Allariz sarokkanapé
Allariz sarokkanapéAllariz sarokkanapéAllariz sarokkanapé

Allariz sarokkanapé

249990 Ft

Ágyazható és ágynemezműtartós sarokkanapé fekete színű szövettel és világos, csontszínű varrásokkal.

Letisztult és modern külleme mögött rengeteg kiváló tulajdonság lakozik még. Színe például amellett, hogy sötétebb árnyalat egy jól kezelhető színvilág mely jól mutat bárhol. Tipikusan egy világosabb árnyalatú padlóhoz vagy bútor társak mellé ajánlanám, bár ez már ízlés dolga. Páratlanul mutat tárgyalókban, igényes irodai helységekben, avagy otthonunk bármely kényelmes szegletében.

Széllessége és mélysége harmonikus arányban van egymással, ezért akadálytalanul használható az idősebb korosztály számára is. Ülőfelülete és háttámlái komfortos támaszkodást nyújtanak a rajta elhelyezkedők részére, mely a relax fejtámlákkal fokozható. Iránya alakítható, így fekvő hosszított részét oda helyezzük, ahol nekünk megfelel. Érdemes teret hagyni még ha ággyá alakítanánk, hogy mindenki elférjen. Fél kézzel lazán kihúzható és ágyneműtartó része gondoskodik az ehhez szükséges eszközök tárolásáról is. Szuper és egyedülálló felszereltség. Lábai króm felületüknek köszönhetően növelik a dizájnt, emellett hamisítatlan magabiztos támaszkodást biztosítanak.

Csalódást nem fog okozni, csak igazi kényeztetés a mindennapokban.

A készlet erejéig várjuk bútoráruházunkban személyesen.

Kategória:

Leírás

Allariz sarokkanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható nálunk!

A fekete szín soha nem megy ki a divatból és az Allariz sarokkanapé sem! …De vajon miért nem? Hát a válasz egyszerű, a fekete és a fehér is alapszínnek nevezzük, mert ezeket kikeverni tiszta színekből nem lehet.

Na persze számtalan egyéb oka is lehet, akár a pszichológia szempontjaiból is meg lehet közelíteni, a lényeg, hogy nagyon elegáns az Allariz sarokkanapé.

Allariz sarokkanapé fejtámlái növelik a kényelmi funkcionalitást.

Már első ránézésre is gyönyörűen tükröződik a minőség és az elsőrangú színvonal, mely több tulajdonságában is bizonyított. Megjelenése méltóságteljes és elegáns, minden helyszínen kifogástalanul megállja a helyét. Exkluzív irodai helységtől otthonunk központi színteréig például a nappaliban, házunk vagy lakásunk csendes félreeső szegletében is jól mutat. Valójában teljesen mindegy hol helyezzük el, hiszen bútorunk mindenhol a tökéletes kényelmet hozza el számunkra. Az Allariz sarokkanapé kialakítása a szélein lévő varrásoktól kap egy kis játékos megjelenést, mindamellett, hogy tartása és kopásállósága még erősebbé válik ezzel. Szövet anyaga a legmagasabb rangú szövet összetétel, ami egyedülálló tartással és időtállósággal bír, melyet be is bizonyított a tesztelések során. Természetesen az egyik legfontosabb tényező arról meggyőződni mennyire tartós a bútor, amit megvásárolnánk, hiszen várhatóan hosszabb távra tervezünk vele.

Tehát a szövet anyaga a legtökéletesebb materiál, bár még megemlíteném az ülőrészek tartását biztosító habszivacs tömítését. Úgyszintén egy jól kifejlesztett, sokat próbált kompozíció, mely az esetleges eldeformálódást és a süppedéssel járó formaváltozást képest megakadályozni.

 

További sarokgarnitúra itt érhető el.

X