Cecil L-alakú ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós
Cecil L-alakú ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartósCecil L-alakú ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartósCecil L-alakú ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartósCecil L-alakú ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós

Cecil L-alakú ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós

215900 Ft

L alakú sarok ülőgarnitúra, kék szövetből. Kényelmes ülőrésszel, és párnákkal kapható a bútor, jobbos kialakításban. Rendelkezik ágyazható résszel, illetve ágyneműtartóval is. Üzletünkben kipróbálható minden készleten lévő bútor, elér bennünket a hét minden napján!

Leírás

Cecil L-alakú ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós extra funkcióval szerelve.

Nagyon kényelmes L-alakú garnitúra, amely kifejezetten könnyedén tisztítható vászon szerű anyaggal lett kárpitozva. Bútoráruházunk kifejezetten kedvező áru ülőgarnitúrákat forgalmaz azonnali készletből. Kérem vegye figyelembe, hogy minden bútorból egy-egy darab elérhető, így érdemes hamar lecsapni az akciós bútorainkra.

mérete: 280 x 195

Várjuk szeretettel!

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon. A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Ha fiatalos stílusú kanapét keresel, akkor a Cecil L-alakú ülőgarnitúra a megfelelő választás, ágyazható és ágyneműtartós extra funkcióval szerelve érkezik otthonodba.

Nagyon kényelmes L-alakú garnitúra ez, amely kifejezetten könnyedén tisztítható vászon szerű anyaggal lett kárpitozva. Lássuk be nagyon fontos szempont a könnyen tisztíthatóság akkor mikor kanapét veszünk. Sokan nem szentelnek erre kellő odafigyelést és csak későn veszik észre olyan kanapét vásároltak, aminek tisztítása körülményes, nehézkes szinte lehetetlen. A Bútoráruházunkban kapható összes kanapé könnyen tisztítható ez az egyik fő szempont nálunk. a képeken is látható kanapé nagyon kényelmes jó érzés rajta ülni, pihenni.

A felső része kék az alsó pedig fekete nagyon tetszetős, nagyon fiatalos. Egy ilyen darabbal fel lehet dobni egy amúgy átlagosnak mondható nappalit. Külön piros pontot érdemel az is, hogy ágyazható, hiszen sokszor aranyat ér ha van plusz fekvőhelyünk. Az ágyneműnek sem kell külön helyet keresni, hiszen ágyneműtartója is van, így még helyet is spórolunk. A panel lakásokba a legjobb választás lehet, hiszen kis helyen elfér és sok mindent tud. kifejezetten kedvező áru ülőgarnitúrákat forgalmazunk immár sok éve már azonnali készletből. Kérünk vedd figyelembe, hogy minden bútorból egy-egy darab elérhető, így érdemes hamar lecsapni az akciós bútorainkra.

A Cecil L-alakú ülőgarnitúra mérete : 280 x 195. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradj le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, mindenben készségesen segítünk. Weboldalunkon több száz kanapét tekinthetsz meg, de vásárolni személyesen kell el gyere a bútoráruházunkba, ahol azonnal szállítható ülőgarnitúrákat, sarokgarnitúrákat tudsz megvásárolni!

 Jó ötlet hozzáadni weblapunkat könyvjelzőidhez (CTRL+D) billentyűzet lenyomásával, megéri ezt megtenni, hiszen gyakran hirdetünk akciókat és a készletünk is szinte napról napra bővül!

minőségi német bútorokat kínálunk, ezek mind erősek és időtállóak és természetesen garanciával érkeznek. Nem éri meg silány minőségű kanapéba befektetni, tőlünk minőséget kapsz megfizethető áron. rendszeresen frissítjük / bővítjük áruházunk kínálatát, így nálunk mindig találni új dolgokat. Ha elnyerte tetszésed e kanapé látogass el már a mai nap bútoráruházunkba, ahonnan még ma el is tudod vinni! Várunk sok szeretettel!

X