L-alakú ülőgarnitúra
L-alakú ülőgarnitúraL-alakú ülőgarnitúra

Mirkon L-alakú ülőgarnitúra

269900 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható korlátozott darabszámban. Ajánlott érdeklődni a pontos készletről, hiszen végesek a készletek. Nálunk minden készleten lévő bútor azonnal szállítható. Természetesen mi az egész ország területén tudunk segíteni a házhozszállításiban.

Leírás

Mirkon L-alakú ülőgarnitúra ágyneműtartós és ágyazható funkciókkal szerelve

Ívei diszkréten és harmonikusan illeszkednek egymáshoz. Kellemes külsője pihenésre és ellazulásra csábít bennünket. Puhasága, valamint anyagának finom érintése felejthetetlen élménnyé varázsolja a benne eltöltött perceket. Ám nem csak ez az egyetlen és rendkívüli tulajdonsága a Mirkon L-alakú ülőgarnitúra kialakításának. Tekintsük meg most együtt melyek lennének még említett bútorunk egyszerű és nagyszerű praktikái. Fekve, avagy ülő helyzetben is rálelünk kifogástalan kényelmére, emellett, ha családunk többi tagja érkezik hozzánk nyugodtan marasztalhatjuk őket.

Hely lesz bőven, hiszen az ülőgarnitúra egyszerűen és könnyen ággyá alakítható.

Ágyneműtartó részében tarthatjuk az ehhez szükséges kellékeket, vagy tulajdonképpen, mást is, ha úgy szeretnénk. Személyes igényünkre van bízva. Ágyazott és kihúzott állapotában egy terjedelmes méretű pihenőt kapunk, amin gyermekeink szívesen hancúroznak majd. Teljes nyugalommal engedhetjük számunkra a felszabadult játékot, mert szépen csillogó, alig észrevehető króm lábai biztos támaszkodást nyújtanak bútorunknak. Harmonikus társ a rohanó hétköznapokban.

Szeretettel várjuk érdeklődőinket bútoráruházunkban a készlet erejéig! Ne, maradjanak le az akcióról! Elérhetőségünk

Sok-sok ülőgarnitúra található még ezen a kinken is.

Mi a bútor házhozszállításiban is tudunk segíteni Önnek.

Az ülőbútorok egyéb, általános tájékoztatói.

 

X