Ponteverda bőr ülőgarnitúra
Ponteverda bőr ülőgarnitúraPonteverda bőr ülőgarnitúra

Ponteverda bőr ülőgarnitúra

349990 Ft

Eleganciája igen szembetűnő. Minőségi bőr anyag és a harmonikus formavilág harmóniájából született. A bőr érintése kellemesen hűvös, mégis finom és puha. Ellenáll az idő kikezdésének. Kartámlái idomulnak a háttámláinak tökéletes dőlés szögével, ami hosszútávon is engedi számunkra élvezni a magas színvonalú kényelmet. Ülve és elnyújtózva egyaránt varázslatos lesz komfortja.

Kategória:

Leírás

PONTEVERDA bőr ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

Rendkívül elegáns megjelenése a gondos és magas színvonalú kivitelezésnek köszönhető. Aprólékos odafigyeléssel lett megalkotva említett bútorunk összes kisebb és nagyobb részlete. Nézzük csak meg milyen könnyed méltósággal harmonizál a teljes vázrendszer, forma kialakítása, háttámlák és a kartámlák dőlés szöge, valamint azok ívei. Gyönyörű igényes bevarrásoknak köszönhetően még tartósabb komfortosabb támaszkodást nyújt tulajdonosának. Elsőrangú bőr anyaga kellemesen hűsítő ám finom lágy érzetet biztosít számunkra. Mindemellett fehér színe képviseli a letisztultságát és eszményi megjelenést kölcsönöz számára. Ne aggódjanak világos, esetlegesen kényes színe miatt, mert anyaga egy nedves törlőkendővel könnyedén aggódás nélkül lemosható. Nem lesz nagy fáradság és kopásállósága kiváló állja az idő megpróbáltatásait. Otthonunk központi színterébe is helyezhetjük, önálló bútorként, igazi ékszere lesz nappalinknak. Természetesen amennyiben valaki egy csendes sarok szentélyére használná, ott is megállja helyét. Tartása a páratlan összetételű habszivacs tömítésből ered. Olyan hibátlan tartással bír, hogy nem kell a későbbi eldeformálódástól, besüppedéstől tartanunk.

A PONTEVERDA bőr ülőgarnitúra megalkotói komoly átérzéssel figyeltek oda ezen apró részletekre is. Kartámláinak egyedülálló és ragyogó ívelése maximálisan komfortos ülőhelyzetbe varázsol bennünket. Igazán pihentető testhelyzet, mely természetesen vonatkozik a fekvő elnyújtózott állapotra is.

Kartámlái fejünk megtámasztására is kifogástalan. Baloldali hosszított része ugyanígy a fekvést hivatott szolgálni. Elképzelhető, hogy ezért a helyért kisebb versengés tőr majd ki a családban. Kellemes családi összejövetelek, akár egy csodás vasárnapi matiné közösen szinte felejthetetlenné válik részünkre ilyen komfortos ülőgarnitúra segítségével. Az igazi meglepetést barátainknak is okozhatjuk, ha egy hétvégi parti után maradásra csábítjuk őket, hiszen kedvenc bútorunk ágyazható.

Mit is jelent ez pontosan?

Lazán szinte félkézzel kihúzható és egy nagyobb méretű, maximális kényelemmel felruházott ággyá alakítható, amin kettő ember biztos pihenéssel elférhet. Fa lábai kiemelik ülőgarnitúránk dizájnját, fokozzák kellemes arculatot, valamint extra stabilitást kölcsönöznek számára. Kedvenc játéka és szórakozás lesz gyermekeinknek, unokáinknak majd a tetején a hancúrozás. Csalódást biztosan nem fog okozni.

Készlet erejéig várjuk érdeklődőinket!

Méret: 235 x 160

X