Sole ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós
Sole ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartósSole ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartósSole ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós

Sole ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós

229000 Ft

A készlet erejéig érdemes megvásárolni!

Ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra prémium kategóriás huzattal, relax funkciókkal. Relax fejtámláit több szögben tudja fixálni, úgy ahogy Önnek a legkényelmesebb!

Leírás

Sole ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós

Kedves Reménybeli Vásárlónk!

Gondolom nem ez az első ülőgarnitúra, amit megnéz. Már legalább 100 különböző sarokgarnitúrát, kanapét, esetleg U alakú ülőgarnitúrát végig nézett, de még mindig nem talált rá a tökéletesre. Nehéz döntés. Én is tudom, hogy a mai világban a használati tárgyaink, bútoraink legalább olyan sokszínűek és változatosak, mint mi emberek vagyunk.

Ezt kihasználva mindent megteszünk, hogy a leginkább hozzánk illőket válasszuk ki magunknak. Gondolom szeretné, hogy bemutassam ezt az ülőgarnitúrát, hogy az általános tulajdonságokon kívül kinek ajánlanám ezt a bútort, hátha magára ismer a leírásomból.

Hát nézzük!

Ön is sokat szokott dolgozni, hamar elfárad, vagy csak szeret kényelmesen filmezni vagy ledőlni? Hát ezek kire ne lennének igazak? Ezért biztos megragadja a figyelmét, hogy van rajta relax funkció is. Ez annyit takar, hogy a fejtámla felhajtható, így sokkal jobban esik rajta a pihenés, hiszen kényelmesen alátámasztja a nyakat, így teljesen ellazulhat.

Képzeletében már biztos bele is süppedt és várja már azokat a nyugodt délutánokat, amikor elnyújtózhat rajta. Továbbá akkor is illik Önhöz a kanapé, ha van házi kedvence, vagy kisgyereke. Ők a mászkálós, maszatolós időszakukban nagy károkat tudnak okozni a nappaliban. Gondolom nem szeretnék az egész nappalit, kanapét bezsákolni, hogy ne menjen tönkre és tisztítóba sem szeretnének rohangálni, de mégis igénylik azt, hogy egy kulturált, jól kinéző ülőgarnitúrájuk legyen.

Ezeknek az elvárásoknak teljesen megfelel a hirdetésben szereplő kanapé,

hisz prémium kategóriás huzatja könnyen takarítható, de mégis kényelmet és eleganciát sugároz. És még van egy szuper tulajdonsága: ágyneműtartós! Ez egy fantasztikus dolog, ha kicsi a lakás és nincs hely vendégágynak és a hozzá tartozó ágyneműgarnitúrának.

Eddig csak a funkcióit néztük, de most nézzünk rá egészben! Szürké-kék kárpitos ülőgarnitúra, szép, ívelt formákkal. Az eleganciát megadó krómozott lábakkal. Határozott, de mégis kényelmet, biztonságot nyújtó megjelenéssel.

Remélem sokban tudtam segíteni, hogy magára ismerjen a leírásban. Amennyiben sikerült meggyőznöm, jöjjön és nézze meg személyesen is!

Látogasson el személyesen bútoráruházunkba, szeretettel várjuk!

mérete: 260 x 165

Kérjük vegye figyelembe, hogy bútoráruházunk outlet jellege miatt folyamatosan változó készlettel rendelkezik, javasoljuk érdeklődjön az aktuális készletről. Jelenlegi ülőgarnitúra készletünk kb 220 db.

Szeretettel várjuk Önt is!

Budapest mellett kizárólagosan ülőgarnitúrákat értékesítő áruházunk itt található

X