Laster ülőbútor
Laster ülőbútorLaster ülőbútorLaster ülőbútorLaster ülőbútor

Laster ülőbútor bordó színben

265000 Ft

Bordó színével tekintélyt parancsolóan emelkedik ki környezetéből. Emellett mégis egy káprázatos és egyedi tulajdonságokkal rendelkező ülőgarnitúra. Kiemelten kényelmes komforttal bír, mely fokozódik a relax fejtámláknak köszönhetően. Minden korosztály számára azt nyújtja amire szükség van. Aszimmetrikus formája elragadó, keménysége és támaszkodása rendkívül harmonikus. A legjobb választás, mely otthonának ékszere is!

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Laster ülőbútor bordó színben

Lenyűgöző merész színével és aszimmetrikus formavilágával egy nem mindennapi a Laster ülőbútor. Bátor és vakmerő színe sokak számára megindítja a fantázia világot, miszerint kiemelkedő ékszere lesz otthonuknak. Színvilága a sötét és a világos között lebeg valahol, ezért könnyen illeszthető bárhova. Legyen szó egy letisztult világos árnyalatú falszínről, vagy egy-egy sötétebb bútortársról az Laster ülőbútor bordó színben mindenhez tökéletesen illik majd.

Emellett gyönyörű formai különlegességekkel bír még. Tekintsük meg a bal és jobb oldal közti különbségeket.

Míg egyik oldalt egy nagyszerű kényelmes és ideális kartámasz zárja le a bútort, a másik oldalon ez nyitva maradt kényelmes puff formájában, ahova az ember csak röpke pillanatra is, de lehuppanhat és megpihenhet. Szövet anyaga elég erős és strapabíró ahhoz, hogy jól viselje a megpróbáltatásokat.

Ellenáll az idő koptatásának, emellett megtudta őrizni a finom és selymes érzetet, mellyel kellemes élményt nyújt számunkra.

Keménysége, fogalmazzunk úgy tartása egyedülálló, mely a habszivacs tömítő anyagból ered.

Fontos masszív legyen hiszen süppedésről, eldeformálódástól szó sem lehet. Kiválóan vizsgázott ezen a teszten, ezért nyugodtan tervezhetünk vele hosszabbtávra. Megfelelő méretekkel, mélységgel és szélességgel ruházták fel kivitelezőink. Gondolok itt az idősebb korosztályra, akik számára egy elengedhetetlen információ, mikor leülnek kedvenc könyvük, vagy sorozatuk nézésére, olvasgatásra. Könnyedén felállhatnak, kiszállhatnak a hibátlan komfortos ülőfelület és háttámlák kényelmének varázslatából. Háttámlák dőlés szöge nagyszerű ívben helyezkednek el, maximális luxusban kényeztetve bennünket. Egyik-másik részen még kiemelkedő fejtámlával is alátámaszthatjuk testhelyzetünket, emellett személyes ízlésünk szerint kiegészíthetjük pihe-puha párnákkal, pléddel.

Rengeteg klassz tulajdonsága mellett ágyazható funkcióval is bír, mely a társaságot kedvelők, vagy a családi rendezvényeket előnyben részesítők számára ajándék lesz. Gondoljunk bele milyen nagyszerű dolog egy vasárnap délutáni ebédet kiélvezni másnap reggelig, kihasználva így minden csodálatos pillanatát. A gyerekek mámora majd az óriási ágyon való ugrándozás lesz. Lábai naturális megjelenésükkel nem feltűnőek, viszont annál biztosabban támasztják meg az Laster ülőbútor.

Ne maradjon le róla, a készlet erejéig várjuk Önöket!

Méret: 235 x 215

X