Retro kanapé
Retro kanapéRetro kanapéRetro kanapé

Retro kanapé szürke

199900 Ft

Egyedi, prémium kanapé különleges kialakítással. Minőségi szövetből a kanapé. A háttámla steppelt-varrott, mely fokozza a prémium hatást. A bútor könnyen tisztítható, króm lábai nagyon stabil tartást adnak az egész bútornak. Elegáns külseje miatt sokan kedvelik ezt a stílust. Outlet áruházunkban pár darab van egyszerre készleten minden kanapé típusból, így ha megtetszett, jöjjön el üzletünkbe! Görgessen lejjebb a hosszabb leírásért!

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Retro kanapé,

Egy exkluzív kanapé a lakásba mindig meghatározza az egész szoba jellegét. Ha egy kifinomult, elegáns darabot képzelt el nappalijába, a Retro kanapé feltétlen megfelel ezen kritériumoknak.

Már külsőre is nagyon elegáns hatást kelt a kanapé. A szövet nagyon egyedi, kellemes tapintású. A háttámla, ahogy a fotón is látszik steppelt-varrott kialakítású, ez tovább fokozza az amúgy is látható prémium érzetet. Üzletünkben nagy választékkal kapható sokféle kanapé, így érdemes megtekinteni és ki is lehet próbálni a bútorokat. A kiszállításban igény esetén, tudunk segíteni.

Az otthonunk kialakításában nagyon fontos szerepet játszik a dizájn, így érdemes olyan bútorokat vásárolni, amik kiemelik otthonát a tömegből. Ez a bútor természetesen akár irodában is megállja a helyét. A formája kicsit hajlik a klasszikus bútorok irányába is, ahogy az úgynevezett kárómintás steppelést sokszor alkalmazták.

Az anyaga valóban nagyon tartós és kellemes tapintású, ami lássuk be eléggé fontos, ha már prémium bútort vásárolunk. A krómozott lábak teszik igazán modern és letisztult darabbá ez a kanapét. Sok lakberendezési magazinban látni, hogy a minimalista stílus, divat most eléggé irányadó trend. Érdemes végiggondolni, hogy a szobába betéve milyen egyéb kiegészítőket veszünk és, hogy valójában szükséges-e bármivel kiegészíteni.

Hiszen egy ilyen egyedi kialakítású kanapé akár önmagában is helytáll akár egy teljesen üres szobában is.

Az is nagyon jó megoldás lehet, hogy egyszerűen kinyomtatja ennek a bútornak a fényképét és vizuálisan elképzeli szobájában a bútort. Persze sok esetben a vásárlók annyira kreatívan átlátják, hogy mire is van szükségük, hogy ha ezt a kanapét élőben is meglátják azonnal szerelembe esnek és akkor már mehet is a szállító fuvarozó a megadott címre.

Szeretettel és szívélyes fogadtatással várjuk a kedves vásárlókat bútoráruházunkban, ahol sok-sok hasonló bútor várja új gazdáját.

Hívjon minket bátran, ha szeretne több információt, vagy érdeklődjön a megadott telefonszámon a pontos készletet illetően!

Várjuk hívását hétköznap és hétvégén is!

Érdeklődjön az aktuális készletről, mert nagyon kelendő ez a bútor!

 

 

X