terek önálló bútoraként ékszere lesz otthonunknak. Ágyazhatósága ajándék, mely kiegészül az ágyneműtartó résszel. U alakja meghitté varázsolja, így összehozza a családot.

 • Nikita U-alakú ülőgarnitúra

  249900 Ft

  Ez az U-alakú ülőbútor kifejezetten kényelmes és praktikus, hiszen ággyá nyitható kivitelben készült. Az ágyneműtartója nagyon praktikus, ahogy elrejtették az ülőfelület alá. Ne feledje, hogy minden bútortípusból csak kevés darabszám kapható, ne maradjon le a készletről, hiszen az akció csak a készlet erejéig érvényes.

  Fiatal nagycsaládosok körében hihetetlenül kedvelt bútorok egyike. Persze magától érthetődön mivel tulajdonságai kizárólag a magas szintű kényelmet képviselik. Mérete és szélessége alkalmas kisebb terek csendes szegletében egy nyugodt sarkot képviselni, ahol megnyugtató és átszellemült perceket tölthetünk el benne. Otthonunk központi helyét is beragyoghatja, ékesítheti nappalink közepét úgy, hogy körbejárható megfelelő térrel rendelkezzen. Jól mutat sötétebb és világosabb színek mellett egyaránt, legyen ez egy szép falszín vagy egy süppedős világos szőnyeg. Óriási ággyá alakítható tulajdonsága azok számára ideális, akik gyakran látják vendégül családtagjaikat, barátaikat. Ilyenkor rugalmasan és lazán tudjuk óriási egybefüggő ággyá alakítani ülőgarnitúránkat, mindenhez pedig az eszközöket tárolni az ágyneműtartó részében. Biztosak lehetünk abban, hogy feledhetetlen pihentető élményben fogja részesíteni a rajta pihenőket. Természetesen a gyermekek és a fiatalabb generáció is optimális játéktérnek használja majd, hancúrozással vagy egy laza kis beszélgetéssel. A NIKITA u alakú ülőgarnitúra lábai megbízhatóak biztos támaszkodást nyújtva bútoruknak.

  Ne maradjanak le róla, a készlet erejéig várjuk érdeklődőinket!

 • Kitana u alakú ülőgarnitúra ágyazható

  399900 Ft

  Szürke szövet u alakú ülőgarnitúra, magasított fejtámlákkal. Itt kényelmesen tud pihenni családjával, ha vendég érkezik használja az ágy funkciót. De alkalmas mindennapos alvásra is akár. Kényelmes szivacsos ülőrésszel rendelkezik a bútor, króm lábai elegáns hatással bírnak. Várjuk hívását, ha kérdése lenne a bútorról! A kiszállításban igény esetén tudunk segíteni.

 • Randall u-formájú ülőgarnitúra

  310000 Ft

  Fontos, hogy az akció kizárólag a készlet erejéig érvényes!

  Szeretettel várjuk a kedves érdeklődését telefonon, vagy személyesen bútoráruházunkban.

  A Randall u alakú ülőgarnitúra amellett, hogy gigantikus méretekkel bír összehozza az embereket és u alakjának köszönhetően sokkal közvetlenebb beszélgetésre csábít minket. Modern formavilága és kialakítása, a relax fejtámlák, a minőségi selymes szövet anyaga, mind-mind a kényelmünket fogja szolgálni. Ágyazható tulajdonsága zseniális, mely párosul az ágyneműtartó résszel. Tökéletes választás.

 • Roni u alakú ülőgarnitúra

  479900 Ft

  U alakú ülőgarnitúra kiváló minőségben. Érdemes lecsapni erre az akcióra, amíg a készlet tart! Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, vásárlókat.

  Mérete és kialakítása miatt inkább nagyobb terekkel rendelkező otthonba való. Erős szövet anyaga a prémium minőséget képviseli. Kialakítása összehozza az embereket, akik osztoznak magas színvonalat képviselő kényelmében. Háttámlái kiegészülnek a fejtámla résszel, mely formájának köszönhetően egy könyv vagy távirányító tárolására is tökéletes. Ággyá alakítható a vendégeknek, ágyneműtartó funkcióval ki bővítve.

 • Bőr U18 – valódi bőr kanapé

  549990 Ft

  Ez a bútor picit sérült, a hibátlan változat ára: 549990 Ft A sérült változatból csak 1 db. van készleten. Kérem érdeklődjön telefonon, vagy személyesen.

  Cappuccino színe melegséggel tölt el mindenkit. Kinézete és bőr anyagának minősége rendkívül magas színvonalat képviseli. Érintése lágy és finom. Formavilága modern a szélesebb fekvő, illetve keskenyebb része miatt. Kiválóan alkalmas idősebbek és fiatalabbak időtöltésére. Háttámlái stílusosan ívesek, varrásai aprólékosak, támaszkodása tökéletes. Felülete könnyen tisztítható. Króm lábaival dizájnos ülőgarnitúrát kaphatunk.

 • Austin outlet u-alakú 1509

  349900 Ft

  U alakú ülőgarnitúra, zsákszövet anyagból. Ezt az anyagot nagyon sokan keresik különlegesen jó tartóssága miatt. Ágyneműtartós, és ágyazható résszel is rendelkezik a bútor. Várjuk érdeklődését mindennap! Az ár most akciós ár, mely a készlet erejéig érvényes!

 • Visconti u-alakú kanapé

  399900 Ft

  Visconti u-alakú kanapé ágyazható funkcióval szerelve. Nagyon szép varrással, ami kiemeli ezt a bútort a tómeggyártás unalmas bútorai közül.

  Igazán ötletes, semmihez sem fogható ülőgarnitúra. Divatos és tükröződik rajta a modern stílusjegyek harmóniája. Tekintsük meg az U alakját, mely közelebb hoz mindenkit egymáshoz. A kényelmet szolgáló fejtámlák különlegességét. A kétoldali hosszított lábtartó részt. Mindemellett ágyazható, kényelmes és teljes mértékben komfortos. Eleganciájáról nem is beszélve. Készletünk erejéig megtalálható személyesen a bútoráruházunkban.

 • Dorina u-alakú sarokgarnitúra

  249900 Ft

  Ágyazható és ágyneműtartós u-alakú ülőgarnitúra világosszürke szövettel és természetesen az összes párnával, ami nálunk alaptartozék. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket áruházunkban, ahol ki is próbálhatja a kiszemelt kárpitos bútort, a készlet erejéig érvényes akció keretén belül. Outlet bútoráruházként működünk, így az árukészletünk folyamatosan cserélődik, változik.

 • Milano barna u alakú ülőgarnitúra ágyazható

  349900 Ft

  Barna, erős szövetből készült u alakú ülőgarnitúra, fehér textilbőrrel kombinálva. Króm lábazata nagyon modern stílussal ruházza fel a bútort. Ülőrésze nagyon kényelmes szivacsos megoldással lett kialakítva, itt elfér majd családjával, és ki tudja magát pihenni. Rendelkezik ágyneműtartóval, valamint ágyazható résszel is. Ahogy a képen is látható magasított fejtámlákkal rendelkezik a bútor. Várjuk érdeklődését!

 • Rave u form ülőgarnitúra

  299900 Ft

  U-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve. A párnák a bútor tartozékai. A szövete nagyon erős és kellemes tapintású. A kárpitos bútor németországi import bútor. A garanciális ügyeket Magyarországon mi magunk intézzük, így önnek nem kell a bútort külföldre szállítani probléma esetén…!

 • Zoe U-alakú ülőgarnitúra

  289900 Ft

  U alakú kialakítása összehozza a rajta helyet foglalókat. Egymás felé fordulva, könnyedén és kellemesen tölthetünk időt rajta. Meleg barna színe könnyedén illeszthető más bútorok és berendezési tárgyak mellé. Mélysége és ülőfelülete kiváló minden korosztálynak. Ágyazhatósága, mely kiegészül az ágyneműtartó résszel szuper lehetőség, ha vendégeinket marasztalni szeretnénk. Igazán békés pillanatokat nyújt.

 • Adiamo u alakú sarokülő garnitúra

  299900 Ft

  Adiamo u alakú sarokülő garnitúra ágyazható funkcióval szerelve. Rugós és szivacsos kialakítású kárpitos bútor, amely tartósan lett kialakítva, hogy hosszútávon működjön.

  Vidám barátságos külső, friss színvilág, optimális méretek, tökéletes forma. Berobbanóan kiváló rugózása kifogástalan segítség a mindennapokban. Összehozza U alakjával az embereket, príma lehetőség a baráti összejövetelekhez. Anyaga minőségi szövet, ágyazható tulajdonsága igen közkedvelté teszi. Komfortos kényelem, háttámlák dűlés szöge ideális támaszkodást nyújt. Pár darab van áruházunk készletében, ne maradjon le!

90 items

X