Alexis sarokülő - kanapé puffal együtt
Alexis sarokülő - kanapé puffal együttAlexis sarokülő - kanapé puffal együttAlexis sarokülő - kanapé puffal együtt

Alexis sarokülő – kanapé puffal együtt

230000 Ft

Egyedi sarokülő hozzá tartozó puffal. Az ülőrész nagyon kellemes tapintású szövetből van. Outlet áruházunkban hatalmas a választék, de minden bútorból pár darabot kapunk. Akciónk a készlet erejéig érvényes!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Ez Alexis sarokülő kifejezetten kényelmes és igényes megjelenésű bútor,

a puffal tovább fokozható a kényelem, ami természetesen jár a sarokülőhöz.

Igazi különlegesség…magas színvonalon, elegáns külsővel, megjelenéssel.

Praktikus azok számára akik, nem feltétlenül elfekvős, nyújtózós megoldást keresnek, hanem inkább a hagyományos értelemben is ülő kanapét szeretnének.

Sokszor teszek látogatást egy ismerősöm pomázi bútor outletjébe, ahol tapasztalom azt a kedves vásárlók nem nagyon tudják ezt a kanapét hova helyezni, pedig szerintem egy kis fantáziával, igen színesen játszadozhatunk a gondolattal, hogy miképp és hova tudnánk elképzelni.

Elsőre is ajánlanám rögtön olyan környezetbe ahol, több ember fordul meg egy napon, legyen ilyen például egy elegáns iroda, legyen akár egy magán orvosi rendelő, szépség szalon….azt gondolom sorolhatnánk a végtelenségig.

Mivel ez a kettős szín lehetővé teszi számunkra, hogy bárhol megállja a helyét, bármilyen falszínhez, padlóhoz, egyéb berendezéshez hozzá lehet öltöztetni…..ilyen módon tökéletes választás.

Az ülőrész nagyon kellemes tapintású fehér, inkább tört fehér szövet, amit a kivitelezők frappáns elképzelése szerint párosítva lett egy igen sötét, fekete, vagy sötét szürke hátsó és alsó résszel, így mind a két rész kiemelve lett a másik árnyalat hatására.

Nagyon kényelmes az ülőrész, kellően kemény ahhoz, hogy hosszabb távon ücsörögjünk benne, és élvezzük pihenés legszentebb pillanatait. Amennyiben valaki elfeküdni szeretne rajta, hát akkor rajta…..ehhez biztosíthatunk szép színes párnákat, kiegészítőket, olyanokat amivel magunk igénye szerint tökéletesítjük a választásunkat.

A kanapénk oldalán, mint látjátok, egyik rész hosszabbítva is lett a láb nyújtogató kedvére, illetve a másik oldalán furcsa díszítésként újra előkerül egy fehér betét, ami roppantul feldobja és még játékosabbá teszi számunkra a bútor kinézetét. Igazi extravagáns design. A háttámlák dőlés szöge kiváló, bármilyen elfoglaltságra alkalmas.

Ehhez a bútorhoz, mivel nem ágyazható kaphatunk egy puffot, ami ugyanabból a fehér szövet anyagból készült mint az ülő felülete, így a harmónia megmaradt, valamint ha többen láb nyújtanánk pihenés képpen, lesz lehetőségünk kiélvezni azt.

Egyedi darab, bátrabbaknak ajánlom, tényleg csak a fantáziánkon múlik mennyire állja meg a helyét számunkra elképzelt környezetben, nappaliban, irodánkban.

Ez az ár a sérült változatra érvényes csak! Apró sérülés található a bútor oldalán!

mérete: 290 x 160 cm.

Az ár a készlet erejéig érvényes!

kanapé outlet áruházunk elérhetősége

további bútoraink itt találhatóak

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról.

Érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon!

Aa legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X