U-alakú ülőgarnitúrák

Nagyon hasznos az u-alakú ülőbútor, hiszen ezeken valóban az egész család elférhet.

Némelyik U-alakú ülőgarnitúra ágy funkcióval is kapott, ami kifejezetten az elfekvős – mozizós pihenést teszi nagyon kényelmessé. Folyamatosan megújuló készlettel várjuk a kedves vásárlóinkat akciós outlet áruházunkban. Mindenben segíteni fogunk, amiben csak tudunk, ezért vagyunk, ebben hiszünk.

U-alakú ülőgarnitúra

100 items

 • Wendel U-alakú ülőgarnitúra

  309900 Ft

  Ágyazható és ágyneműtartós kivitel. Nagyon kényelmes és az állítható fejtámlák tovább emelik a kényelmi funkcionalitást.

 • SARAGOSSA U alakú ülőgarnitúra

  499900 Ft

  Prémium kialakítású u alakú ülőbútor amely ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható a készlet erejéig.

 • Pedaso U alakú ülőgarnitúra

  449990 Ft

  U alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható

   

 • Ledberg U alakú garnitúra

  269900 Ft

  Ledberg U alakú garnitúra ágyazható funkciókkal szerelve. Az összes párna természetesen tartozéka az ülőgarnitúrának.

 • Vendra U-alakú garnitúra plüss szövettel

  Nagyon kényelmes, elsősorban a kis beülési mélységet kedvelőknek ideális. Ez aszt jelenti, hogy egy átlag magasságú embernek a derekát is alátámassza a bútor háttámlája.

  Ágyazható funkcióval szerelve!

  Prémium kategóriás szövet, síkrugós kialakítás, prémium habszivacs.

 • Walker U alakú ülőgarnitúra

  369990 Ft

  U alakjának köszönhetően jobban összehozza a barátokat, családot. Közvetlenebb lesz a társalgás mindenki számára. Kényelmének tökéletes támaszkodásával, puhaságával és tartásával feledhetetlen pillanatokban lesz részünk. Szövet anyaga tartós és ellenálló. Habszivacs tömítése nem süpped be, így időzzünk rajta bátran hosszabbtávón is. Mindennapjaink állandó barátja és megnyugvást hozó társa lesz a walker u-form.

 • Leinster U-alakú ülőgarnitúra

  Leinster U-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkcióval szerelve.

  Igazi mokka, ami kettős hatást nyújt. Mindenképpen figyelemfelkeltő aszimmetrikus formája, kettős színvilága. Mintha egy édes-keserű kapucínerbe harapnánk. Rendkívül változatos ülőfelületei és kihasználtsága van, a keskenyebb ülőrésztől kezdve, a széles nyújtózkodó részekig. Fejtámlái állíthatóak saját pihenésünk igénye szerint. Tároló részében minden elfér az ágyazáshoz. Lábai észrevétlenek ám, biztos támaszkodásban pihentetnek bennünket.

 • Belina U-alakú ülőgarnitúra

  399900 Ft

  Minőségi u alakú ülőgarnitúra szürke szövettel. Az egész család számára ideális egy ilyen kényelmes, és modern külsővel rendelkező bútor. Ha kérdése lenne, várjuk érdeklődését mindennap! Nyitva vagyunk hétfőtől-szombatig! Outlet áruházunkban közel 200 db azonnal elvihető ülő bútor közül tud választani! A kiszállítás megoldható!

  nyitvatartásunk ideje itt található

   

 • Wick magas háttámlás garnitúra

  379990 Ft

  Nagycsaládosok kedvence említett bútorunk, ahol idősebb rokonaink is kedvükre pihenhetnek. Magasított háttámlái kifejezetten ragyogó ellazulásra, hátradőlt megnyugvásra lettek megalkotva. Anyagának selymessége varázslatos erős, időtálló összetétele mellett. Nagyobb nappalik, helyiségek önálló bútoraként beragyogja majd a teret. U alakja barátságos közvetlen társalgásra csábít mindenkit. Színe egy sötétebb árnyalat, könnyen illeszthető bármihez.

 • Balgal U-alakú ülőgarnitúra

  310000 Ft

  Ágyazható kivitelben kapható u alakú ülőgarnitúra, rendkívül strapabíró szövettel.

  Bájos bútor, mely kellemes lágy színével varázslatosan díszíti majd a teret. Észrevétlenül válik majd otthonunk ékszerévé és központjává életünknek. A család összes tagja megtalálja benne saját kényelmét. Erős szövet anyaga prémium minőség, ami jól kiállja a használat és az idő próbáját. Kihúzható, ággyá alakítható. Komfortos, pihe-puha társa lesz napjainknak.

   

   

 • Jason U formájú ülőgarnitúra

  279900 Ft

  U-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve. Balos állású zsákszövet huzattal kárpitozott bútor.

  Szürke színe hibátlanul illeszkedik bármilyen más színvilághoz, falszínhez, berendezéshez. Kettős színe jellegzetesé teszi megjelenését. Zsákszövet anyaga az egyik legerősebb materiál, mely nem kopik el az idő előrehaladtával. Nagyobb terek önálló bútoraként ékszere lesz otthonunknak. Ágyazhatósága ajándék, mely kiegészül az ágyneműtartó résszel. U alakja meghitté varázsolja, így összehozza a családot.

 • Kasho ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

  199900 Ft

  U-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve. Minden párna természetesen tartozéka a bútornak. Természetesen Fanni a fotómodell  nem jár a bútorhoz.

  Minden bútorunkból típusonként csak pár darabot kapunk a beszállítóktól, így érdemes lecsapni az akciós bútorainkra, amíg a készlet tart.

  Méret: 315 x 180 x 160 cm

  Ívei és formája pici túlzással klasszikusnak is mondható, ám mindemellett bútorunk rengeteg szuper modern tulajdonsággal lett felruházva. Méretei, szélessége és mélysége a nagycsaládosok és nagy társasággal rendelkezők körében igen közkedvelt. Amellett, hogy sok férőhelyet biztosít, össze is kovácsolja a társaságot formájával és kialakításával.  U alakjának köszönhetően könnyebb a társalgás, egymáshoz közel ülve odafordulva tudunk beszélgetni rajta. Ágyazhatósága rendkívül jó lehetőség amennyiben marasztalnánk vendégeinket, családtagjainkat. Könnyedén és egyszerűen kihúzható, az ágyneműtartó részből a kellékek rögtön elszedhetőek. Ülő, avagy fekvő felülete a habszivacs tömítésnek és a varrásoknak köszönhetően kényelmesebb, keményebb tartást biztosít, mely pihentetőbb fekvést nyújt számunkra. Apró króm lábai alig észrevehetően, bár szolidan díszítik bútorunk dizájnját. Természetesen biztos támaszkodást adnak bútorunk számára, ami fontos, ha éppen gyermekeink ugrálnak, hancúroznak a tetején. Megbízható erős szövet anyaga kiállta a próbát, időtállósága kifogástalanul vizsgázott.

   

 • Nikita U-alakú ülőgarnitúra

  249900 Ft

  Ez az U-alakú ülőbútor kifejezetten kényelmes és praktikus, hiszen ággyá nyitható kivitelben készült. Az ágyneműtartója nagyon praktikus, ahogy elrejtették az ülőfelület alá. Ne feledje, hogy minden bútortípusból csak kevés darabszám kapható, ne maradjon le a készletről, hiszen az akció csak a készlet erejéig érvényes.

  Fiatal nagycsaládosok körében hihetetlenül kedvelt bútorok egyike. Persze magától érthetődön mivel tulajdonságai kizárólag a magas szintű kényelmet képviselik. Mérete és szélessége alkalmas kisebb terek csendes szegletében egy nyugodt sarkot képviselni, ahol megnyugtató és átszellemült perceket tölthetünk el benne. Otthonunk központi helyét is beragyoghatja, ékesítheti nappalink közepét úgy, hogy körbejárható megfelelő térrel rendelkezzen. Jól mutat sötétebb és világosabb színek mellett egyaránt, legyen ez egy szép falszín vagy egy süppedős világos szőnyeg. Óriási ággyá alakítható tulajdonsága azok számára ideális, akik gyakran látják vendégül családtagjaikat, barátaikat. Ilyenkor rugalmasan és lazán tudjuk óriási egybefüggő ággyá alakítani ülőgarnitúránkat, mindenhez pedig az eszközöket tárolni az ágyneműtartó részében. Biztosak lehetünk abban, hogy feledhetetlen pihentető élményben fogja részesíteni a rajta pihenőket. Természetesen a gyermekek és a fiatalabb generáció is optimális játéktérnek használja majd, hancúrozással vagy egy laza kis beszélgetéssel. A NIKITA u alakú ülőgarnitúra lábai megbízhatóak biztos támaszkodást nyújtva bútoruknak.

  Ne maradjanak le róla, a készlet erejéig várjuk érdeklődőinket!

 • Kitana u alakú ülőgarnitúra ágyazható

  399900 Ft

  Szürke szövet u alakú ülőgarnitúra, magasított fejtámlákkal. Itt kényelmesen tud pihenni családjával, ha vendég érkezik használja az ágy funkciót. De alkalmas mindennapos alvásra is akár. Kényelmes szivacsos ülőrésszel rendelkezik a bútor, króm lábai elegáns hatással bírnak. Várjuk hívását, ha kérdése lenne a bútorról! A kiszállításban igény esetén tudunk segíteni.

 • Randall u-formájú ülőgarnitúra

  310000 Ft

  Fontos, hogy az akció kizárólag a készlet erejéig érvényes!

  Szeretettel várjuk a kedves érdeklődését telefonon, vagy személyesen bútoráruházunkban.

  A Randall u alakú ülőgarnitúra amellett, hogy gigantikus méretekkel bír összehozza az embereket és u alakjának köszönhetően sokkal közvetlenebb beszélgetésre csábít minket. Modern formavilága és kialakítása, a relax fejtámlák, a minőségi selymes szövet anyaga, mind-mind a kényelmünket fogja szolgálni. Ágyazható tulajdonsága zseniális, mely párosul az ágyneműtartó résszel. Tökéletes választás.

 • Melfi U alakú ülőgarnitúra

  Ágyazható és ágyneműtartós kivitelű u alakú ülőgarnitúra. Nagyon kellemes tapintású szövettel és krómozott lábakkal.

  A dizájn elsőosztályú. Modern minden része, bármerre is tekint az ember. Látványos ötlet az esztétikusan hátra ívelő háttámlák vonala. Ülőfelülete tökéletes keménységű a hosszabb kikapcsolódáshoz. Anyaga erős mégis lágy tapintású szövet. Ágyazható és ágyneműtartó rész is párosul hozzá. Lábai stílusban kiválóan passzolnak. Készletünkben egy pár darab elérhető, várjuk személyes érdeklődésüket.

 • Speedway u alakú ülőgarnitúra relax

  299900 Ft

  Sötét szürkés szövetből készült a bútor. A szövet kellemes tapintású és kiválóan szolgálja a mindennapokat. Itt nyugodtan elfér majd családjával. Relax állítható fejtámlákkal rendelkezik a bútor. Ülőrésze kiváló német habszivacsból készült, mely nagyon tartós minőséget képvisel. Most akciós áron kapható a bútor, amíg a készlet tart! Üzletünkben kipróbálható a bútor, mely várakozási idő nélkül akár azonnal vihető!

 • Andora u-alakú ülőgarnitúra

  449900 Ft

  Andora u-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható. A fejtámlái relax funkcióval vannak szerelve, így még kényelmesebb és pihentetőbb a garnitúra.

 • Aldo u alakú ülőgarnitúra

  279990 Ft

  Ágyazható funkcióval szerelt ülőgarnitúra.

  Nagysága természetesen teret kíván magának. Kifinomult elegancia jellemezi, ami a kettős színvilágának is köszönhető. Anyaga tartós szövet és a magasszínvonalú műbőr együttese. Harmonikusan illeszkedik egymáshoz. Szépen ívelt kartámlája és háttámla része van. Ágyazhatósága nagyon kedvelt vásárlóink körében. Korlátozott darabszámban érhető el bútoráruházunkban ez a kanapé. Személyesen várjuk Önöket minél hamarabb.

 • U alakú Vito Columb

  379990 Ft

  Minőségi szövetének köszönhetően ez az ülőgarnitúra nem csak megjelenésében különleges, hanem kialakításában is. Minden ülőgarnitúrából csak pár darabot kapunk a német beszállítótól, így érdemes lecsapni erre a bútorra, amíg a készlet tart. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, vásárlókat.

 • Roni u alakú ülőgarnitúra

  479900 Ft

  U alakú ülőgarnitúra kiváló minőségben. Érdemes lecsapni erre az akcióra, amíg a készlet tart! Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, vásárlókat.

  Mérete és kialakítása miatt inkább nagyobb terekkel rendelkező otthonba való. Erős szövet anyaga a prémium minőséget képviseli. Kialakítása összehozza az embereket, akik osztoznak magas színvonalat képviselő kényelmében. Háttámlái kiegészülnek a fejtámla résszel, mely formájának köszönhetően egy könyv vagy távirányító tárolására is tökéletes. Ággyá alakítható a vendégeknek, ágyneműtartó funkcióval ki bővítve.

 • Bőr U18 – valódi bőr kanapé

  549990 Ft

  Ez a bútor picit sérült, a hibátlan változat ára: 549990 Ft A sérült változatból csak 1 db. van készleten. Kérem érdeklődjön telefonon, vagy személyesen.

  Cappuccino színe melegséggel tölt el mindenkit. Kinézete és bőr anyagának minősége rendkívül magas színvonalat képviseli. Érintése lágy és finom. Formavilága modern a szélesebb fekvő, illetve keskenyebb része miatt. Kiválóan alkalmas idősebbek és fiatalabbak időtöltésére. Háttámlái stílusosan ívesek, varrásai aprólékosak, támaszkodása tökéletes. Felülete könnyen tisztítható. Króm lábaival dizájnos ülőgarnitúrát kaphatunk.

 • OREGON U formájú ülőgarnitúra

  329990 Ft

  Káprázatos kialakítása egy nagyszerű bútort varázsol elénk, melynek anyaga erős szövet, ami kiállja az idő koptatását. Hosszútávon élvezhetjük egyedülálló tulajdonságaival kiegészülve. Harmonikus megjelenése, varázslatos támaszkodása van. Fekvő és ülőrészekkel is fel lett ruházva. Mindenki együtt élvezheti a háttámlák íves kényelmét. U alakja összehozza a családot, ágyazhatóságával marasztalhatjuk is vendégeinket.

100 items

X