kanapé
kanapékanapékanapé

Luxus relax kanapé

199900 Ft

Magas szintű elegancia sugárzik a megjelenéséből. Kifinomult kivitelezést. Formavilága és anyagának minősége tükrözi a prémium színvonalat. Mérete gyönyörűen illeszkedik otthonunk méretéhez. Ugyanolyan ékszere egy kisebb lakás nappalijának, mint egy nagy ház pihenő szobájának. Relax fejtámla része kiegészül a lábtartó emelésével. Zseniális! A készlet erejéig mihamarabb elérhető bútoráruházunkban. Várjuk személyes érdeklődését.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Luxus relax kanapé RS-11393

Luxus relax kanapé egy csodálatosan hiper-szuper modern bútor. Szerintem zseniális kivitelezés. Első ránézésre a magasított fejtámláival és méretével, kifogástalanul illeszthető egy garzonlakásba, vagy egy nagyobb ház pihenőszobájába, még a nappali egyik csendesebb szegletében is elfér. Szinte bárhol megállja a helyét, hiszen tulajdonságait tekintve az Luxus relax kanapé a pihenésre lett hivatva. Anyaga kellemes világos színű szövet, mely kényelmes és jó tapintású. A világos színét tekintve nagyon jól tud alkalmazkodni környezetéhez, gondolok itt egyéb más bútorokra, esetleg az otthonunk falszínére.

Egy jól kiválasztott szőnyeg, dohányzóasztalka, párna vagy pléd még fokozhatja megjelenését.

Amennyire kis ügyes méretéhez képest, oly nagy széleskörben kihasználhatók tulajdonságai. Tekintsük is meg melyek, ezek. Anyagát és színét már említettük, folytassuk a magas háttámla részekkel. Személyem szerint ritkán látok ennyire magas háttámla részeket ülőgarnitúrák esetében, amitől persze még kényelmesebbé válik bútorunk. Maximális támaszkodást nyújtva magasabb barátaink számára is. Mind emellett ott vannak a kartámlái, szép lekerekített ívekkel, könyöklésre és kartámaszra kifogástalan. Akkor is, ha kedvenc könyvünket olvassuk rajta, amikor meg elfáradunk…. Na, és most jön a kedvenc részem! A háttámlát, az ülőgarnitúra oldalán található gombbal, egy mozdulattal, szépen lassan hátra tudjuk dönteni miközben lábunk is felemelkedik. Ezzel az Luxus relax kanapé ülőgarnitúrán egy olyan testhelyzetbe kerülünk, ami a relax felsőfoka lesz számunkra. Eszünk ágában sem lesz kikecmeregni belőle, sőt!! Arra fokunk majd törekedni, hogyan legyen ez az idő minél hosszabb és hosszabb.

Lábai nagyon stílusos vagány formát képviselnek. Krómból készült, tömör és tartós. Biztosak lehetünk abban, ha kedvenc gyermekeink, vagy éppen unokáink ugrabugrálnak a tetején akkor is megáll majd a lábán. Nos, az Luxus relax kanapé ülőgarnitúra tényleg a kényelmünket fogja szolgálni. Legyen egy emlékezetes rövidke pillanat, kényelmes merengés, esetleg a hosszú nap után egy órácska lábpihentetés. Társunk és támaszunk lesz a hétköznapokban. A pomázi bútor outlet készletében most megtalálható ez a ritkaság, nehogy lemaradjanak róla!

Méret: 190 X 100

X