Marno-kanapé
Marno kanapéMarno kanapéMarno kanapéMarno kanapé

Marno kanapé

139900 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós kanapé párnákkal és rugós kárpitozással. Az akció a készlet erejéig érvényes, szeretettel várjuk a kedves érdeklődését akár személyesen, vagy telefonon.

Modern kanapé, mely rendkívül színes ötleteket tartogat. Anyagának érintése nagyon kellemes, tartós. Fontos hiszen ez az apró kanapé egy nagy fekhellyé alakítható, mely szuper matraccal van felruházva. Kartámlái lehatárolják, ülve és fekve is komfortosabbá teszik számunkra. Párnái puhán támasztják meg hátunkat. Lábai apróak ám annál biztosabb támaszkodásban részesítik a bútort.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Marno kanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben.

Az egyik legjobb választás azok számára, akik tényleg egy kellemes, praktikus bútort szeretnének otthonukba. Tökéletes klasszikus forma, ami látszólag korlátozott tulajdonságokkal van felruházva. Mindenkit megnyugtatok, tartogat még meglepetést a Marno kanapé. Nézzük csak meg egy picit közelebbről mik is valójában ezek a nagyszerű tulajdonságok.

Kezdjük azzal mennyire kellemes színnel ruházták fel a kivitelezők, mely lágyan és könnyedén illeszkedik bármilyen más színhez, bútor társhoz, szőnyeghez egyaránt. Valamint magába foglalja annak lehetőségét, hogy mi magunk színesítsük, ha személy szerint igényünk lenne rá. Gondolok itt például egy karakteresebb színű párnára, vagy egy pihe-puha plédre.

Anyaga egy rendkívül erős és strapabíró szövet mely tökéletesen kiállja az idő megpróbáltatásait, mindezt úgy, hogy érintése finom és kellemes. Formáját tekintve nincs túl bonyolítva, de így számunkra a tökéletes támaszkodást nyújthatja. Helyet foglalva benne tapasztalhatjuk a kifogástalan mélységét, keménységet karunk alátámasztásával együtt.

Ülőrésze habszivaccsal tömített, mely az idő előrehaladtával nem süpped majd be, igazán tartós minőség. Hosszabb elidőzésre, pihenésre kifogástalan. Tartását az ülőrészen rejlő varrások is fokozzák. Háttámlája egyszerű, letisztult kivitelezés, amit a párnái segítségével igazíthatunk magunk igénye s hangulata szerint. Egy nagyszerű opció a párnák mozgathatósága, ami persze az ágyazható funkciója miatt is szükséges megoldás volt.

Barátaink marasztalásához csodálatos lehetőség, ha egy kellemes este hosszabbra nyúlna.

Könnyed és erőtlen mozdulattal ággyá varázsolható a Marno kanapé, ebben az ágyneműtartó is nagy segítség.

Mérete miatt alkalmas lehet otthonunk bármely szegletébe. Amennyire nappalink ékszerének elképzelhető, olyannyira elképzelhető egy nagyobb hálószoba vagy dolgozó rész berendezéséhez.

Lábai aprók és alig észrevehetők, mégis rendkívül biztos támaszkodást nyújtanak kanapénkhoz. Gyermekes családok esetében ez igazán fontos információ, ha gyerkőceink szívesen ugrálnak rajta, kár lenne elvenni örömüket.

Háziasszonyok megnyugtatására kényelmesen tisztán tartható alatta a padló felszíne, ráadásul nem egy nehéz bútor arrébb is tehető egy lezser mozdulattal.

Ragyogó választás!

A készlet erejéig várjuk szeretettel érdeklődőinket személyesen bútoráruházunkban.

További kanapé kínálatunkat itt találja

 

X