Akció!
Piros kanapé relax funkciókkal szerelve
Piros kanapé relax funkciókkal szerelvePiros kanapé relax funkciókkal szerelvePiros kanapé relax funkciókkal szerelve

Piros kanapé relax funkciókkal szerelve

355901 Ft 225900 Ft

Valódi bőrből készült sarokgarnitúra relax fejtámlákkal, amelyek fokozzák a kényelmet. Igazi remek kárpitos bútor Németországból.

A kanapék árai önmagukért beszélnek! Szeretettel várjuk bútoráruházunkban, ahol outlet áron tud vásárolni.

mérete: 265 x 165 cm

Leírás

Piros kanapé relax funkcióval, valódi bőrből. Nagyon kényelmes ülőbútor, érdemes kipróbálnia, azonnal bele fog szeretni…

mérete: 265 x 165 cm

Mindig úgy gondoltam, hogy ez a piros, bőr kanapé egy fiatal páré lesz. Egy nap majd belépnek a boltba, elegánsan, könnyeden és egy extravagáns kanapét fognak keresni. Én rögtön ide vezetem majd őket, hiszen ennél különlegesebb és extrább bútort keresve se találhatnának máshol.

Hiszen ki látott már figyelemfelkeltőbb kanapét egy piros bőr sarokkanapénál? Ráadásul tényleg valódi bőrből készült. Az ember teste szinte belesimul ebbe a kanapéba és el se akarja engedni. Annyira kényelmes, hogy első kipróbálás után mindenki beleszeret és fel sem akar többé kelni róla. Ráadásul nagyon tartós, német bútordarab és az ára is kifogástalan. Nem is értem, hogy eddig miért nem vette még meg senki… Pedig még relax funkcióval is fel van szerelve. Ez azt jelenti, hogy a fejtámlák felhajthatóak, ezzel is fokozva a kényelmet pihenés vagy filmezés közben. A kanapé króm lábai eléggé megemelik ahhoz, hogy alatta is könnyedén ki tudjunk takarítani, ami nagyban megkönnyíti a háziasszonyok és takarítónők életét.

Morfondírozásomból a fotocellás ajtó nyílása ébresztett. Mintha a gondolataimból pattantak volna ki, egy elegáns fiatal pár lépett be a boltba. Körbe néztek, majd felém vették az irányt. Eléjük mentem, mosolyogva üdvözöltem őket és megkérdeztem, hogy segíthetek-e. Kedvesen elfogadták és elmondták mi járatban vannak. Borzongás futott át rajtam, amikor végighallgattam őket. Természetesen egy extravagáns kanapét kerestek, ahogy megjósoltam. Azon nyomban a piros bőr kanapéhoz vezettem őket és elmondtam a legfontosabb információkat róla. Miután végigmondtam a tudnivalókat magukra hagytam őket, hogy nyugodtan ismerkedhessenek a kanapéval. Körbejárták, nézegették és kipróbálták. Egy darabig tanakodtak, majd odajöttek hozzám és mosolyogva kinyilvánították tetszésüket.

Pár perc múlva egy új kanapé tulajdonosaként távoztak az üzletünkből. Szerintem rajtuk kívül vannak még olyan emberek, akik szeretik az extravaganciát és pont egy ilyen kanapéra vágynak. Ők ne aggódjanak, van még a készletünkben ebből a remekbe szabott darabból.

elérhetőségünk; Budapest mellett alacsonyabb árakon…

 

A kanapé ára a készlet erejéig érvényes, érdemes érdeklődni az elérhetőségéről, készletekről.
X