Daniella sarok ülőgarnitúra
Daniella sarok ülőgarnitúraDaniella sarok ülőgarnitúraDaniella sarok ülőgarnitúraDaniella sarok ülőgarnitúraDaniella sarok ülőgarnitúra

Daniella sarok ülőgarnitúra jobbos

225900 Ft

Textilbőr ülőgarnitúra, minőségi anyagokból. Fehér színben kapható nálunk, króm lábai nagyfokú stabilitást adnak a bútornak. Ágyazható résszel is rendelkezik az ülőgarnitúra. Relax állítható fejtámláival még kényelmesebb a pihenés. Ha megtetszett a bútor, jöjjön el üzletünkbe! Outlet áruházként gyorsan cserélődik a kínálatunk, mivel gyakran kapunk új bútorokat. Több információt talál a bútorról ha lejjebb görget az oldalon.

Leírás

Daniella sarok ülőgarnitúra

Minőségi textilbőr ülőgarnitúra, fehér színben kapható, jobbos kivitelben. A Daniella sarok ülőgarnitúra már külsőre is prémium érzetet ad. A fehér színe miatt tulajdonképpen bármilyen színvilágú otthonba tehető. Króm lábakkal kapható a bútor, mely nagyon divatos hatással bír.

Rendelkezik relax fejtámlákkal, ezt sokan keresik célzottan, hiszen ez egy igazán praktikus kényelmi funkció. A nappali legfontosabb része talán az ülőgarnitúra, hiszen naponta akár több órát is használjuk, a napi fáradalmakat itt ki tudjuk pihenni!

A sztorim ehhez a bútorhoz nagyon különös és szórakoztató, hiszen az idő ismétli önmagát.

Ezt az ülőgarnitúrát nem olyan régen megvette egy kedves vásárló család a pomázi outletből, eme sztori kíséretében. Természetesen ez nem az Én történetem, de engedéllyel szívesen megosztom most veletek.

Képzeljünk el egy orvos házaspárt, immáron két kicsiny gyermekkel akik szépen cseperedtek évről évre. Anyuka orvos aki értelemszerűen még a gyermekek miatt otthon tartózkodott. Apuka orvos Ő viszont állandóan ment, ment kora reggel, ment éjjel, ment vagy haza sem jött éjszaka, vagy jött későn este. Amikor piciny gyermekek már álomra szenderültek. Hosszas tanakodás miszerint nem lesz ez így jó, létrehoztak egy magánrendelőt saját otthonuk alsó szintjén, ahova egy fehér bőr ülőgarnitúrát helyeztek a betegek számára. Akkor még nem gondolták, hogy az ülőgarnitúrájuk kihúzható funkciója segít majd a bajban amikor felújítás miatt máshol kellett aludniuk.

Ez a garnitúra hosszú- hosszú évekig kiszolgálta őket és betegeiket a várakozás idejére, amikor egy idő után úgy döntöttek nagy szívfájdalmukra, hogy mivel elhasználódott lecserélik azt.

Így kerültek a pomázi outlet kínálata közé mikor is megpillantották hőn szeretet bútoruk tökéletes hasonmását, mely minőségi textil bőrből készült, igazán strapabíró anyag. Megjelenését fokozza, hogy a fejtámlái mely a háttámlák pontos folytatása, úgynevezett relax fejtámlák, amik tökéletesen illeszthetőek a fejformánkhoz. Ettől kap a bútor egy nagyon kedves játékosságot, ami kifejezetten jól áll a megjelenésének, extravagánssá teszi a jobb kartámla rész is, ahogy picit befelé ívelt.

Modern stílusú króm lábai még jobban feldobják arculatát, és kellő biztonságot nyújtanak. Megemeli picit bútorunkat így félkezes mozdulattal felsöpörhetünk alatta, gondoskodva a tisztaságról.

Elegáns, letisztult, szerény ülőgarnitúra, mégis tökéletes választás bármilyen környezethez.

Drága vásárló családunk, ezt az említett bútort felfedezve nem hitt a szemének, ugyanis mind a leírtak, mind még az ágyazható funkcióját tekintve is szinte majdnem ugyanaz mint a régi kedvencük.

Természetesen megnézték a többi kínálatunkat is, de erre esett a választásuk!

Ha megvásárolná ezt az impozáns darabot, jöjjön be hozzánk az üzletbe és ki is tudja próbálni. Kérjük kollégáinktól minden esetben érdeklődjön telefonon a készletet illetően, mert pár darab van készleten!

Hívjon minket a megadott elérhetőségen mindennap!

mérete: 275 cm x 165 cm

X