Loop sarokgarnitúra ágyazható funkcióval
Loop sarokgarnitúra ágyazható funkcióvalLoop sarokgarnitúra ágyazható funkcióvalLoop sarokgarnitúra ágyazható funkcióval

Loop sarokgarnitúra ágyazható funkcióval

235900 Ft

Erős zsákszövetből készült sarokgarnitúra fehér textilbőrrel. Ágyazható funkció is van ebben a kiváló bútorban, mely pár mozdulat után készen is van. Kényelmes párnáit kedve szerint rendezheti, ahogy Önnek  a legkényelmesebb! Várjuk érdeklődését!

Leírás

Szuper akciós áron vásárolható meg ez a zsákszövet sarokgarnitúra,

Rugós és extra tartós prémium (német) minőségű habszivaccsal lett kárpitozva. Nagyon tartós és különlegessége az, hogy ennek az ülőgarnitúrának az ágy felülete kinyitva meghaladja a 160 cm-t.

További ülőgarnitúra kínálatunkért látogasson el bútor outlet áruházunkba, ahol szuper áron tud vadi új ülőgarnitúrát vásárolni készletből.

mérete 240 cm x 220 cm

Egy kedves vásárló gondolatmenete a kiszemelt bútoráról…

Mindig is vágytam egy szép ülőgarnitúrára. A legjobban a sarokgarnitúrák tetszenek, mert nem olyan hatalmasak, mint az U alakúak, de a sima 3 üléses kanapéknál méretesebbek és különlegesebb a formájuk. Eddig viszont csak rendes kanapénk volt, ráadásul azokat is rokonoktól örököltük meg. Hát igen, sajnos nem vetett fel minket a pénz, így ha lehetett, nem vásároltunk új bútorokat. De nem is volt baj, mert az életünk így is szép volt. Amikor a gyermekeink mind felnőttek és már a négy közül három egyetemre járt, úgy döntöttünk, hogy egye fene, veszünk egy új kanapét. A döntés meghozatala után rögtön akcióba lendültem. Felkerestem több ülőgarnitúrát hirdető weboldalt is és mindet végigtanulmányoztam, hogy biztos jó döntést tudjunk hozni.

Körülbelül egy hete keresgéltem a tökéletes kanapét, amikor megláttam az ulogarnitura.net oldalon a Loop elnevezésű sarokgarnitúrát.

Szerelem volt első látásra. Rögtön utána néztem, hogy helyileg hol található az árusító üzlet. Elsőre kicsit messzinek tűnt, de belegondolva, hogy máshol sokkal drágábban tudnánk ilyen minőségű sarokgarnitúrához jutni, úgy döntöttünk, hogy felkerekedünk és rászánva a benzinköltséget felkeressük a pomázi üzletet. Nagyjából másfél óra autókázás után meg is érkeztünk az ülőgarnitúra outletbe. Hatalmas volt és minden tele volt ülőgarnitúrákkal. Szerencsére egy kedves eladó rögtön a segítségünkre sietett és készségesen az áhított bútorhoz vezetett minket.

A kiválasztott sarokgarnitúra fehér és világosszürke színben pompázott.

Világos színe vidámságot fog csempészni a nappalinkba, gondoltam. Kissé szögletes volt, de ez külön kívánságom volt, mert az eddigi kanapéink mind kerekdedek voltak, így mindenképp változásra vágytam. Kárpitozása habszivaccsal készült és rugók tették még kényelmesebbé. Azt mondták, hogy ez egy nagyon tartós darab, így még inkább bele mertem élni magam abba, hogy néhány órán belül ez a kanapé már a mi nappalink éke lesz. Ami még plusz szerencse ebben a bútorban, hogy ággyá alakítható, így ha a gyerekek barátai itt alszanak, bőven lesz hely, ahol nyugovóra térhetnek.

ide kattintva megtalálja címünket

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

További sarokgarnitúra kínálatunkat is nézze meg.

 

X