Malaim Prémium ülőgarnitúra
Malaim Prémium ülőgarnitúraMalaim Prémium ülőgarnitúraMalaim Prémium ülőgarnitúraMalaim Prémium ülőgarnitúra

Malaim Prémium ülőgarnitúra bőrből

650000 Ft

Feltűnően kellemes színe illeszkedik különböző miliőkhöz. Bőr anyaga a prémium minőséget képviseli. Kellemes hűvös, ám még sem hideg érzete elvarázsol majd bennünket. Gyönyörű, gondos, aprólékos kivitelezés. Praktikái egyedülálló tulajdonságokkal bírnak. Ágyazható, ágyneműtartó lehetősége is van. Formája tökéletes, kihasználhatósága ajándék. Csodálatosan támaszkodik króm felületű széles lábain. Otthonának ékszere lehet azonnal.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Malaim Prémium ülőgarnitúra valódi bőrből, ágyazható funkcióval szerelve.

Fényűző ülőgarnitúra, ami igen magas színvonalat képvisel. Kivitelezőink gondos igényének és elképzelésének megfelelően a legkiválóbb minőséget használták fel előállítására. Részleteiben nagyon aprólékos és egyedülálló formavilágot tükröz. Terjedelmes méretéhez harmonikus íveket, színvilágot és stílust párosítottak. Fényes bőr anyaga a legkiválóbb tartós és erős összetételből lett kiválasztva, ami kifogástalanul és tökéletesen ellenáll majd az idő megpróbáltatásainak. Puha és lágy tapintása mellett biztosak lehetünk abban hosszabb távon is tervezhetünk megbízhatóságával. Prémium kategóriás materiált helyeztek az ülőfelületének és a háttámláinak belsejébe, ami komfortos ám biztos tartással bír. Ilyen méretek és nagyság mellé fontos volt a megingathatatlan nívó.

Szélessége és méreteinek aránya megköveteli a nagy méretű teret. Csodálatos ház vagy lakás fényes nappalijának központi helyévé, azonkívül otthonunk ékszerévé válhat bútorunk. Színárnyalata egy tökéletesen meleg és nyugodt árnylat, mely könnyen illeszthető és összeegyeztethető más kiegészítőkkel éppúgy, mint egyéb színekkel, árnyalatokkal. A Malaim Prémium ülőgarnitúra háttámláinak különlegessége, hogy relax fejtámlákkal fokozhatjuk kényelmünket. Amellett, hogy dőlés szöge kiváló, a relax feltámlák elrepítenek minket a kényelem tetőfokára. Kartámláinak mozgathatósága már csak hab marad a tortán.

Sok gyermekes családok, ahol szinte nap mint nap harc folyik a kedvenc helyekért a Malaim Prémium ülőgarnitúra esetében biztos nem lesz gond. Gigantikus méretei mellett még kihúzható és ágyazható is. Ágyneműtartó részében adva van a hely az eszközöknek, így bárki könnyedén és félkézzel gondoskodhat a rendkívül nagy fekhely kialakításáról. A legkisebbek számára egy óriási ugráló placc lesz, mely könnyen válik majd a kedvenc időtöltéssé.

Varrásai aprólékosak, hihetetlenül alapos munkát reprezentál. Ezzel egyidőben tartása és kényelme kiegészül általa. Párnái engedik számunkra fejünk tartását, avagy a hátunk még pontosabb megtámasztását. Lábainak köszönhetően aggodalomra semmi ok, hiszen maximális támaszkodással látják el nagyméretű ülőgarnitúránkat. Króm fénye visszafogottan rajzolódik ki bútor aljáról, ezzel is észrevétlen emelve a dizájnt melyet képvisel.

Halk zene, kellemes könyv, kedvesünkkel egy pár szó….

A legtökéletesebb választás, a hétköznapokra, hétvégék ellazulására nemkülönben.

Készlet erejéig tart!

Méret: 310

X