Red kanapé
Red kanapéRed kanapéRed kanapé

Red kanapé ágyazható

259000 Ft

Textilbőr ágyazható kanapé piros színben. Kényelmes ülőrésszel rendelkezik a kanapé, mivel minőségi habszivacsból készült. Ágy funkciója egyszerűen felállítható, mely alkalmas mindennapi alvásra is. A pihenésről egy rendkívül kényelmes matrac gondoskodik. Ha megtetszett a kanapé, jöjjön el üzletünkbe, ahol ki is tudja próbálni a bútort. Outlet áruházként néhány darabot kapunk mindegyik bútorunkból, fajtánként, így készletünk változik gyakran!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Red kanapé

mérete: 198 cm x 97 cm, fekvő rész: 190 cm x 160 cm

Ez az élénk színű minőségi textilbőr Red kanapé egy egyedi bútor. Ha egy olyan kanapét keres ami viszonylag kisebb helyen elfér, élénk színnel rendelkezik és ha kell alkalmanként vendégággyá varázsolható megtalálta. Nem igazán kell tovább nézelődnie, ár-érték arányban nagyon jó választás.

Több olyan vásárlói igénnyel is találkoztunk az évek alatt, hogy szeretnének valami újat, amilyen eddig nem volt, és ami esetleg feldobja a lakás hangulatát. Ezek mind megvannak a Red kanapéban. Ha megtetszett ez a piros színű kanapé ami ráadásul kényelmes is, hívjon bennünket!

Mindennap elér minket, hétfőtől-vasárnapig! Várjuk hívását elérhetőségünkön!

nyitvatartásunk ideje itt található

 

 

X