L-alakú sarok ülőgarnitúra
L-alakú sarok ülőgarnitúraL-alakú sarok ülőgarnitúraL-alakú sarok ülőgarnitúra

Cecil L-alakú sarok ülőgarnitúra

239900 Ft

Zsákszövet ülőgarnitúra L-alakú kivitelben. Nagyon praktikus, hiszen ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelték a kárpitosok. Ez az L-alakú bútor nem már mint az igen sokak által kedvelt Cecil L-alakú sarok ülőgarnitúra. Ennek a bútornak az a specializációja, hogy nem tettek bele rugót a kárpitosok, hanem olyan speciális szivaccsal dolgoztak, ami tartós és rugalmassága szinte pontosan megegyezik a rugós változatok kialakításával. A zsákszövet ülőgarnitúrákra valóban a tartósság jellemző, hiszen régen a zsákszövetekben gabonát tároltak és igen-igen tartósnak bizonyult sok éven keresztül. A zsákszövet bútorhuzat ezeknek a zsákféléknek a leképzése által jött létre. A bútorszövet sokkal sűrűbb szövésű így még tartósabb kivitelnek számít.

Leírás

L-alakú sarok ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal

Külsőjét a letisztultság jellemzi, ami a Cecil L-alakú sarok ülőgarnitúra kialakításánál fő szempont volt. Formájával és méretével könnyen alkalmazkodik bármilyen otthon központi helyszínéhez. Emellett megállja a helyét olyan lakások csöndes szegletében, ahol kisebb terekkel rendelkeznek érdeklődőink.

Különleges cirmos mintázatú szövet anyaga a legnagyszerűbb összetételű materiál. Kiemelkedően magas kopásállósága és kiválóan ellenáll az idő megpróbáltatásaink is. Természetes, ám mégis érdekesnek tekinthető mintázatával és színével könnyen harmonizál, mint a világosabb, mint a sötétebb berendezési tárgyakkal. Csodálatos világosabb árnyalatú szőnyegen, avagy egy kellemes mélybarna színű dohányzóasztal mellett észrevétlenül válik nappalink ékszerévé.

Ülőfelületének határozott tartásáról a habszivacs tömítés nyújt számunkra egyedülálló támaszkodást. Ez fantasztikusan egészül ki a háttámla rész előtt elhelyezkedő nagy méretű párnákkal. Ezek segítségével nagyszerűen maximalizálhatjuk pihentető testhelyzetünket saját igényeink szerint. A CECIL ülőgarnitúra jobb oldalán elhelyezkedő hosszított rész fenséges és esztétikus megoldás az elnyújtózásra. Ezenfelül mégis marad hely, ha valaki mellettünk úgyszintén egy rövid megpihenésre vágyna. Kartámla része megfelelő magasságú karjaink számára. Amennyiben úgy döntenénk, hogy fejünket támasztanánk meg rajta nem kell tartanunk a túlzott keménységtől, ragyogó párnaként fog működni. Természetes, hogy ilyenkor könnyen elálmosodunk majd és az alvás gondolata kezd foglalkoztatni minket.

Azonban a CECIL ülőgarnitúra erre is ragyogó megoldást biztosít részünkre.

Ágyneműtartó tulajdonsága alkalmas arra, hogy az ágyazhatóságát könnyedén fél kézzel kihasználjuk. Mire is gondolok pontosan? Bútorunkat kihúzhatjuk és egy szuper méretű, kellemes fekvőhellyé varázsolhatjuk, ehhez az ágyneműtartó részéből gyorsan kivesszük az ágyazáshoz szükséges kellékeket. Barátaink és családtagjaink ódákat fognak zengeni kényelmes pihentető felületéről. Ülőfelületen lévő varrásai díszítik külsőjét, emellett még tartását is erősítik. Személyes döntésünk alapján variálható és fokozható színes párnahuzattal, pléddel, avagy más kiegészítőkkel. Lábai észrevétlenül nyújtanak maximális támaszkodást és biztonságot ülőgarnitúránknak.

Egy biztos számomra, hogy kényelme és kényelmet fokozó tulajdonságai megkönnyítik majd a hétköznapokat és feledhetetlenné varázsolják a hétvégék eseményeit családunknak, barátainknak és kedves vendégeinknek egyaránt.

Érdemes kipróbálni!

A készlet erejéig várjuk bútoráruházunkban személyesen.

Méretek: 260 X 180

Ne feledje nálunk minden ülőbútor kizárólag a készlet erejéig ennyire akciós, ne maradjon le róla!

Minden bútor kivétel nélkül azonnal szállítható!

Bútoráruház elérhetőség

X