u18 Bőr u alakú kanapé
u18 Bőr u alakú kanapéu18 Bőr u alakú kanapéu18 Bőr u alakú kanapé

Bőr U18 – valódi bőr kanapé

549990 Ft

Ez a bútor picit sérült, a hibátlan változat ára: 549990 Ft A sérült változatból csak 1 db. van készleten. Kérem érdeklődjön telefonon, vagy személyesen.

Cappuccino színe melegséggel tölt el mindenkit. Kinézete és bőr anyagának minősége rendkívül magas színvonalat képviseli. Érintése lágy és finom. Formavilága modern a szélesebb fekvő, illetve keskenyebb része miatt. Kiválóan alkalmas idősebbek és fiatalabbak időtöltésére. Háttámlái stílusosan ívesek, varrásai aprólékosak, támaszkodása tökéletes. Felülete könnyen tisztítható. Króm lábaival dizájnos ülőgarnitúrát kaphatunk.

Leírás

u18 Bőr u alakú kanapé, óriási leértékelésben.

Megtalálta, ezt kereste! :- ) Valódi bőrből készült U-alakú ülőgarnitúra extra szuper áron!

Nézze meg áruházunk kínálatát!

“Mellékutca, kis rezsi, az árat olcsóbbá teszi”

Az ár a készlet erejéig érvényes, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, mindenben készségesen segítünk Önnek.

Ez egy Valódi bőrből készült U-alakú ülőgarnitúra extra szuper áron!  Nagyon elegáns és nagyon kényelmes darab. Hogy miért éri meg egy ilyen darabba befektetni? Első és talán legfontosabb érv mellette a kinézete, ami egész egyszerűen magával ragadó, luxust garantál akármi más is legyen mg a nappaliban.

Fontos még megemlíteni, hogy a bőr kanapék időtálló darabok, nem túlzás azt mondani, hogy örökös darabok, akár még az unokánk is évezheti annak kényelmét. Az is biztos, hogy a képen is látható darab nem fog soha de soha kimenni a divatból. Ez tipikusan az a darab, ami mindig is menő volt és az is fog maradni. Ami különlegessége e darabnak az az, hogy U alakja van. Ez egy nagy piros pontot jelent, hiszen sokan férnek rá és nagyon jókat lehet rajta beszélgetni.

A készlet a feltöltés időpontjában 100%-os mértékben elérhető és megvásárolható. Fontos még azt is elmondani, hogy az árak a weboldalon feltüntetett és az áruházban kiállított bútorok áraival teljes mértékben azonos, így az akciós ár teljes mértékben megfelel a valóságnak. Nem számít, hogy milyen a stílusa a nappalidnak az biztos, hogy ez a kanapé jól fog oda illeni. Megéri még ezt a darabot irodába elhelyezni, hiszen elegáns megjelenése tekintélyt parancsol és bizalmat kelt. Most szuper alacsony áron kínáljuk eladásra, megéri mihamarabb lecsapni rá.

Az ülőgarnitúrák árai a készlet erejéig érvényesek!

Internetes oldalunkon több mint 250 darab kanapé közt tudsz szemezgetni és megtalálni az igazit. A gazdag választéknak hála biztosan fogsz találni kedvedre valót. Mi nem árulunk gyenge minőséget, csak szuper minőségi német darabokat kínálunk eladásra immár sok éve már. Fontosnak tartjuk, hogy személyesen gyere el kanapét venni, mert hisszük, hogy csak így lehet a megfelelőt kiválasztani. Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődésed, ne habozz, látogass el már a mai nap során bútoráruházunkba, ahol még nagyobb választékot találsz! ne várj holnapig, ha kanapéra lenne szükséged bátran válassz minket!

 

További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

X