Betsu ágyazható ülőgarnitúra
Betsu ágyazható ülőgarnitúraBetsu ágyazható ülőgarnitúraBetsu ágyazható ülőgarnitúraBetsu ágyazható ülőgarnitúraBetsu ágyazható ülőgarnitúra

Betsu ágyazható ülőgarnitúra

314990 Ft

Csodálatosan letisztult és szolid külsővel rendelkezik. Színe visszafogott és kellemes. Méretei tökéletesen kiszolgálják az idősebb és fiatalabb igényeket egyaránt. Mélysége és szélessége könnyen kezelhető bárki számára. Ágyazható tulajdonsága ajándék nagy baráti társaságot kedvelőknek. Kihúzva egy óriási komfortos fekhely lesz, mely feledhetetlen pihenést nyújt vendégeink számára. Lábai erősen nyújtanak támaszkodást.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Betsu ágyazható ülőgarnitúra prémium szövettel, világoszöld színben

Mérhetetlenül kellemes megjelenése elegáns, magas színvonalat sugárzó. Formavilága egyedülálló, mégis van benne játékosságra a Betsu ágyazható ülőgarnitúra kialakításában. Szövet anyaga a prémium kategóriát képviseli erős összetételével, masszív ellenálló képességével.  Ellenáll a hétköznapok és az idő okozta kopásnak, emellett érzete mikor ráülünk kellemes és lágy. Az érzés, ami elragad bennünket nem csak szövet anyagának megbízható minősége okozza, hanem a tömítő anyag mely belsőjében található. Habszivacsból készült, ami tökéletes tartást kölcsönöz bútorunknak és rendkívül pihentető számunkra. Süppedés, ami a régi bútoroknál idővel előfordult, ilyen tömítő anyag esetén biztosan lehetetlen, ezt a számtalan különféle tesztelésen is bebizonyította. Háttámlák dőlésének íve szinte tökéletes, valamint frappánsan a teteje kiszélesített háttámláinak, így könnyedén rápakolhatunk könyvet, távirányítót. Kartámlái kifogástalanul alkalmazkodnak idomainak stílusához. Lágyan és szolidan hajlanak befelé úgy, hogy a bútor oldalai is leköveti vonalát.

Könnyedén és stílusosan támasztja alá karunkat.

A Betsu ágyazható ülőgarnitúra egy igazi gyémánt kisebb vagy nagyobb lakások ékszereként. Csodálatosan illeszkedik otthonunk csendesebb szegletébe, valamint nappalink központjában önálló bútorként is kifogástalanul megállja a helyét. Meglehetősen jól és fantázia dúsan díszíthető amennyiben ehhez lenne kedvünk. Bőven elfér rajta egy vidám párnácska, meleg takaró mely még felejthetetlenebb perceket varázsol számunkra. Igen ám de a mesebeli történetnek itt még koránt sincs vége. A Betsu ágyazható ülőgarnitúra egyik legszuperebb előnye, hogy ágyazható és bármikor egy gigantikus ággyá alakítható. Természetes, hogy ennek a család legjátékosabb, legkisebb tagjai fognak örülni. Széles króm lábainak köszönhetően ugrándozásukat bátran engedhetjük, mivel nem fog elmozdulni alóluk. Ágyazhatósága gond nélkül eszközölhető, hiszen nem kell mást tenni csak fél kézzel kihúzni bútorunkat, ágyneműt rá és kész a pihe-puha ágyikó.

Szenzációs választás mindazoknak kik megszeretnék könnyíteni hétköznapjaikat, valamint a hétvégéket emlékezetessé és felejthetetlenné szeretnék varázsolni. Barátaink és családtagjaink komfortos pihenésben részesülhetnek otthonunkban.

Higgyék el nem fog csalódást okozni, döntésüket nem fogják megbánni.

A készlet erejéig várjuk minden kedves érdeklődőnket személyesen bútoráruházunkban.

Méret: 200 x 300

X