Alcludia 2016, sarok-ülőgarnitúra ágyazható funkcióval
Alcludia 2016, sarok-ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalAlcludia 2016, sarok-ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalAlcludia 2016, sarok-ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalAlcludia 2016, sarok-ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

Alcludia 2016, sarok-ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

225900 Ft

Német minőségű sarok-ülőgarnitúra ágyazható funkcióval, rugós kialakítással, prémium kategóriás habszivaccsal. Relax fejtámláival nagyon kényelmesen tud pihenni. Jobbos kialakításban kapható a bútor.

Luxus dizájn jellemzi ezt a bútort, ami a kinézetén felül valóban igazi kényelmet biztosít a rajta ülőnek.

mérete: 285 x 170 cm

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A kanapék terén a német darabok köztudottan a legjobbak közt vannak számon tartva! Hogy miért is?

A Németek kizárólag minőségi alapanyagokból készítik a kanapét és igen precíz munkát végeznek, így egy ott gyártott darab több tíz éven keresztül is problémamentesen tud szolgálni. Ez a képeken is látható is német minőségű sarok-ülőgarnitúra ágyazható funkcióval, rugós kialakítással, prémium kategóriás habszivaccsal. Nem túlzás azt mondani, hogy luxus dizájn jellemzi ezt a bútort. Színe világosszürke sötétszürkével kombinálva, ami nagyon jól tud mutatni a világosabb színű nappalikban, de a sötét falszínnel rendelkező szobában is luxusérzést fog sugározni.  Ez kinézetén felül valóban igazi kényelmet biztosít a rajta ülőnek, számos kényelmi funkcióval érkezik úgy, mint döntött háttámla, könyökölő. Fontos elmondani, hogy ágyazható darab ágyazható kivitelben 219.000 Ft. Hogy miért fontos ez? Sokszor mikor nagy szükség lenne rá nincs hol elszállásolni egy kedves személyt.

Ez az a probléma, ami ennek a darabnak a megvásárlását követően nem állhat fenn, hiszen lesz kényelmes fekvőhely a tarsolyodban.

Mérete: 285 x 170 cm, ideális választás azoknak kik panelban laknak. A habszivacsnak köszönhetően nem fog eldeformálódni még az évek múlásával sem, és a hátadnak is nagyon kényelmes pihenést tud biztosítani. Ez tipikusan az a bútor, amely köré az egész nappalit ki ehet alakítani. Semmi túlzás nélkül ékköve lesz bármely lakásnak. Abban biztos lehetsz, hogy a barátaidnál járva nem fogsz ezzel találkozni, hiszen német darab és nem sok érkezett a hazánkba belőle. A barátaid le lesznek nyűgözve, ha meglátják ezt a darabot nálad és ők is ilyet fognak akarni a lakásukba. Természetesen sok más bútort is megtekinthetsz internetes oldalunkon, de a legjobb az ha személyesen látogatsz el hozzánk és választod ki a megfelelőt. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kanapé értékesítés terén, minőséget kínálunk kedvező áron! Szeretettel várunk áruházunkba is, elérhetőségünket illetve a nyitvatartási programunkat megtekintheted weblapunkon. Látogass el hozzánk még a mai napon!

Ágyazható kivitelben 269.000FT

Itt talál meg minket

Az ár a készlet erejéig érvényes.

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

 

X