Kasho ülőgarnitúra
Kasho ülőgarnitúraKasho ülőgarnitúraKasho ülőgarnitúraKasho ülőgarnitúraKasho ülőgarnitúra

Kasho ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

199900 Ft

U-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve. Minden párna természetesen tartozéka a bútornak. Természetesen Fanni a fotómodell  nem jár a bútorhoz.

Minden bútorunkból típusonként csak pár darabot kapunk a beszállítóktól, így érdemes lecsapni az akciós bútorainkra, amíg a készlet tart.

Méret: 315 x 180 x 160 cm

Ívei és formája pici túlzással klasszikusnak is mondható, ám mindemellett bútorunk rengeteg szuper modern tulajdonsággal lett felruházva. Méretei, szélessége és mélysége a nagycsaládosok és nagy társasággal rendelkezők körében igen közkedvelt. Amellett, hogy sok férőhelyet biztosít, össze is kovácsolja a társaságot formájával és kialakításával.  U alakjának köszönhetően könnyebb a társalgás, egymáshoz közel ülve odafordulva tudunk beszélgetni rajta. Ágyazhatósága rendkívül jó lehetőség amennyiben marasztalnánk vendégeinket, családtagjainkat. Könnyedén és egyszerűen kihúzható, az ágyneműtartó részből a kellékek rögtön elszedhetőek. Ülő, avagy fekvő felülete a habszivacs tömítésnek és a varrásoknak köszönhetően kényelmesebb, keményebb tartást biztosít, mely pihentetőbb fekvést nyújt számunkra. Apró króm lábai alig észrevehetően, bár szolidan díszítik bútorunk dizájnját. Természetesen biztos támaszkodást adnak bútorunk számára, ami fontos, ha éppen gyermekeink ugrálnak, hancúroznak a tetején. Megbízható erős szövet anyaga kiállta a próbát, időtállósága kifogástalanul vizsgázott.

 

Leírás

Ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve.

Ha kedvező áron szeretne jó bútort vásárolni, akkor nagyon jó megoldás lehet a Kasho ülőgarnitúra.

Megjelenése melegséget és nyugalmat sugárzó. Mérete és formája miatt tekintélyt parancsoló, méltóságteljes arculatú. Csodálatosan megalkotott egyedülálló kivitelezés, melynek minden szeglete és apó részlete a kényelmet hivatott szolgálni. Barna színét, mely a sötétebb árnyalatot képviseli kivitelezőink ötletesen kiegészítették világosabb színű párnákkal, mely emellett még fokozza is kényelmünket. Jól mutat olyan terekben, ahol világosabb színek és nagyobb terület veszi körül. Otthonunk nappalijában gyönyörű mutatós ékszere lesz házunknak, lakásunknak. Egyértelmű formáival és íveivel lenyűgöző kényelemmel bír. Szövet anyaga a legmegbízhatóbb magas színvonalú összetétel, mely kifogástalanul ellenáll az idő megpróbáltatásainak.

Kopásállósága megbízható, nyugodtan tervezhetünk hosszútávon a Kasho ülőgarnitúrával.

Tartását a habszivacs tömítés biztosítja számunkra, mely különleges összetételének köszönhetően nem engedi a későbbi megsüppedést, avagy az eldeformálódását bútorunk ülőfelületének. Háttámlák dőlés szöge kiegészül a kartámlák tökéletes magasságával, így helyet foglalva benne igen megpihentető kényelemben lesz részünk. Mélysége és szélessége minden korosztálynak úgy lett kialakítva, hogy rálelhessen a megfelelő testhelyzetre.

A készlet erejéig várjuk szeretettel érdeklődőinket!

Méret: 160 x 315 x 180

Ne feledje az egész országban meg tudjuk oldani a bútor házhoz szállítását. Szállító partnereink nagyon megbízható szakemberek, akik ha szükséges a bútort össze is szerelik az Ön otthonában. A részletekről érdeklődjön személyesen, vagy telefonon elérhetőségünk valamelyikén.

Kasho ülőgarnitúra az egyik legjobb választás!

 

 

 

X