Akció!
Zsákszövet u-alakú ülőgarnitúra rsz.:170503
Zsákszövet u-alakú ülőgarnitúra rsz.:170503Zsákszövet u-alakú ülőgarnitúra rsz.:170503Zsákszövet u-alakú ülőgarnitúra rsz.:170503Zsákszövet u-alakú ülőgarnitúra rsz.:170503Zsákszövet u-alakú ülőgarnitúra rsz.:170503

Zsákszövet u-alakú ülőgarnitúra rsz.:170503

345900 Ft 269900 Ft

Ez a U-formájú garnitúra kifejezetten magas minőségű anyagokból készült kárpitos bútor. Az ágyazható funkciónak köszönhetően elfér rajta az egész család. Az ár/érték aránya is kifejezetten előnyös, hiszen a “nagy” bútoráruházakban jelentősen drágábban kapható… Nálunk azért a kedvező ár, mert sem a szövetet, sem a bútor felépítésén, irányán nem lehet változtatni. Áruházunk fogd és vidd jelleggel működik!

Ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra zsákszövet huzattal!

mérete: 220 x 320 x 170 cm.

Leírás

Ha szeretnél egy olyan ülőgarnitúrát a lakásodba, amin kényelmesen elfér az egész család ez az U-formájú garnitúra a legtutibb választás.

Kifejezetten magas minőségű anyagokból készült kárpitos bútorról beszélünk. Az ágyazható funkciónak köszönhetően két alvóhely is lesz pluszban a lakásodban. Ez egy fontos előnye e kanapénak, hiszen sokszor jól tud jönni plusz két fekvőhely. Színe nagyon elegáns fekete szürkével kombinálva, és ez az oka annak, hogy sokféle stílusú lakásban is jól mutat. Ez a megfelelő választás, ha sokszor vannak vendégek nálad és megtörténik, hogy ott is aludnának, e kanapéval kényelmes alvást tudsz garantálni két személynek. Az ár/érték aránya is kifejezetten előnyös, hiszen a “nagy” bútoráruházakban jelentősen drágábban kapható. Mi azért tudjuk garantálni a pompás árat, mert sem a szövet, sem a bútor felépítésén, irányán nem lehet változtatni. Áruházunk fogd és vidd jelleggel működik!

A szinglik álma is lehet ez a kanapé, egyszerűen ágyazható így egyszerre használhatják kanapénak és ágynak is.

ha meccset néznél vagy a kedvenc sorozatod, akkor ezen a legkényelmesebb, pihentető érzés lesz a mozizás. Nem kell aggódj, igen könnyen szállítható, ha költöznél ez is egy nagy piros pont tud lenni. Weboldalunkon megtalálod szinte az összes áruházunkban is kapható kanapét, így ha netán még szeretnél szemezgetni, megteheted több mint 25 darab kanapéval várunk és az árukészletünk folyamatosan csak nő. Minőségi darabok ezek mint, hiszen Németországból hozzuk el számodra, így meg lehetsz győződve minőséget kapsz a pénzedért.

Ez a zsákszövet U-alakú ülőgarnitúra rsz.:170503 ideális választás akkor, ha hosszú távra tervezel, időtálló anyagokból lett megalkotva és te nyugodt lehetsz még az évek múlásával sem fog romlani, csúnyulni.  Áruházunk outlet jellege miatt vedd figyelembe, hogy az azonnal szállítható ülőgarnitúrák mennyisége folyamatosan változik. jelenlegi készletünk, mint már említettük úgy kétszázötven garnitúra, amelyek különböző típusúak. Ha akciós áron megvásárolható ülőgarnitúrák érdekelnek, a legjobb helyen keresgélsz, az esetleges kérdéseidre is minőségi választ kapsz hála szakképzett, kedves kollégáinknak.

Áruházunk outlet jellege miatt vegye figyelembe, hogy az azonnal szállítható ülőgarnitúrák mennyisége folyamatosan változik. jelenlegi készletünk kb. 250 db. garnitúra, amelyek különböző típusúak. Érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

akciós áron megvásárolható ülőgarnitúrák

 

X