Roland L-alakú sarokkanapé
Roland L-alakú sarokkanapéRoland L-alakú sarokkanapéRoland L-alakú sarokkanapé

Roland L-alakú sarokkanapé

265990 Ft

Színe kellemes, könnyedén illeszkedik környezetéhez, lehet sötétebb világosabb árnyalat igazából idomul bármihez. Ágyneműtartó része praktikus, könnyedén fel nyitható és kezelhető. Természetesen nem csak ágynemű tárolására alkalmazható. A ROLAND kanapé párnái puhák és kényelmünket ragyogóan fokozhatjuk velük.  Egyéni igények alapján színesíthetjük ezüst színét egy szép párnahuzattal, csíkos-kockás pléddel egyaránt.

Leírás

Roland L-alakú sarokkanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható.

Egyre többször tapasztalom, hogy a mai világban nagy divatja van az egyedi formavilággal és különlegességekkel felruházott bútoroknak. Olyan bútorokra gondolok, melyek megtörik a sorozatgyártást és szerkezetükkel, tulajdonságaikkal, színével, vagy formavilágával kitűnhetnek a sorból. Tudjuk ma már mindent lehet, de nincs is ezzel semmi baj örüljünk, hogy színes a világ. A Roland L-alakú sarokkanapé tipikusan a „kicsit más” bútorok közé tartozik, mellesleg roppant szimpatikus tulajdonságokkal felruházva.

Kezdem rögtön azzal, mennyire jó nézz ki, hogy aszimmetrikus. A jobb és a bal oldala teljesen más kényelemre hivatott. Míg a bal oldalon elhelyezkedő íves háttámla résszel felruházott heverőt látunk, addig a jobb oldalon egy 90 fokos ülő pozícióban, ám nyújtott lábbal helyezhetjük magunkat kényelembe. Na persze nem csak így, szinte bárhogyan, ülve, elnyújtózva, oldalt fekve, kinek ahogy kényelmes. Anyaga nagyon erős szövet, mely különösen jól állja az idő megpróbáltatásait. Megnyugtató hiszen ma már hosszútávra tervezünk egy ülőgarnitúrával. Érintése puha lány kellemes érzetet nyújt számunkra.

Csodálatos íves bútorunk apró króm lábai biztos támaszkodást nyújtanak számára. Fontos információ, mivel ágyazható és ez a méretes ágy jó, ha stabil lábakon áll. Amennyiben gyermekek élnek családunkban szinte biztos hancúrozással fogják tölteni a napot, többek között ezért is lényeges kiváló támaszkodása. Rendkívül jó szórakozás lesz számukra, valamint megnyugtató a szülőknek. Ülő, illetve fekvő felületének komfortjáról, keménységéről a habszivacs nevű tömítő anyag gondoskodik, érdekessége, hogy nem süllyed meg, és nem deformálódik az idő előrehaladtával. Számíthatunk tartására hosszútávon is.

A készlet erejéig tart, várjuk érdeklődőinket szeretettel személyesen bútoráruházunkban!

Méret: 300 x 200

X