Markus 3+2 ülőgarnitúra
Markus 3+2 ülőgarnitúraMarkus 3+2 ülőgarnitúraMarkus 3+2 ülőgarnitúraMarkus 3+2 ülőgarnitúraMarkus 3+2 ülőgarnitúra

Markus 3+2 ülőgarnitúra relax

249900 Ft

Minőségi szövettel, kellemes világos árnyalatban kapható ez a kényelmes mozi-relax ülőgarnitúra. Tartalmaz egy hármas és egy kettes kanapét is, ahol a fotón látható módon felemelhető a lábrész, és dönthető a háttámla, így valóban nagyfokú kényelemben lehet része. Ha megtetszett az ülőgarnitúra, csapjon le rá most, mert outlet áruházunkban minden bútorból pár darab van fajtánként, és gyorsan cserélődik a készlet.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Markus 3+2 ülőgarnitúra

méretei: 210 cm x 100 cm, 150 cm x 100 cm

Minőségi bézses árnyalatú szövetből készült ez a szép Markus 3+2 ülőgarnitúra. Tartalmaz egy hármas és egy kettes kanapét. Az ülőfelület nagyon kényelmes, mert német minőségi szivacsból készült, amely nagyon jól viseli a mindennapi használatot. Rendelkezik egy különleges kényelmi funkcióval is. Ez egy relax funkció, amely ahogy látszik a képen is felemelhető a lábrész, illetve ha hátradőlünk akkor a háttámla is dönthető. Biztosan élvezni fogja a tv-nézést, vagy az esti pihenést ezen a  kiváló ülőgarnitúrán.

Outlet áruház vagyunk, így mindegyik ülőgarnitúrából egy van készleten. Érdeklődjön kollégáinknál telefonon a pontos készletet illetően hétfőtől-szombatig!

További ülőgarnitúra kínálatunk itt található

 

X