Akció!
Korfu sarokkanapé
Korfu sarokkanapéKorfu sarokkanapéKorfu sarokkanapé

Korfu sarokkanapé ágyazható

229900 Ft 209900 Ft

Sötétszürke, erős szövet sarokkanapé, kényelmes ülőrésszel és magas háttámlákkal. Az ülőrésze nagyon kényelmes, minőségi szivacsokból készült. Itt kényelmesen tud pihenni, akár felteheti a lábait is. A fotón látható jobbos verzióban kapható a bútor. Mivel készletünk általában gyorsan cserélődik, jó eséllyel megtalálja az ideális bútort nálunk! További leírást lejjebb talál!

Leírás

Korfu sarokkanapé

mérete: 225 cm x 160 cm

Sötétszürke színben minőségi, erős szövetből készült a Korfu sarokkanapé. Kényelmes habszivacsból készült ülőrésze és háttámlája nagyon kényelmes. Képzelje el amint egy fárasztó nap után leheveredik erre a sarokkanapéra és kedvenc újságát olvasgatja pihenésképpen. Jól hangzik ugye? Van egy további pozitívuma a Korfu sarokkanapénak a remek ár mellett, hogy ágyazható résszel is rendelkezik a bútor, így egy kényelmes fekhelyet is nyerünk vele.

Outlet áruházként pár darab érkezik hozzánk minden típusból, ha megtetszett érdeklődjön a készletről bátran a kollégáknál! Hétfőtől-vasárnapig hívhat minket! Az akciós ár a készlet erejéig érvényes!

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva éri el.

 

X