Kanapé
KanapéKanapéKanapé

Nis Kanapé

249900 Ft

Nagyon szép és igényes kanapé ágyazható funkcióval szerelve.

Valóságos „jóbarátok” kanapé. Színe kedves, vidám. A barátok örök kedvence mely, ha kell ágyazható és kihúzható. Mélysége és szélessége szinte bárhova elfér. Kényelme egyedülálló és igen komfortos, amit a habszivacs tömítés nyújt számára. Háttámláink a szöge tökéletesen megnyugtató és rendkívül fellazító szöget zár be. Lábai masszívan támasztják meg kanapénkat.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Nis Kanapé ágyazható kivitelben kapható bútoráruházunkban.    

Méretével és különleges vidám piros árnyalatú színével kiemelkedik a többi kanapé közűl. Színe kellemes és nem rikító mégis észrevehető. Praktikus tulajdonságai, kényelme igazán pihentető bárki számára. Elsősorban kisebb méretű lakások, fiatalos stílusú bútorok mellé ajánljuk, bár egy nagyobb ház csendes szegletében, avagy dolgozó helyiségében is tökéletesen jól használható. Legyen szó egy pár perces megpihenésről munka közben, esetleg egy vendég, barát rövidebb, avagy hosszabb fogadásáról a NIS kanapéval könnyedén megoldható.

Anyaga szövet, mely minőségi összetevőknek köszönhetően tartós és időtálló. Megpróbáltatásokat kifogástalanul bírja kopásállósága erős és strapabíró. Erre szüksége is van hiszen a jóbarátok belehuppanós sztárjaként rendkívüli ellazulásban részesíti majd a rajta heverésző fiatalokat. Komfortja és puhasága a habszivacs tömítésből ered, ami egy egyedi technikával kikísérletezett, szinte minden igényt kielégítő keménységgel és támaszkodással bír. Ülőfelületén lévő bevarrásai még rátesznek egy lapáttal az ülőrészének tartására és masszív összetételének elnyűhetetlenségére. A későbbi formaváltozás, avagy a besüppedéstől nem kell tartanunk.

Előnyös tulajdonsága, hogy mélysége és szélessége az idősebb korosztályt is tökéletesen kiszolgálja. A háttámlák dőlés szöge pont annyira ívelt, ami ideális egy kellemes könyv olvasására, kedvenc sorozatunk nézésére. Mind emellett könnyen mozgatható méreteinek köszönhetően forgathatjuk, áthelyezhetjük bárhova, ahol szimpatikusabb számunkra.

A NIS kanapé adottságai közé tartozik még ágyazható funkciója, mely igényes és gördülékeny megoldással lett kialakítva. Fiatalok egyik közkedvelt szempontja, hogy egy átbulizott este után pár mozdulattal szuper lakályos ágyat varázsoljanak belőle. Persze nem csak fiataloknak, a vendégszobában és csendesebb terek sziesztájára is páratlan kivitelezés.

Fekete lábai hangsúlyosan emelkednek ki alóla, amire szükség is van, mert így könnyű kanapénk biztonságosan és stabilan állhat. Abban az esetben is, ha gyermekeink hancúroznának tetején, ami valószínűleg egy csendes szendergésig tart majd.

Higgyék el nem fog csalódást okozni, lágy kényelmével, tökéletese elrendezésével élmény lesz minden zenehallgatás, borozgatás, mely feltölt majd bennünket. A NIS kanapé igazi társunk lesz napjaink minden percében és szakaszában.

A készlet erejéig várjuk Önöket bútoráruházunkban!

További kanapé kínálatunkat itt éri el.

X