Ledberg U alakú garnitúra
Ledberg U alakú garnitúraLedberg U alakú garnitúraLedberg U alakú garnitúraLedberg U alakú garnitúraLedberg U alakú garnitúraLedberg U alakú garnitúra

Ledberg U alakú garnitúra

269900 Ft

Ledberg U alakú garnitúra ágyazható funkciókkal szerelve. Az összes párna természetesen tartozéka az ülőgarnitúrának.

Leírás

Ledberg U alakú garnitúra ágyazható funkcióval szerelve

Nem kérdés, hogy ennek az ülőgarnitúrának csodálatos megjelenése akkor érvényesül igazán, ha megfelelő teret és helyet kap otthonunk legkedvesebb részében. Komoly és elegáns külleme a két típusú minőségi anyagnak is köszönhető, mely megjelenik stílusában. A felső része egy rendkívül erős szövetanyag, aminek érintése ennek ellenére lágy és finom érzetet nyújt a benne helyet foglalók számára. Az idő és a mindennapos használat sokszor nagyon hamar elkezdi koptatni az ülőgarnitúrákat, kanapékat ám ez a materiál hihetetlen tartósnak bizonyult a teszteken. Alsó része magas színvonalat képviselő bőrből készült, nem kényes így bármilyen apró koszolódás esetén könnyedén letisztítható egy nedves kendő segítségével. A kettős színhatás harmonikusan jelenik meg a Ledberg U alakú garnitúránál. U alakú formájának köszönhetően igazán nagycsaládosoknak, avagy nagyobb társaságot kedvelőknek is ajánlott. Összehozza az embereket, ahogy egymásfelé fordítja őket a kialakítása, így ezáltal sokkal közvetlenebb a beszélgetés, társalgás. Ülőfelületi részének kényelme és komfortja egy nagyszerű tömítőanyagnak köszönhető, ami a habos anyagból eredően sokkal légiesebb puhább felületet eredményez a használói számára. Ugyanez az anyag bizonyítja varázslatos puhaságát a háttámlák előtti párnákban, amit kedvünk szerint forgathatunk és igazíthatunk magunk kényelmének fokozására, ha szükséges.

Kartámlái hibátlanul alkalmazkodnak a háttámla vonulatához, annak dőlés szögéhez. Mélysége és szélessége egyedülállóan használható idősebbeknek és fiatalabbaknak bármilyen tevékenységhez. Idősebbek, például egy könyv olvasásánál érezni fogják milyen kellemesen támaszt meg bennünk a háttámla és kartámla ideális formája.

Elnyújtózásra marad az egyik hosszított rész, avagy, ha ez még sem lenne elegendő barátaink vagy családtagjaink számára, ágyazott formájában egy gigantikus méretű hibátlan kényelemmel felruházott fekhelyet kapunk. Az egész bútor stabil támasztásáról a fekete színű alig észrevétlen lábai gondoskodnak. A Ledberg U alakú garnitúra méretes, ettől, ha teret hagyunk neki nappalink ragyogó ékszerévé válik majd. Színe jól illeszkedik más bútortársakhoz, egyéb dizájnos berendezésekhez.

Hétköznapjaink megnyugvást és kényelmet hozó hű társa lesz, hétvégéinket színesebbé, kalandosabbá varázsolja.

A készlet erejéig tart, várjuk érdeklődőinket személyesen bútoráruházunkban.

Méret: 210 x 315 x 160

 

X