sarokülő garnitúra
sarokülő garnitúrasarokülő garnitúrasarokülő garnitúrasarokülő garnitúra

Argast sarokülő garnitúra

279900 Ft

Argast sarokülő állítható relax fejtámlákkal és ágyazható funkcióval szerelve. Szövete nagyon erős és ellenálló a különféle igénybevételeknek.

Leírás

Argast sarokülő garnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

Nagyon kényelmes ülőfelülettel lett kárpitozva ez a bútor, hiszen a rugós kialakítás tovább fokozza a kényelmet ennél a bútornál is. A szövete rendkívül strapabíró és minőségi anyagból készült.

Megjelenése visszafogott eleganciával sugározza a tökéletes kényelmet. Csodálatos szolid külsejű, ami nagyszerű tulajdonságokat tartogat számunkra. Anyaga megbízható prémium minőségű szövet, mely jól ellenáll az idő koptatásának. Ülőfelülete és háttámlája komfortos tartással bír, így kifogástalan támaszkodást biztosít a benne helyet foglalók részére. Kar és a háttámla ívei, vonalai maximális harmóniában vannak egymással és ettől válik a kialakítása oly vonzóvá. Ülve alátámaszthatjuk fejünket a relax fejtámláival, így varázslatos pihenéssel ajándékoz majd bennünket. Amennyiben lepihennénk mégis egy kicsit, vagy elnyújtóznánk rajta érdemes kipróbálni a kihúzott megágyazott formáját. Higgyék el csalódást nem fog okozni! Azonnal érezni fogjuk a gondos tervezést a magas színvonalú komfortot a legapróbb részletekig.

 

Ágyneműtartó része praktikus megoldás a váratlan, spontán helyzetekre.

 

Könnyen félkézzel kihúzható és ágyazható az Arngast sarok ülőgarnitúra. Meleg barna színe békességgel árasztja el otthonunkat, ráadás natúr színű lábai a természetet hozzák közelebb. Tisztántartás szempontjából is praktikusak magas és stabil lábai.

Elérhető a készlet erejéig, várjuk szeretettel megkeresésüket.

 

Méret: 245 x 195

X