Akció!
Bausin Bőrgarnitúra
Bausin BőrgarnitúraBausin BőrgarnitúraBausin BőrgarnitúraBausin BőrgarnitúraBausin BőrgarnitúraBausin Bőrgarnitúra

Bausin Bőrgarnitúra vajszínű

399900 Ft 319900 Ft

Bőrgarnitúra minőségi, eredeti bőrből. Hosszú távon a nappali dísze lehet egy ilyen bőrgarnitúra. A képen is látható világos színben kapható most akciós áron nálunk. Élmény helyet foglalni egy ilyen kényelmes és szép bútoron. Fa lábai természetes hatást keltenek, és stabil tartást adnak a bútornak. Párnázott ülőrésze a legjobb szivacsból lett kialakítva speciálisan erre a célra. Bővebb leírás lejjebb található, ha lefelé görget az oldal aljára!

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Bausin Bőrgarnitúra

Minőségi garnitúrákkal várjuk kedves vásárlóinkat hétköznap és hétvégén is! A Bausin bőrgarnitúra egy prémium darab, mely egy sarokgarnitúrából és egy fotelből áll. Erős, egyúttal kellemes tapintású bőrből készült a bútor, melyet a mindennapokra terveztek.

Már külsőre is látjuk, hogy egy igazán minőségi bútor a Bausin bőrgarnitúra. Ha helyet foglalunk rajta rögtön érezzük, hogy nem süppedünk bele, hanem a  szivacs kényelmesen tart még hosszú távú ülés után is. Egy hétvégi közös filmezéshez remek választás ez a garnitúra. Német import bútorról beszélünk, ami rendkívül elegáns is egyben. Fa lábai nagyon jól passzolnak színben a bőrhöz, és nagyon természetes hatással bírnak.

A bőrgarnitúrákat előszeretettel választják nemcsak nappalikba, hanem irodákba is. A Bausin bőrgarnitúrával létrejöhet egy olyan sarok az otthonába, ahol valóban tud pihenni, olvasgatni. Biztos lehet abban, hogy vendégei, barátai dicsérik majd választását. Ár-érték arányban is nagyon jó választás egy ilyen bútor, hiszen most akciós áron lehet hozzájutni. Ha bejön üzletünkbe ki is tudja próbálni, ha kérdése lenne kollégáink állnak rendelkezésére!

Célunk, hogy olyan hosszútávú megoldást találjon a nappalijába, amit aztán sok évig tud használni örömmel. Sok olyan vásárlónk van aki szövet után választ bőrből garnitúrát otthonába. Mi azt látjuk, hogy egyre jobban keresik vásárlóink is a minőségi bútorokat, egyúttal a jó minőségű bőrgarnitúrákat. Egy ilyen összeállítás valóban teljesen újjá varázsolja a otthon.

Az akciós ár a készlet erejéig érvényes. Mivel outlet áruház vagyunk nagyon sokféle bútor van nálunk készleten. Üzletünkben közel 200 sarokgarnitúra van, sok esetben egy esetleg két darab érkezik hozzánk ezekből egyszerre. Ezért érdemes gyorsan lefoglalni ha szeretné valamelyiket otthonában tudni.

Válasszon most akciós kínálatunkból!

Érdemes mindig telefonon is érdeklődni kollégáinknál a készletet illetően. Ha bármiben tudunk segíteni, hívjon minket telefonon a megadott elérhetőségen! Ha kiszállítást szeretne kérni, az megbeszélhető természetesen személyesen az üzletben. Látogassa weboldalunkat folyamatosan, hogy értesüljön akciós kínálatunkról!

mérete: 240 cm x 230 cm, fotel: 108 cm x 90 cm

X