Armando sarokgarnitúra (2)
Armando sarokgarnitúraArmando sarokgarnitúraArmando sarokgarnitúra (2)Armando sarokgarnitúra

Armando sarokgarnitúra

349990 Ft

Vidám és érdekes színárnyalata igazán különlegessé teszi, melyet jellemzői még gyarapítani is lehet. Ülőfelületének keménységi foka a habszivacs tömítő anyag tartásának köszönhető. Anyaga szövet, ami amellett, hogy erős és ellenáll az időnek megőrizte kellemes, bársonyos tapintását. Háttámlái ragyogó dőlés szöget zárnak be, fantáziadús ötlet volt kiegészíteni még relax fejtámlákkal.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Armando sarokgarnitúra

Kialakítása rendkívül részletes és aprólékos tervezésről tanúskodik. Vidám színe, praktikus elrendezése ötletes, szellemes és fantáziadús. Mindenhez még hozzájárul összetételének minősége, valamint a kényelem melyet nyújt számunkra. Ülőfelülete kellemes, bársonyos borítást kapott, ami a prémium minőségű szövetből ered. Tartása igen erős és strapabíró, így maximálisan ellenáll az idő kopásának, a sok igénybevételnek. Ülőfelületi részében habszivacs tömítés található, amitől puha és komfortos lesz, mellesleg nem fog eldeformálódni, vagy besüppedni. Keménysége megfelelő, ami engedi számunkra a hosszabb elidőzést. Nem kell az elgémberedett sajgó testrészektől tartani, nyugodtan olvasgathatunk, filmezhetünk ameddig kedvünk tartja. Ülő testhelyzetben érezni fogjuk milyen tökéletes méretei vannak, beleértve a mélységét és a szélességét. Ülve vagy fekve is megfelelő lesz minden korosztály számára. Háttámla része kifogástalan dőlés szöget zár be, emellett a relax fejtámlákkal még fokozható a megpihentető testhelyzet.

Kartámlája klasszikus formával rendelkezik, míg a másik oldalon egy különálló ülőke rész található. Egyedi tervezés a kétoldali háttámla közti kis sziget, ami például egy könyv tárolására éppen megfelelő. Iránya átalakítható, ami lehetővé teszi számunkra, hogy mi döntsük el a terekhez mérten melyik oldal legyen hosszabb vagy rövidebb.

Az Armando sarokgarnitúra rendkívüli tulajdonsága még az ágyazhatósága, ami kiegészül ágyneműtartó résszel. Micsoda fantasztikus lehetőség egy jól sikerült rendezvény után megágyazni vendégeinknek mellyel marasztalhatjuk még otthonunkban Őket.  Ágyneműtartó részében praktikusan ágyneműt tarthatunk készenlétben, bár elképzelhető, hogy játékos gyermekeink fognak majd bújócskázni benne. Nagycsaládosok körében igazán kedvel az Armando sarokgarnitúra, leginkább a méretei és praktikus tulajdonsága, valamint kedves vidám színe miatt. Jól illeszkedik a világosabb és a sötétebb bútorok és falszínek környezetébe. Díszíthető kisebb nagyobb párnákkal, pihe-puha meleg pléddel, kinek ahogyan tetszik.

Króm felületű henger alakú lábai, emelik megjelenését, fokozzák sarokgarnitúránk stílusát, ám emellett ragyogó és biztos támaszkodást adnak bútorunknak. Mivel elég nagy méretű ággyá alakítható, így nem mellékes szempont a szilárd támaszkodás.

Tökéletes választás a hétköznapok megnyugtató kikapcsolódásához.

Készlet erejéig várjuk személyesen érdeklődőinket bútoráruházunkban.

Méret: 270 x 220

X