Beige Savona kanapé
Beige Savona kanapéBeige Savona kanapéBeige Savona kanapé

Beige Savona kanapé szövet

49900 Ft

Puha, kellemes tapintású szövetből készült ez a kanapé. Alkalmas hosszútávon a mindennapi használatra. Nagyon kényelmes is, mivel minőségi habszivacsból készült az ülőrésze. Üzletünkben kb. 200 kanapé közül tud választani. Bútoraink azonnal elvihetőek, a kiszállításban tudunk segíteni! Lejjebb az oldalon még több információt talál a bútorról!

Kategória: Címke:

Leírás

Beige Savona kanapé

Ha új kanapét szeretne nappalijába, mert a régi tönkrement vagy csak egyszerűen újjá szeretné varázsolni a szobát, jó döntés a Beige Savona kanapé. Puha szövetből készült ülőrésze igazán kényelmes. Most rendkívül kedvező áron lehet megvásárolni nálunk! Származása szerint a Beige Savona kanapé német minőségi bútor, mely elegáns külseje miatt nemcsak otthonunkba mutat jól, hanem tehetjük irodába is akár.

Mondanám, hogy a Nagymamám kedvence a délutáni sorozatokhoz, de persze ne kategorizáljuk be ennyire. Szerencsémre nagyon jó vizuális fantáziával rendelkezem így ezt a becses bútor darabot tulajdonképpen bárhol eltudnám képzelni, nézzünk egy-két példát. Személyem szerint ránézésre is felhúzott lábakkal süppednék a közepébe, De itt most kedves leendő vásárlok nem csak az én nézőpontomról van szó.

Tehát, hol is tartottunk, anyagát tekintve is egy nagyon kényelmes megoldásnak lehetünk szemtanúi hiszen a legpuhább minőségi habszivacsból készült, ami egyben egy strapabíró anyag is ha tényleg hosszasan és rendszeresen megpihennénk benne .Mindemellett nagyon finom és kellemes tapintású, valószínű innen nem könnyen szabadulunk majd. Látszólag kétszemélyes, de őszintén én nem osztoznék könnyen a hellyel.

Színe picit semleges így könnyen illeszkedik a többféle bútor közé bármilyen helyszínen, vagy otthonban lennénk. Az íves kartámla, és háttámla tükrözi visszafogottan, hogy mégis egy jó, minőségi fotelben foglalhatunk helyet, de még sincs túllihegve a díszítés, valahogy az a „éppen elég” kategória.

Gondolataimban úgy látom ez a fotel, ahogy a Nagymamámnak, de épp úgy egy tágas otthon nappalijában a többi ülőgarnitúra mellett, vagy akár ha valakinek van egy szép nagy hálószobája még a sarokban egy  kellemes lágy fényű olvasólámpa fényében is elmerengenék benne.

Nézzünk egy kicsit hétköznapibb megoldást, ahol az emberek dolgoznak és éppen csak picit ebéd után megpihenhetnek, akár legyen ez egy klasszikus irodaház valamelyik nagyobb terében, vagy akár a főnök tárgyaló termében, tipikusan az ásványvizes pult mellett.

Bár ha jobban visszaemlékszem nem olyan rég, éppen egy barátomnál landoltam a minap, amikor a garázson keresztül, egy gyönyörű labirintusház 0-ik szintjéről eljutottunk egy finoman is fogalmazok dühöngőbe, ami kifejezetten a gyerekek részére volt fenntartva, na ott láttam majdnem ugyanezt a fotelt  meghúzódni egy csendes sarokban. Ahol is, éppen kedves barátom leg fiatalabbik gyöngyszeme, szemezgette a képeket egy csodaszép mesekönyvből saját maga szórakoztatására.

Látjátok, nem csak a Nagymamák részére.

Mivel outlet bútorbolt vagyunk, pár darab érkezik maximum ezekből a kanapékból, így ha megtetszett jöjjön el üzletünkbe Pomázra! Kollégáinkat hívja telefonon a hét minden napján, akik tájékoztatják a pontos készletről.

Várjuk hívását a megadott elérhetőségen, hétfőtől-szombatig!

mérete: 146 cm x 90 cm

X