Akció!
Cesare bőr-3-2-1- ülőgarnitúra
Cesare bőr-3-2-1- ülőgarnitúraCesare bőr-3-2-1- ülőgarnitúraCesare bőr-3-2-1- ülőgarnitúraCesare bőr-3-2-1- ülőgarnitúra

Cesare bőr 3+2+1 ülőgarnitúra

425900 Ft 345900 Ft

Fehér minőségi bőrből készült 3+2+1 ülőgarnitúra. A képen látható hármas kanapé, kettes kanapé és egy kényelmes fotel is tartozik a garnitúrához. Egy ilyen minőségi, és szép ülőgarnitúra teljesen új külsővel ruházza fel nappaliját. Nagyon kényelmes, ha helyet foglalunk rajta, valamint a bőrnek is nagyon természetes, kellemes tapintása van. Az ülőgarnitúra akciós áron kapható a készlet erejéig!

Leírás

Cesare bőr  3+2+1 ülőgarnitúra

méretei: 88 cm x 198 cm, 88 cm x 177 cm, 88 cm x 117 cm

Minőségi eredeti bőrből készült Cesare bőr 3+2+1 ülőgarnitúra, szenzációs akcióval kapható! Az ülőgarnitúra áll egy hármas kanapéból, egy kettes kanapéból és egy kényelmes fotelból. Most akciós áron megvásárolható nálunk. Biztosan elképzelte már milyen érzés lehet ha a nappalijában egy minőségi fehér bőr ülőgarnitúra áll. Egy ilyen minőségi garnitúra alapjaiban határozza meg a nappali, vagy az egész lakás hangulatát is. Elegáns külseje miatt még irodákba is vásárolták már ezeket a szép bútorokat.

Szinte az összes garnitúrából pár darabot kapunk, így gyorsan megvásárolják ezeket az akciós minőségi darabokat. Ha megtetszett vegyen egyet Ön is, várjuk hívását a hét minden napján!

További bőr ülőgarnitúra kínálatunkat itt találja ezen a linken

X